Szczyt paniki cd. - czyli Duża jest chora..

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw maja 13, 2010 20:34 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

KaleidoStar pisze:Błekitna krew może u Pana Frodo mniej rozcieńczona :) Wśród przodków jakaś kocia arystokracja wybredna...A Pan Bilbo wrodzony w inną gałąź rodziny :D

ja mu transfuzje zrobie haha bo mnie wykancza
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Czw maja 13, 2010 20:41 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

Haha, możesz mu mojej przetoczyć, bo ja jestem ludzkim odpowiednikiem utylizatora jedzenia :D Ja nie jem. Ja żrę.

A tak przy okazji, może mi podpowiecie.. Bo się zastanawiam. Czy tu zakłada się tylko wątki takie hm..jeśli ma się kociska na tymczasie i w ogóle? Czy ja swojej Trojastej też mogę założyć? Mimo,że ona już udomowiona i z przyszlością zapewnioną? Bo się tak waham, a nie chcę Asinego wątku zaśmiecać moimi o Tro wcięciami.. w końcu to wątek Asi...
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Od: Nie mar 21, 2010 14:00

Post » Czw maja 13, 2010 20:43 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

Jak najbardziej można założyć wątek domowemu pupilowi - tak jak ja na ten przykład.... :twisted: I to nie tylko kotu - ja zrobiłam nawet wiewiórkom :ryk: :ryk:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw maja 13, 2010 20:44 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

KaleidoStar pisze:Haha, możesz mu mojej przetoczyć, bo ja jestem ludzkim odpowiednikiem utylizatora jedzenia :D Ja nie jem. Ja żrę.

A tak przy okazji, może mi podpowiecie.. Bo się zastanawiam. Czy tu zakłada się tylko wątki takie hm..jeśli ma się kociska na tymczasie i w ogóle? Czy ja swojej Trojastej też mogę założyć? Mimo,że ona już udomowiona i z przyszlością zapewnioną? Bo się tak waham, a nie chcę Asinego wątku zaśmiecać moimi o Tro wcięciami.. w końcu to wątek Asi...

oczywiscie,ze mozesz zalozyc Trojce watek jej wlasny osobisty :ok: ..
moj tymczas Otto tez mial tu watek :ok: ..Pan Frodo i Pan Bilbo tez maja wspolny watek ze swoimi braciszkami w domkach tymczasowych :ok: ..
a swoj watek to Twoja wlasna opowiesc o wszystkim :ok: ..dobrym i zlym :roll: ..radosciach i smutkach :roll: ..
wiec powodzenia w zakladaniu wateczku :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Czw maja 13, 2010 20:45 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

shira3 pisze:Jak najbardziej można założyć wątek domowemu pupilowi - tak jak ja na ten przykład.... :twisted: I to nie tylko kotu - ja zrobiłam nawet wiewiórkom :ryk: :ryk:

wlasnie shirka nawet wiewiorki na koty wciagnela :ok: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw maja 13, 2010 20:46 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

I nie zapomnij nam tu wkleić linka to cię czasem odwiedzimy :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Czw maja 13, 2010 20:46 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

shira3 pisze:I nie zapomnij nam tu wkleić linka to cię czasem odwiedzimy :mrgreen: :mrgreen:

swiete slowa shirka :1luvu: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Czw maja 13, 2010 20:58 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

Ha, a zatem założę dziś może..a na pewno w tym tygodniu. Póki co idę poprzeglądać jednym okiem ogłoszenia, trza jakąś dodatkową robotę znaleźć na weekendy. Najchętniej rozdawanie ulotek w stroju hot-doga czy coś :D
Los zwierząt jest dla mnie ważniejszy niż strach przed ośmieszeniem. Los zwierząt jest nierozerwalnie związany z losem człowieka. E. Zola

KaleidoStar

Post » Czw maja 13, 2010 21:05 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

KaleidoStar pisze:Ha, a zatem założę dziś może..a na pewno w tym tygodniu. Póki co idę poprzeglądać jednym okiem ogłoszenia, trza jakąś dodatkową robotę znaleźć na weekendy. Najchętniej rozdawanie ulotek w stroju hot-doga czy coś :D

Ania a moze McDonalds oni tam elastycznie chyba pracuja..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw maja 13, 2010 21:16 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

Może ktoś będzie mógł pomóc, pilne!!!

viewtopic.php?f=1&t=111269

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw maja 13, 2010 21:19 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

gosiaa pisze:Może ktoś będzie mógł pomóc, pilne!!!

viewtopic.php?f=1&t=111269

gosiaa tak mi malucha szkoda :( ..
mysle tak intensywnie jak mu pomoc,ze mozg mi sie gotuje :roll: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw maja 13, 2010 21:40 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

Przeglądam listy kontaktów na tlenie, facebooku i innych takich, może kogoś znajdę.. Co za maleństow nieszczęśliwe. A jakie śliczne...

KaleidoStar

Post » Czw maja 13, 2010 21:44 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

Ania ja siedze i bucze..
ale nie mam jak juz..
maluchy zajmuja pokoj Viki..
w dzien biegaja wszedzie nawet do lazienki,gdzie teoretycznie moglaby byc izolatka..

Obrazek

Ciepła

Post » Czw maja 13, 2010 22:00 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

Jak ja bym mu chciała pomóc.. ale Troja ciągle jakieś infekcje łapie, nie mogę jej doleczyć.. nie chcę ryzykować, że jej coś dołożę. Na dodatek forsa to porażka u mnie, jeszcze przez miesiąc będę na takim minusie, że ledwo na żarcie dla niej wystarczy. A ja na garnuszku u koleżanek z pracy i rodziców ;/

KaleidoStar

Post » Czw maja 13, 2010 22:02 Re: Szczyt paniki cd.-czyli mamy drugą odsłonę..

KaleidoStar pisze:Jak ja bym mu chciała pomóc.. ale Troja ciągle jakieś infekcje łapie, nie mogę jej doleczyć.. nie chcę ryzykować, że jej coś dołożę. Na dodatek forsa to porażka u mnie, jeszcze przez miesiąc będę na takim minusie, że ledwo na żarcie dla niej wystarczy. A ja na garnuszku u koleżanek z pracy i rodziców ;/

Aniu ale nikt do ciebie nie ma przeciez pretensji..
ja tez bym chciala bardzo pomoc,ale hamuja mnie te male glutki..
a Ty przeciez nie mozesz narazac wlasnej chorowitej koteczki..
w dodatku mam drugi tydzien zepsute auto..

Obrazek

Ciepła

[poprzednia][następna]