Sosnowiec KChatka.Z DS uciekł Ramzes.Prosimy o pomoc str 100

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 10, 2010 12:02 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Skontaktuję sie z p.Kasią z naszego OTOZ-u, może co wymysli i poradzi :mrgreen:
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 10, 2010 12:12 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Poszło Ci Basiu pw
Obrazek

majencja

Post » Pon maja 10, 2010 12:48 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

biedny Filipek gdzieś w szoku pewnie siedzi - mocno zaciskam kciuki za jego szybkim powrotem do domku ....

MIKUŚ pisze:Niestety kobieta o której mowa jest niereformowalna :evil:

Zrobiłabym jej najazd na chatę. Wiem dokładnie gdzie mieszka. Jest moją klientką. Znam ją bardzo dobrze. Milion razy proponowałam jej pomoc. Kilkakrotnie mało nie straciłam pracy właśnie przez nią. Jestem za Oświęcimskim TOZ-em. Niech nawet sama warszawka zrobi jej kuku w główkę. Bo na kobietę siły nie ma, póki co.........

Sytuacja jest faktycznie straszna. Ojciec ostatnimi czasy był w szpitalu /cięzko chory/. A Ona ma 70 kotów w domu, ze 40 u ojca i ze 30 w piwnicy.

Na mój apel o sterylizację i kastrację, zwyzywała mnie ze jestem szatanem :evil: Ze to nie mozliwe, zeby tak kaleczyć zwierzę. że to wbrew woli i w ogóle i szczególe. Jeśli ktoś ma jakiś pomysł z chęcią pomogę. Tym bardziej iz znam doskonale tą sprawę :twisted:

ojjj :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon maja 10, 2010 12:53 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:Basiu napisz mi na pw numer Twojego konta prześlę Ci pieniądze otrzymane od gosikot czyli Małgosi.Chyba, że jutro zostawię w Kociej Chatce mam wieczorny dyżur.

Wyślij mi na konto, lepiej będzie mi zapłacić za sprzęcior :wink: Bo przelewem płacę 8)
Zaraz wyślę pw.
MIKUŚ

Post » Pon maja 10, 2010 13:19 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Przyjdzie też stówka od Ewy, czyli łącznie dostaniesz 300zł. Jutro zrobię przelew.

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon maja 10, 2010 14:16 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Udało mi się ustalić, że:
Pani jest z wykształcenia prawnikiem, 8O zabiera swojemu choremu ojcu rentę, żeby utrzymać te koty i je leczyć. Tyle, że nie do końca potrafi ocenić, co należy leczyć, a czego nie. Żyją z tym staruszkiem o chlebie i wodzie, mają odcięty prąd, ale ona jeździ taksówką z kotem, który jej zdaniem potrzebuje kroplówki, choć je sam, bo "kroplówka mu na pewno nie zaszkodzi" :? Znają ją już chyba wszyscy weterynarze w promieniu 50 kilometrów. Nic jej za bardzo nie można zrobić, zwłaszcza, że pani "zna swoje prawa". No nie wiem jak to ugryźć... :?
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Pon maja 10, 2010 15:09 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Spoko ponponmamo, dziewczyny se poradzą :mrgreen: nawet to że jest prawnikiem jej nie pomoże :mrgreen: Już Basia/ Mikuś/ dostała ode mnie namiary co i jak :mrgreen:
Obrazek

majencja

Post » Pon maja 10, 2010 16:24 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

Aż nie mogę słuchać o tych 40 kotach rozmnażających się w domu :evil:

Hidi mam nadzieje, że Cię z rańca nie obudziłam w takim razie, nie chciałam wcześniej dzwonić bo zaś myślałam żeby Cię nie obudzić :mrgreen:

Mikuś dzięki za pomoc :D

Abiśka ma się całkiem dobrze :1luvu: , wypiła dużo wody i zjadła jedzonko i mokre i suche.
Martwiłam się co to będzie jak waleczna Abi będzie chciała wieść prym w moim domu a tu jednak pomyłka... Moja Kicia fuczy, burczy i wyje niczym wóz strażacki na nową lokatorkę ale do łapoczynów nie doszło :P Raczej się omijają. Abi jest cichutko jak myszka i nie wykazuje żadnej agresji... Trzymam kciuki żeby było dobrze.
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Pon maja 10, 2010 16:32 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

witam się popołudniowo
ale pogoda :(
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pon maja 10, 2010 18:19 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

majencja pisze:Spoko ponponmamo, dziewczyny se poradzą :mrgreen: nawet to że jest prawnikiem jej nie pomoże :mrgreen: Już Basia/ Mikuś/ dostała ode mnie namiary co i jak :mrgreen:

Majka chyba nasz przeceniasz :lol: nasz TOZ to jest generalnie mówiąc do dupy, nie wiem co poradzą w tym oświęciskim. Jeśli miałby tam interweniować TOZ sosnowiecki to ja już wiem jak się to może skończyć... obt tylko wszystkie te koty nie wylądowały w naszym schronisku, bo wtedy możemy się tylko zastrzelić, nasze schronisko powtarzam już któryż raz to nie schronisko takie jak w Katowicach - to są dwie budy o wymiarach chyba 3X3 metry, wet 2 razy w tygodniu do kotów nie zagląda, zero izolacji, zero kwarantanny zero szczepień i zero leczenia, nie ma wolontariatu jesteśmy tylko my :( więc wyobraźcie sobie co by je tam czekało. My niestety nie damy rady pomóc im wszystkim. Oprócz tego do schroniska napływają koty z Sosnowca i okolicznych miast Dąbrowy, Czeladzi, Będzina. I zacznie się napływ małych kociaków, nasza Kocia Chatka niestety też nie jest z gumy :(

terenia1

Post » Pon maja 10, 2010 18:46 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mam pytanie czy ma ktoś dzisiejsze metro?Ciekawa jestem czy wydrukowali wszystkie ogloszenia czy wybrane?
Zaczęła się telefoniada i to ludzie dzwonią głównie w sprawie adopcji Cytryna!A zgadnijcie skąd ,z naszych okolic jak najbardziej ale dzwoniła też pani z Łodzi i Warszawy 8O
Ostatnio edytowano Pon maja 10, 2010 20:20 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon maja 10, 2010 18:52 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

To trzymam już oba kciuki :ok: a czy o Triszke ktoś pytał :?: :?: :?:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Pon maja 10, 2010 19:09 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

terenia1 pisze:
majencja pisze:Spoko ponponmamo, dziewczyny se poradzą :mrgreen: nawet to że jest prawnikiem jej nie pomoże :mrgreen: Już Basia/ Mikuś/ dostała ode mnie namiary co i jak :mrgreen:

Majka chyba nasz przeceniasz :lol: nasz TOZ to jest generalnie mówiąc do dupy, nie wiem co poradzą w tym oświęciskim. Jeśli miałby tam interweniować TOZ sosnowiecki to ja już wiem jak się to może skończyć... obt tylko wszystkie te koty nie wylądowały w naszym schronisku, bo wtedy możemy się tylko zastrzelić, nasze schronisko powtarzam już któryż raz to nie schronisko takie jak w Katowicach - to są dwie budy o wymiarach chyba 3X3 metry, wet 2 razy w tygodniu do kotów nie zagląda, zero izolacji, zero kwarantanny zero szczepień i zero leczenia, nie ma wolontariatu jesteśmy tylko my :( więc wyobraźcie sobie co by je tam czekało. My niestety nie damy rady pomóc im wszystkim. Oprócz tego do schroniska napływają koty z Sosnowca i okolicznych miast Dąbrowy, Czeladzi, Będzina. I zacznie się napływ małych kociaków, nasza Kocia Chatka niestety też nie jest z gumy :(

Witam, Tereniu czy mogłabym zapytać o jakieś bardziej szczegółowe namiary na tę osobę -oczywiście na p.w.( nazwisko, m-ce zamieszkania ) może coś mogłabym pomóc , zorientuję się co do środków prawnych które można w takiej sytuacji zastosować - dla zainteresowanych - nie wszyscy prawnicy to nawiedzeni wariaci :evil: :twisted:
NIECIERPIĘ KIEDY KTOŚ ZASŁANIA SIĘ PRAWEM ŻEBY "STRASZYĆ" INNYCH SWOIMI WPŁYWAMI ALBO POŻAL SIĘ BOŻE WIEDZĄ - NO PO PROSTU NIECIERPIĘ. Włos mi rzednie twarz mi blednie psują mi się zęby przednie .Gosia

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon maja 10, 2010 19:26 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

mar_tika pisze:mam pytanie czy ma ktoś dzisiejsze metro?Ciekawa jestem czy wydrukowali wszystkie ogloszenia czy wybrane?
Zaczęła się telefoniad i to ludzie dzwinią głónie w sprawie adopcji Cytryna!A zgadnijcie skąd ,z naszych okolic jak najbardziej ale dzwoniła też pani z Łódzi i Warszawy 8O

Marta w Metrze drukują tylko wybrane ogłoszenia jest ich w zasadzie kilka więc może się trafiło właśnie, że było to ogłoszenie Cytrynka. Ja niestety nie mam Metra z dziś, i też nie wiem na jakiej zasadzie są wybierane zwierzaki do Metra. No ale dobrze, że dzwonią :)

terenia1

Post » Pon maja 10, 2010 19:29 Re: S-ec K.Chatka- PILNE prosimy o ogłoszenia str 8...

gosiakot pisze:Witam, Tereniu czy mogłabym zapytać o jakieś bardziej szczegółowe namiary na tę osobę -oczywiście na p.w.( nazwisko, m-ce zamieszkania ) może coś mogłabym pomóc , zorientuję się co do środków prawnych które można w takiej sytuacji zastosować - dla zainteresowanych - nie wszyscy prawnicy to nawiedzeni wariaci :evil: :twisted:
NIECIERPIĘ KIEDY KTOŚ ZASŁANIA SIĘ PRAWEM ŻEBY "STRASZYĆ" INNYCH SWOIMI WPŁYWAMI ALBO POŻAL SIĘ BOŻE WIEDZĄ - NO PO PROSTU NIECIERPIĘ. Włos mi rzednie twarz mi blednie psują mi się zęby przednie .Gosia

Gosiu mogłabyś chyba poezję pisać :ryk: namiary bliższe pewnie ma Baśka, ale ona na łapance dzikich kotów wieczorkiem pewnie zajrzy :D

terenia1

[poprzednia][następna]