Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... badania krwi s.90

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 15, 2010 16:35 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

estre pisze:
Nie no ja jadłam, to co ze sobą wzięłam. Mam na myśli, że nie jadłam nic poza tym ;)

to pewnie bylo najtrudniejsze :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob maja 15, 2010 16:39 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

trawa11 pisze:
estre pisze:
Nie no ja jadłam, to co ze sobą wzięłam. Mam na myśli, że nie jadłam nic poza tym ;)

Gorzej będzie jutro, bo nie dość, że kluski, rolady, pieczenie to jeszcze lody i torty itd ;)

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Sob maja 15, 2010 16:51 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

estre pisze:
trawa11 pisze:
estre pisze:

Gorzej będzie jutro, bo nie dość, że kluski, rolady, pieczenie to jeszcze lody i torty itd ;)

a ja se jutro pojem :wink:
też jedziemy na komunię :mrgreen:
Obrazek

Danusia

Post » Sob maja 15, 2010 19:41 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

estre, byłam dzisiaj w Carrefour, Auchan i Kauflandzie...znalazłam tylko jeden serek naturalny homo :(
o parametrach b:8,2g t:3,0g w:3,5g /w Auchan/ chyba może być :?
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Sob maja 15, 2010 20:07 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Dobrej Nocy ludowi pracującemu miast i wsi ( jako kawałek tego luda, albowiem dzisiaj miałam akcję "OGRÓDEK" :crying: :crying: :crying: ) - udając się na zasłużoną kąpiel i zasłużony odpoczynek ( pokrzywiona jak dromader i z rękami jak górnik dołowy) Ciocia Jasmina wraz z trzodą chlewną :kotek: :kotek: :kotek:
Jasmina

Post » Sob maja 15, 2010 20:09 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Jasmina pisze:Dobrej Nocy ludowi pracującemu miast i wsi ( jako kawałek tego luda, albowiem dzisiaj miałam akcję "OGRÓDEK" :crying: :crying: :crying: ) - udając się na zasłużoną kąpiel i zasłużony odpoczynek ( pokrzywiona jak dromader i z rękami jak górnik dołowy) Ciocia Jasmina wraz z trzodą chlewną :kotek: :kotek: :kotek:

udanego wypoczynku zatem Jasmino :1luvu:
Obrazek

Danusia

Post » Nie maja 16, 2010 8:28 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Wszyscy się odchudzają, tylko ja jakoś nie mogę zacząć się mieścić w niektóre ubrania... a ostatnio to już w ogóle.... ale przynajmniej karnet na basen sobie kupiłam ;)

trzymam kciuki za powodzenie diety, i oczywiście za Prezeska i Czesterka :ok:
(jak przeczytałam o wynikach konsulatacji, to :strach:...)

jak na razie odzyskałam net, ciekawe na jak długo...

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Nie maja 16, 2010 9:18 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Charm, łączę się w bólu - jak patrzę na moją garderobę to... Biustonosz mógłby braciom Montgolfier posłużyć, psiakrew. I jeszcze by wystarczyło na gustowne obszycie gondoli. I nic na razie nie zapowiada zmian na lepsze. :evil:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Nie maja 16, 2010 9:24 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

kinga w. pisze:Biustonosz mógłby braciom Montgolfier posłużyć, psiakrew. I jeszcze by wystarczyło na gustowne obszycie gondoli.

temat biustonoszy wolę pominąć... wyjście poza rozmiarówkę Panache chyba wystarczy za opis.... :(

charm

Post » Nie maja 16, 2010 9:29 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

charm pisze:
kinga w. pisze:Biustonosz mógłby braciom Montgolfier posłużyć, psiakrew. I jeszcze by wystarczyło na gustowne obszycie gondoli.

temat biustonoszy wolę pominąć... wyjście poza rozmiarówkę Panache chyba wystarczy za opis.... :(

Zacofana jestem, nie kumam tej rozmiarówki. Looknęłam - fotki na "laskach" nie dają wyobrażenia, więc się nie łam. Poczekaj, jak mi brzuch zacznie wyprzedzać cycki to zobaczysz komu lepiej. :twisted:
Obrazek

kinga w.

Post » Nie maja 16, 2010 9:37 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

kinga w. pisze:
charm pisze:

Zacofana jestem, nie kumam tej rozmiarówki.

w przeliczaniu na "tradycyjną" rozmiarówkę mam ok 60R-S, brytyjskie 28JJ, ale tylko w paru modelach jest, najczęściej kończą na J... różnica między obwodami pod i w nieco ponad 40cm...
Obwody podawane w czymś a-la cale, ale nie do końca, tzn 28 to nasze 60, 30 nasze 65, 32-70, 34-75 itp
A miski co 2,5cm jedna w górę, z tym, że mają dodatkowe - D jest taka sama w obu, ale po D w "naszej" jest E, F, G, H, I, J, K,... a w brytyjskiej DD, E, F, FF, G, GG, H, HH, J, JJ, K... (i wbrew temu, co może sie wydawać, te podwójne literki to nie są połówki, to normalne rozmiary)

Looknęłam - fotki na "laskach" nie dają wyobrażenia, więc się nie łam. Poczekaj, jak mi brzuch zacznie wyprzedzać cycki to zobaczysz komu lepiej. :twisted:

dasz radę :ok:
poza tym, wtedy to już będziesz w UK, a tam staników do wyboru do koloru ;)

i przepraszam za OT... :oops:

charm

Post » Nie maja 16, 2010 10:39 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Taką rozmiarówkę to ja kumam, funkcjonuje dość powszechnie chyba. Choćby polskie Głowno - obwód pod w cm i alfabecik, też z podwójnym D. No, z tym że DD to już mi nie wlaza, czy jak kto woli wylazuje. :roll: Jeśli chodzi o ciuchy w UK to faktycznie można leczyc kompleksy. U nas 48 to już nie w każdym sklepie i jak już to takie bardziej emeryckie fasony, a tam normalnie damskie fatałaszki rozm. 24, (nasze 52) całkiem młodzieżowe. Dużo maja grubasów i to takich naprawdę jak u nas nie bywa.
Obrazek

kinga w.

Post » Nie maja 16, 2010 12:42 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

Boże, toż to Raj Utracony i Eden w jednym :ok: :ok:
Ja się też przeprowadzam, bo przy wszystkich innych czynnikach obiektywnych - JA po prosty LUBIĘ DOBRE JEDZONKO :piwa:
PS: Pozamiatajmy, bo jak P. estre wróci to nas zbije - ona jest taka groźna, że.... 8O 8O 8O 8O
Jasmina

Post » Pon maja 17, 2010 7:32 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

estre nikogo nie zbije :twisted:

A gadajcie o czym chcecie, nawet o stanikach ;)

Sherina - może być ten serek. Ja dziś jadę do lidla, tam podobno są też fajne.

Odnośnie diety - skończyłam pierwszą fazę. Od dziś wchodzą warzywka. Spadek wagi około 2kg na razie ;)
Ciężko było wczoraj szczególnie. Tyle pysznych rzeczy, a ja nic :roll:

Koty wczoraj biedne siedziały same cały dzień. Obrażone są bardzo. Wiatr wiał mocno to się trochę bały.
Na balkonie kataklizm, kwiaty poniszczone, doniczki się potłukły, drapak zalany :roll:

estre

Od: Pon sty 07, 2008 17:05

Post » Pon maja 17, 2010 7:42 Re: Prezes i Chester. Cz. 5. Biegunki... konsultacja s.72

ech ta pogoda :( :(

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

[poprzednia][następna]