Rysiek i Marchewka z rudomi.pl :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 23:25 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

słodkich, słodkich wszystkim :D
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Pt maja 14, 2010 2:08 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

Bezsenna noc...to tak sobie po cichutku po Miau skacze.
A tu trafiam na watek autorki bloga,
ktory jakis czas temu powalil mnie na kolana :)

Dopisuje sie do fan klubu Ryska i Marchewki :1luvu:
Sama szleje za rudym kociem, ale TZ - niet i niet... :(
Ostatnio edytowano Pt maja 14, 2010 12:13 przez millkaj, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Pt maja 14, 2010 7:40 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

Obrazek

Jaka decyzja w sprawie DT? :D Czekam niecierpliwie...
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Pt maja 14, 2010 11:15 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

my zanim sie przeprowadzilismy tez mielismy taki "problem" - TŻ, ktory jest zwolennikiem psow, stwierdzil, ze siersciuchy nie beda mialy wstepu do sypialni, ale na szczescie po przeprowadzce uznal to za naturalne, ze koty spia z nami

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pt maja 14, 2010 11:23 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

millkaj, ja też długo nie spałam, ale chyba wyłączyłam miau, żeby nie zwariować ;)

bardzo dziękuję za miłe słowa odnośnie bloga :1luvu:

Dzikusko - ja miałam straszne obawy, ale znalazł się domek w Łodzi i to dzięki akcji na Facebooku na Rudomi :D
Mam tylko nadzieję, że maluch wyzdrowieje i że wytrzyma do jutra, kiedy będzie zabierany ze schronu.

Tilli - ja z nim codziennie walczę i nic :( Wczoraj też było miaukolenie Ryszarda pod drzwiami... to nie są zwykłe miauki, tylko taki jakby lament, takie połączenie miauku z takim jakby pomrukiwaniem... :cry:

A teraz Ryszard na stole, zawsze włażą tam gdzie niewolno, gdy nie ma TŻta :twisted:
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt maja 14, 2010 12:09 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

a wczoraj Ryszardzik ze swoim ok. 7kg wagi wszedł mi na ramię niczym papużka i zaczął... lizać mnie po twarzy 8O
jak myślicie, to z głodu :?: :roll:
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt maja 14, 2010 19:11 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

qlenka pisze:Tilli - ja z nim codziennie walczę i nic :( Wczoraj też było miaukolenie Ryszarda pod drzwiami... to nie są zwykłe miauki, tylko taki jakby lament, takie połączenie miauku z takim jakby pomrukiwaniem... :cry:

A teraz Ryszard na stole, zawsze włażą tam gdzie niewolno, gdy nie ma TŻta :twisted:

qlenka, nie tlumacz sie, wiem jak serce Ci peka, kazda z nas wie...

u nas tez niejednokrotnie odbywaly sie ostre klotnie z powodu kotow (mielismy taki czas, ze 2 kicie zalatwialy sie poza kuwetą) - ciezko bylo

tillibulek

Post » Pt maja 14, 2010 19:11 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

qlenka pisze:a wczoraj Ryszardzik ze swoim ok. 7kg wagi wszedł mi na ramię niczym papużka i zaczął... lizać mnie po twarzy 8O
jak myślicie, to z głodu :?: :roll:

aaawwwww :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :mrgreen:

tillibulek

Post » Pt maja 14, 2010 23:30 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

tillibulek pisze:
qlenka pisze:Tilli - ja z nim codziennie walczę i nic :( Wczoraj też było miaukolenie Ryszarda pod drzwiami... to nie są zwykłe miauki, tylko taki jakby lament, takie połączenie miauku z takim jakby pomrukiwaniem... :cry:

qlenka, nie tlumacz sie, wiem jak serce Ci peka, kazda z nas wie...

u nas tez niejednokrotnie odbywaly sie ostre klotnie z powodu kotow (mielismy taki czas, ze 2 kicie zalatwialy sie poza kuwetą) - ciezko bylo

u mnie dzisiaj znowu była rozmowa i na razie muszę uszanować jego zdanie na ten temat :(
ale powiedział, że mogę spać w salonie z kotami od czasu do czasu :wink:
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Sob maja 15, 2010 20:46 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

łaskawca :wink:

tillibulek

Post » Sob maja 15, 2010 20:57 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

glenka Layla z Twojego podpisiku ma nowy wąteczek i nowy banerek. :)
viewtopic.php?f=13&t=110921
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

Post » Sob maja 15, 2010 21:24 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

millkaj pisze:Dopisuje sie do fan klubu Ryska i Marchewki :1luvu:
Sama szleje za rudym kociem, ale TZ - niet i niet... :(

mam niestety to samo :( (mężczyzn nie da się zrozumieć do końca :? )
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Nie maja 16, 2010 22:51 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

niech już będzie, że łaskawca :wink: chociaż ja i bez pytania chodziłam tam z nimi spać :mrgreen:

u mnie zgody na trzeciego kota tym bardziej nie ma, zresztą TŻ ma rozsądne argumenty, z którymi trudno się nie zgodzić.
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pon maja 17, 2010 5:16 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

qlenka pisze:u mnie zgody na trzeciego kota tym bardziej nie ma, zresztą TŻ ma rozsądne argumenty, z którymi trudno się nie zgodzić.

To tak jak u mnie.
Obrazek
Tęsknię za tobą moja Kruszynko :(

millkaj

Od: Śro lut 25, 2009 14:25

Post » Pon maja 17, 2010 7:19 Re: Rysiek i Marchewka - o dwóch takich... rudych :) KONKURS!

qlenka pisze:niech już będzie, że łaskawca :wink: chociaż ja i bez pytania chodziłam tam z nimi spać :mrgreen:

ale teraz mozesz to robic 100% legalnie, bo masz pozwolenie :lol: :wink:

qlenka pisze:u mnie zgody na trzeciego kota tym bardziej nie ma, zresztą TŻ ma rozsądne argumenty, z którymi trudno się nie zgodzić.

u nas tez 3 ogony to max to na co nas stac - jeszcze teraz Rubka nam sie rozchorowala na pecherz, oby to nie byly krysztaly.... ech....
wszystko jest dobrze dopoki wszyscy zdrowi, a jak nie, to robi sie problem :( :(

tillibulek

[poprzednia][następna]