Cameo pisze:[']
Torina błyskawicznie się u nas zaaklimatyzowała. Jest tak piękna, że dziwię się dlaczego nikt jej wcześniej nie adoptował. Syczy na koty, a jeden to nawet dostał w nos

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Cameo pisze:[']
Torina błyskawicznie się u nas zaaklimatyzowała. Jest tak piękna, że dziwię się dlaczego nikt jej wcześniej nie adoptował. Syczy na koty, a jeden to nawet dostał w nos
magdaradek pisze:bardzo mi smutno z powodu Cejri i Nadii [*][*]
jolabuk5 pisze:To ja OT,przepraszam, ale to prosba od Joli Dworcowej. Jola ma ropną anginę (a ja od niej), ale wcześniej wypatrzyła kolejne kocie "gniazdo" na Rybnej 7. Koty dokarmia tam 80-letnia pani, która nie chce ich sterylizować, koty (głównie kocury, ale tez kotka) są chyba 4. W sumie mało, a lokatorzy się burzą i walczą z kotami, bo niekastrowane więc smierdzi. Czy ktoś mógłby tam połapać te koty na sterylkę? Jola normalnie by pomogła, ale na razie jest chora, a sprawa pilna, bo wojna o koty trwa.
annskr pisze:jolabuk5 pisze:To ja OT,przepraszam, ale to prosba od Joli Dworcowej. Jola ma ropną anginę (a ja od niej), ale wcześniej wypatrzyła kolejne kocie "gniazdo" na Rybnej 7. Koty dokarmia tam 80-letnia pani, która nie chce ich sterylizować, koty (głównie kocury, ale tez kotka) są chyba 4. W sumie mało, a lokatorzy się burzą i walczą z kotami, bo niekastrowane więc smierdzi. Czy ktoś mógłby tam połapać te koty na sterylkę? Jola normalnie by pomogła, ale na razie jest chora, a sprawa pilna, bo wojna o koty trwa.
Wysłałam pw do Hanulki, ona chyba blisko mieszka, może?
annskr pisze:Wysłałam pw do Hanulki, ona chyba blisko mieszka, może?
Georg-inia pisze:postaram się wydrukować jutro w pracy. Czy są na stronie schronu? bo nie bardzo mam czas i możliwość ściągać je z różnych miejsc...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 46 gości