aga9955 pisze:Cameo pisze:Femka pisze:Cameo, przepraszam, żartujesz sobie, prawda?
Ja nie żartuje w tak poważnych sprawach.IKA 6 pisze:Przepraszam wszystkich ale nie było innego wyjścia. Bardzo trudno mi było podjac taka decyzję. Mniej wiecej miesiąc po przyjeździe Omegi - Misi do mnie dwa moje koty Głupek i Kulka zaczeły polować na Misię. Próbowałam kropli Bacha, ale to tylko pogorszyło sprawę. Musiałam Misie odizolowac w oddzielnym pokoju a i tak wiekszość dnia przesiedziala na meblach. Próbowałam Feriwayem. Gdy w pokoju byłam tylko ja i Misia wszystko było ok. Przychodziła do mnie mogłam ja czasem pomiziać, ale tylko na jej warunkach. Gdy były drzwi otwarte Kulka i Głupek natychmiast pojawiali się w pokoju. Tak wielkie oczy widziałam tylko u walczacych kotów. Raz kulka z podłogi wskoczyła na szafę. Na szczęście byłam w pokoju. Jak krzyknełam zaraz zeskoczyła. Za dwa miesiące przeprowadzam sie do mniejszego mieszkania. Teraz mam 3 pokoje potem bedę miała 1 pokój. Prosze powiedzcie jak miałabym chronic Misie przed agresja Głupka i Kulki. Miałaby całe życie przesiedzień w łazience bez okna![]()
Misia potrzebuje człowieka dla siebie i to człowieka,ktory nie bedzie jej chciał mieć cały czas na kolanach. Musi w domku byc sama. To jest trudne. Pierwszy raz w życiu oddawałam kota do schronu. Nie chce juz wiecej tego robić![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nie wierze........jestem w szoku. Rozumiem ,ze kotka zostala oddana do schronu ,zeby byc sama i na kolankach u swojego czlowieka????
To absurd jakiś...