Moderator: Estraven
Gibutkowa pisze:
Prawa strona pysia kotki - dolna brązowa pręga ma wyraźnie kształt S u Tiki a u drugiego kota jest prosta i do tego zaczyna się prawie pod kącikiem wewnętrznym oka a nie przy zewnętrznym (może to kwestia ustawienia pyszczka lub "miny") ale dodatkowo pod samym okiem Tiki jest dodatkowa brązowa pręga a pod nią brazowo-białe futerko, a drugi kot tej pręgi nie ma i do tego futerko pod okiem szare... Ciemne "smugi" futra nad nosem i na czole tez nie wydają się takie same... Ale to moje spostrzeżenia - nie widziałam Tiki nigdy na żywoAle od samego początku takie miałam spostrzeżenia...
Ja-Ba pisze:
TIKA w schronisku![]()
tillibulek pisze:kiedys mowilam o sobie per "kocia mama" - teraz juz tego stwierdzenia ani wobec siebie, ani wobec osob, ktore poswiecaja sie dla kotow nie uzywam, bo uwazam je za obelżywe
Gibutkowa pisze:Ech... sama już z tymi zdjęciami nie wiem... szkoda że nie ma zdjęcia Tiki siedzącej z prawego profilu - takiego jak to drugie zdjęcieTeż wolę myśleć że to jest Tika, bo to by była lepsza wiadomość. Kurcze... zaczynam się naprawdę mocno martwić... o to najgorsze. Cholera nie lubię takich przeczuć, bardzo nie lubię
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 270 gości