Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 13, 2010 13:42 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

tillibulek pisze:Dzikuska, nie zmuszaj nas, zebysmy zaczely Ci tlumaczyc :ryk:

Bo możemy w tracie zapomnieć o co biega :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Czw maja 13, 2010 13:58 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

widze, ze tu 24h/dobe jest wesolo :)
Siema wszystkim wariatom :mrgreen:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Czw maja 13, 2010 14:02 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Staramy się :twisted:
Witanko Kociaro :lol:

OKI

Post » Czw maja 13, 2010 14:33 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Siem melduję w Wariatkowie. Po ostatnich dniach kilku uważam się za w pełni zdiagnozowaną i kwalifikującą się na OZ :twisted:
Miałam wczoraj wpaść nocną porą, ale zamiast wpaść zaliczyłam paść przed kompem - w niektorych zwariowanych środowiskach nazywa się to "koncentracja mi na biurko opadła" :lol: :lol: :lol:

Jak Delicja? Ciągle słodziak? :mrgreen: :mrgreen: kiedy szczepimy?
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Czw maja 13, 2010 14:35 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Jak najszybciej :twisted:
Ale to tylko ona wie :lol:
Na razie nie smarka, sapać przestała, mruczy :ryk:
Kicha od czasu do czasu, ale na luzie zupełnie :wink:

Aaaa.... miałam do weta dzwonić dziś. Już dzwonię :)

OKI

Post » Czw maja 13, 2010 14:38 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

[quote="OKIa może jakiś fun-club czarnych zalozymy? :wink: z honorowymi gośćmi Tać i Szelma :1luvu:[/quote]
I Delicja :ryk:
[/quote]

Nie no.. Delicja jako członek pierwszy, nie gość..
Przecież ona czarna z czekoladowym :lol: :lol: w końcu można mieć różne odcienie i cienie i odblaski bądź błyski, ale liczy się podstawa. A podstawa jest/była czarna.
szczerze mowiąc wczoraj, gdy oglądałam małe Czarne na parapecie w blasku słońca to też zxauważyłam czekoladę 8O 8O 8O u wszystkich trzech!.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw maja 13, 2010 14:41 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:Jak najszybciej :twisted: :)

pędzę zatem na saską :ryk: :ryk: :ryk:

OKI pisze:Kicha od czasu do czasu, ale na luzie zupełnie :wink:

ja jak kicham to też zupelnie na luzie :lol: :lol: :lol: to inni się jakoś nieraz spinają przy mnie, zupełnie nie wiedzieć czemu.. :mrgreen:

Marzenia11

Post » Czw maja 13, 2010 14:48 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:a może jakiś fun-club czarnych zalozymy? :wink: z honorowymi gośćmi Tać i Szelma :1luvu:

[quote="OKI]I Delicja :ryk:[/quote]

Nie no.. Delicja jako członek pierwszy, nie gość..
Przecież ona czarna z czekoladowym :lol: :lol: w końcu można mieć różne odcienie i cienie i odblaski bądź błyski, ale liczy się podstawa. A podstawa jest/była czarna.
szczerze mowiąc wczoraj, gdy oglądałam małe Czarne na parapecie w blasku słońca to też zxauważyłam czekoladę 8O 8O 8O u wszystkich trzech!.
Poczytałam na 'hodowcach' - na lato większość czarnych jaśnieje do czekolady, a dieta też ma znaczenie. Ponoć wołowina przyciemnia :ryk:
Delicja jest czarna dymna - i jak to ostatnio się naumiałam, ona jest prawdziwa dymna, bo bez pręgowania :lol:

Dzwoniłam do weta, jak, tfu-tfu-tfu, to w przyszłą sobotę szczepimy. Ma oddzwonić, ile forcat kosztuje :roll:

OKI

Post » Czw maja 13, 2010 14:52 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

[quote="OKIMa oddzwonić, ile forcat kosztuje :roll:[/quote]

Się przekonal do forcata jednak :lol: :lol: ze mną dysktuował, że to niekoniecznie, a ciut droższe :mrgreen: w kilku lecznicach i u mnie 50-55zł. Swoje Diabły też forcatem potraktowałam. Zobaczymy.

Marzenia11

Post » Czw maja 13, 2010 14:56 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:[quote="OKIMa oddzwonić, ile forcat kosztuje :roll:

Się przekonal do forcata jednak :lol: :lol: ze mną dysktuował, że to niekoniecznie, a ciut droższe :mrgreen: w kilku lecznicach i u mnie 50-55zł. Swoje Diabły też forcatem potraktowałam. Zobaczymy.[/quote]
E tam, się przekonał :lol: Zadałam konkretne pytanie "ile?" :twisted:
No i przy tych jej nawrotach, to sam doszedł do tego, że tak lepiej (albo już mnie na tyle poznał, że lepiej potakiwać :mrgreen: ).

OKI

Post » Czw maja 13, 2010 14:59 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

[quote="OKI:
No i przy tych jej nawrotach, to sam doszedł do tego, że tak lepiej (albo już mnie na tyle poznał, że lepiej potakiwać :mrgreen: ).[/quote]

Tak, tak, na pewno to to :ryk: :ryk: :ryk: przeciez wiadomo, ze wariatom to tylko trzeba potakiwać :ryk: :ryk: :ryk:

że tez zapomniałam o tym podczas współpracy z D. :mrgreen:

Marzenia11

Post » Czw maja 13, 2010 15:27 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:
OKI pisze:No i przy tych jej nawrotach, to sam doszedł do tego, że tak lepiej (albo już mnie na tyle poznał, że lepiej potakiwać :mrgreen: ).

Tak, tak, na pewno to to :ryk: :ryk: :ryk: przeciez wiadomo, ze wariatom to tylko trzeba potakiwać :ryk: :ryk: :ryk:

że tez zapomniałam o tym podczas współpracy z D. :mrgreen:

A zwłaszcza niebezpiecznym wariatkom należy potakiwać :twisted:

Zamówiłam http://www.kuchniapupila.pl/656535552?P ... =382060080
Mam nadzieję, że pannica będzie to jadła sama :roll: Ponoć śmierdzi rybą na kilometr, ale ona akurat rybne uznaje, może będzie dobrze :roll:

Zastanawiam się, co jeszcze? Uwiązać za nogę do kaloryfera? Założyć sweterek? Pozamykać wszystkie okna i nie wychodzić z chałupy przez ten tydzień, żeby przeciągów nie robić? :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Czw maja 13, 2010 15:47 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze: Zastanawiam się, co jeszcze? Uwiązać za nogę do kaloryfera? Założyć sweterek? Pozamykać wszystkie okna i nie wychodzić z chałupy przez ten tydzień, żeby przeciągów nie robić? :roll: :roll: :roll:

sweterek, czapkę (głęboko na uszy), pamiętaj o rękawiczkach i grubych skarpetach na łapy co by się nie wyziębily i. te. pe.

Marzenia11

Post » Czw maja 13, 2010 15:50 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

Marzenia11 pisze:
OKI pisze: Zastanawiam się, co jeszcze? Uwiązać za nogę do kaloryfera? Założyć sweterek? Pozamykać wszystkie okna i nie wychodzić z chałupy przez ten tydzień, żeby przeciągów nie robić? :roll: :roll: :roll:

sweterek, czapkę (głęboko na uszy), pamiętaj o rękawiczkach i grubych skarpetach na łapy co by się nie wyziębily i. te. pe.

I szaliczek :twisted:

OKI

Post » Czw maja 13, 2010 15:59 Re: Wariatkowo, czyli .... 3. Zmiany - Delicja zostaje :D

OKI pisze:
Marzenia11 pisze:

I szaliczek :twisted:

... no i zimnego mieska jeść nie może, a i warto rozwazyć ciepłe mleczko... z miodem :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

[poprzednia][następna]