Mam wolne, boli mnie głowa, muszę z dwoma kotami do weta jechać i obiecałam sobie, że dzisiaj posprzątam - bezwzględnie! No i obiadek muszę zapodać strasznemu dziecku jakiś porządny

Wstyd się przyznać, ale wczoraj nawet obiadu nie było tylko szybki Mac Donalds - chyba pierwszy raz w życiu nam się zdarzyło, żeby do tego stopnia nie mieć czasu. Obiad to zawsze była rzecz święta

U nas bez zmian. Pan Kot nadal nic nie uwił samodzielnie, jest taki... bezwładny, prawie nie chodzi, czasem zbierze się w sobie i przejdzie dwa kroki, po czym pada na bok i ciężko dyszy

Dzisiaj w nocy był z nami w łóżku i mruczał, kiedy go miziałam. Już tak dawno nie słyszałam jak mruczy...

Conva je bez oporów, faszeruję go regularnie parafiną i nic....
Łapa Dzyndzelka wygląda dzisiaj nieco lepiej, choć kotek dalej jej nie używa, wciąż jest spuchnięta i widać, ze nadal go boli, ale chyba mniej niż wczoraj. Poza tym jest zdrowy, je, kupka, bawi się...
Kizik zdrowy rozrabia, okazał sie wyjątkowo skocznym kotkiem

Jak tylko idę do toalety i siadam na mojej kuwecie, Kizik wspina się na swoją budkę i usiłuje z niej wskoczyć mi na kolana. Jeśli jestem w spodniach, to ma ułatwione zadanie - wspięcie się na moje ramie zajmuje mu 2 sekundy. Wykazuje się przerażającą aktywnością również w stosunku do biednego Dzyndzla

Choc jest gabarytowo najmniejszym z kotków, jest też najzdrowszy i najbardziej żywotny