Starsza pani Trusia znazła swój dom :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 11, 2010 13:30 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

ASK@ pisze:jak koteczka, ktorą zawiozłas na sterylkę?
Wczoraj miała „zabieg”. Jak dzwoniłam, to spała jeszcze. Nikt mi nie mógł niczego dkładniejszego powiedzieć, bo nie było już lekarza, który ją operował. Dzisiaj tam będę z Kotem, to się spróbuję dopytać
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Wto maja 11, 2010 13:48 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

hanelka pisze:
Wczoraj miała „zabieg”. Jak dzwoniłam, to spała jeszcze. Nikt mi nie mógł niczego dkładniejszego powiedzieć, bo nie było już lekarza, który ją operował. Dzisiaj tam będę z Kotem, to się spróbuję dopytać

:ok: za maleńką!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro maja 12, 2010 22:54 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

hanelka pisze:
Kruszynka czuje się się dobrze, ładnie je i pije, zaglądałam dziś do niej. :)

Chajka, ryjek mały i łobuziak, nie dość, że rzuca się na człowieka, to jeszcze wywala brzuchol swój łysy do głaskania. Robi to z wyskoku. Leży na plecach, przebiera łapinamy w powietrzu i gada, gada, gada...
Jest niesamowicie kochana :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Czw maja 13, 2010 7:06 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

:ok: za obie
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 13, 2010 11:40 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

Ryjek wyrywa się na salony. Czatuje pod drzwiami i jak tylko uchylę, z okrzykiem: Puńdę, nie zacymasz mnie, rwie przez najmniejszą szparkę. :ryk:
Mam nadzieję, że wkrótce będę mogła ją wypuścić. Ona ze stadem jest już w komitywie. O kundla ociera się po drodze.
Obrazek

hanelka

Post » Czw maja 13, 2010 12:08 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

zuch dziewczynka :1luvu:
jej towarzystwa trzeba dlaa zdrowia a nie chrupek dietetyzcnych i cos tam innego :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Czw maja 13, 2010 12:41 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

Też tak myślę. Wrzask, jaki z siebie wydaje, kiedy muszę ją już zamknąć jest przeszywający. We wtorek idziemy do wetki na kontrolę i drugą convenię i zobaczymy.
Obrazek

hanelka

Post » Pt maja 14, 2010 6:12 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

Chajka stłukła dziś kundla. Sprała go na kwaśne jabłko, a on biedaczek siedział skulony w kątku z miną: kobieeeeeeeta mnie biiiiiiiiiiiiiiiiiiije. Małpka, zawzięta paskuda, nie chciała odpuścić. Zabierałam ją od Sosera, a ta z powrotem i dalej go prać. :ryk:
Obrazek

hanelka

Post » Pt maja 14, 2010 7:21 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

widac zasłuzył(chyba) :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 14, 2010 8:41 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

Po prostu był w pobliżu :mrgreen:
Obrazek

hanelka

Post » Pt maja 14, 2010 8:49 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

hanelka pisze:Po prostu był w pobliżu :mrgreen:

karma była za sucha :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Pt maja 14, 2010 23:32 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

Coś mnie martwi. Wieczorem też sprała Sosera. A ocierała się o niego. Co się stało takiego? :(
Chłopina biedny stoi przerażony i boi się ruszyć, jak mała wpada w furię... :cry:
Obrazek

hanelka

Post » Sob maja 15, 2010 5:25 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

raczej ich odseparuj. małej cos jest, za duzo zmian i nerwy puszczaja może.zaobserwuj w jakich okolicznosciach to robi.Moze on jakimś gestem, ruchem ją drażni.Ona mocno, mocno zestresowana i mimo wyraźnego małego luziku jest skołowacona. Moze ona zazdrosna o niego?
Nie wiem jak u ciebie ale u mnie pomaga sprej(zapachowy sobie sprawiłam odświeżacz :mrgreen: ) i jak cos zaczyna sie dziać to psikam w powietrze.Czasem wystarczy go pokazać :mrgreen: i jest spokój.To raczej psychologicznie działa, bo syk odstrasza je od siebie. W nocy miałam go pod poduszka jak gadziny sie darły.
Obrazek

ASK@

Post » Sob maja 15, 2010 23:32 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

Ryjkowi przeszło na razie. :)

Mała pięknie się goi. Skóra robi się jasna. Zaognione miejsca różowieją, Znikają strupy i ranki. :D
We wtorek idziemy na drugi antybiotyk, skonsultuję z wetką czy można ją już całkiem puścić do stada. Niech je to co wszyscy. Najwyżej wrócimy do diety. Zobaczymy. :D
Obrazek

hanelka

Post » Nie maja 16, 2010 6:25 Re: ACHAJA - piękna kocica szuka domu, KOTY p. ADY

albo wóz albo przewóz :mrgreen: na coś trzeba sie zdecydować :ok:
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]