Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rybcie pisze:a ty szybenko widziałaś te zębiska u weta czy tylko wiesz, że są do remontu? Czy chodzi o dziąsła czy ząbki też są brzydkie?
rybcie pisze:Szkoda, że wcześniej pani doktor nie zauważyła, bo w początkowej fazie wystarczy często 1 kłujka i 1-2 tabletki dziennie przez tydzień(...)A i Ty silna kobitka jesteś
. Za to będziesz miała najlepiej zbadanego kota na forum i największe doświadczenie w porównaniu ze stażem
rybcie pisze:szybenko, w takiej sytuacji każda z nas drżałaby z niepokojem o swojego futrzaczka, w niczym nie przesadzasz. Doskonale się opiekujesz kiteńką, gdyby nie Ty... Nikusia ma olbrzymie szczęście, że spotkała Ciebie na swojej drodze. I widać, że jest tego świadoma, że czuje się kochana i otoczona opieką. Bardzo mocno trzymam kciuki aby te wszystkie akcje się skończyły, bo zasługujecie na leniwe, zwykłe ludzko-kocie życie wypełnione mruczeniem i leżeniem na kanapie oraz zabawami... Jak nikt inny na to zasługujecie.
szybenka pisze:8O![]()
Niki właśnie zjadła kurczaka i popiła mlekiem
Dałam jej dokładkę i znów zjadła
Dałam jeszcze i wszystko zniknęło
(łącznie nie było tego dużo, ale pewnie jeszcze by zjadła, bo podchodzi do michy i wącha
). I może jestem panikara, ale jak po takich głodówkach i wielkim apetycie, nagle przestaje jeść przez 20 godz., to mam prawo panikować
Grunt, że znów zjadła i może do weta nie trzeba będzie jechać... no chociaż przez kilka dni
Chodzi i zwiedza kąty
Wielkie uff i oby tak dalej!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 93 gości