estre pisze:
Nie no ja jadłam, to co ze sobą wzięłam. Mam na myśli, że nie jadłam nic poza tym
to pewnie bylo najtrudniejsze

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
estre pisze:
Nie no ja jadłam, to co ze sobą wzięłam. Mam na myśli, że nie jadłam nic poza tym
trawa11 pisze:estre pisze:
to pewnie bylo najtrudniejsze![]()
![]()
estre pisze:trawa11 pisze:estre pisze:
to pewnie bylo najtrudniejsze![]()
![]()
Gorzej będzie jutro, bo nie dość, że kluski, rolady, pieczenie to jeszcze lody i torty itd
Jasmina pisze:Dobrej Nocy ludowi pracującemu miast i wsi ( jako kawałek tego luda, albowiem dzisiaj miałam akcję "OGRÓDEK"![]()
![]()
) - udając się na zasłużoną kąpiel i zasłużony odpoczynek ( pokrzywiona jak dromader i z rękami jak górnik dołowy) Ciocia Jasmina wraz z trzodą chlewną
![]()
![]()
![]()
kinga w. pisze:Biustonosz mógłby braciom Montgolfier posłużyć, psiakrew. I jeszcze by wystarczyło na gustowne obszycie gondoli.
charm pisze:kinga w. pisze:Biustonosz mógłby braciom Montgolfier posłużyć, psiakrew. I jeszcze by wystarczyło na gustowne obszycie gondoli.
temat biustonoszy wolę pominąć... wyjście poza rozmiarówkę Panache chyba wystarczy za opis....
kinga w. pisze:charm pisze:kinga w. pisze:Biustonosz mógłby braciom Montgolfier posłużyć, psiakrew. I jeszcze by wystarczyło na gustowne obszycie gondoli.
temat biustonoszy wolę pominąć... wyjście poza rozmiarówkę Panache chyba wystarczy za opis....
Zacofana jestem, nie kumam tej rozmiarówki.
Looknęłam - fotki na "laskach" nie dają wyobrażenia, więc się nie łam. Poczekaj, jak mi brzuch zacznie wyprzedzać cycki to zobaczysz komu lepiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 11 gości