KaleidoStar pisze:Błekitna krew może u Pana Frodo mniej rozcieńczonaWśród przodków jakaś kocia arystokracja wybredna...A Pan Bilbo wrodzony w inną gałąź rodziny
ja mu transfuzje zrobie haha bo mnie wykancza
Moderator: Estraven
KaleidoStar pisze:Błekitna krew może u Pana Frodo mniej rozcieńczonaWśród przodków jakaś kocia arystokracja wybredna...A Pan Bilbo wrodzony w inną gałąź rodziny
KaleidoStar pisze:Haha, możesz mu mojej przetoczyć, bo ja jestem ludzkim odpowiednikiem utylizatora jedzeniaJa nie jem. Ja żrę.
A tak przy okazji, może mi podpowiecie.. Bo się zastanawiam. Czy tu zakłada się tylko wątki takie hm..jeśli ma się kociska na tymczasie i w ogóle? Czy ja swojej Trojastej też mogę założyć? Mimo,że ona już udomowiona i z przyszlością zapewnioną? Bo się tak waham, a nie chcę Asinego wątku zaśmiecać moimi o Tro wcięciami.. w końcu to wątek Asi...
shira3 pisze:Jak najbardziej można założyć wątek domowemu pupilowi - tak jak ja na ten przykład....I to nie tylko kotu - ja zrobiłam nawet wiewiórkom
![]()
shira3 pisze:I nie zapomnij nam tu wkleić linka to cię czasem odwiedzimy![]()
KaleidoStar pisze:Ha, a zatem założę dziś może..a na pewno w tym tygodniu. Póki co idę poprzeglądać jednym okiem ogłoszenia, trza jakąś dodatkową robotę znaleźć na weekendy. Najchętniej rozdawanie ulotek w stroju hot-doga czy coś
KaleidoStar pisze:Jak ja bym mu chciała pomóc.. ale Troja ciągle jakieś infekcje łapie, nie mogę jej doleczyć.. nie chcę ryzykować, że jej coś dołożę. Na dodatek forsa to porażka u mnie, jeszcze przez miesiąc będę na takim minusie, że ledwo na żarcie dla niej wystarczy. A ja na garnuszku u koleżanek z pracy i rodziców ;/
Użytkownicy przeglądający ten dział: ruda_maupa, włóczka i 390 gości