Poobserwuję go jutro jak z tym jedzeniem, w razie czego jestem umówiona na telefon z moim wetem, będziemy radzić. Trzymajcie kciuki, a ja się będę walczyć
Mam troszkę balsamu w strzykawce. Na 2-3 dni powinno wystarczyć. Kotbert - chyba niedaleko siebie mieszkamy - mogę Ci to jutro podrzucić przed 10. Tylko podaj adres na pw
Maleństwo na razie zajmuje się głównie spaniem, najchętniej w moich włosach, albo na fotelu zakopany z głową w jego osobisty ręcznik, dziś rano zjadł troszeczkę i skorzystał z kuwety, do której go wsadziłam, bo się podejrzanie mościł na kocu.
Jak dobrze czytać takie wspaniałe wieści Tak się zastanawiam z tym pysiem... jest taki żel dentystyczny łagodzący przy urazach jamy ustnej, od razu działa i na bardzo długo. Nazywa się elugel. Nie słyszałam żeby go ktos kotu podawał ale może wet stwierdzi że można... http://www.domzdrowia.pl/42821,elugel-z ... 40-ml.html U mnie bardzo szybko podziałał (praktycznie od razu) jak mi kotki wyszarpały wargę od środka, tak że nie mogłam pic i jeść bez bólu.
Ogromnie się cieszę Słodziak maleńki dostał życiową szansę. Eh... i śpi Ci we włosach. Jak ja bym chciała, by któryś z moich bandytów, miał takie upodobania. Powodzenia dla Was obojga.