Kolorusek-fivek z Katowic -już we własnym kochającym domku:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob maja 08, 2010 17:03 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

no a ja sie najpierw bartdzo zmartwiłam, potem ucieszyłam
to forum moze przynieść niezłą huśtawkę emocjii :wink:

witamy miniaturkę1
no i nadal potrzymam kciuki
:ok:

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Sob maja 08, 2010 20:19 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Ja to jestem chyba jakaś wróżka albo jasnowidz :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Sob maja 08, 2010 21:00 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

miniaturka1 witamy na forum. Trzymam kciuki za pomyślne spotkanie w sprawie Koloruska :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob maja 08, 2010 21:05 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Małgorzata Pękała pisze:Ja to jestem chyba jakaś wróżka albo jasnowidz :wink:

Na szczęście, Gosiu :lol: Jesteś pierwszym jasnowdzem jakiego poznałam, będę miała jeszcze kilka pytań 8) :wink:

Gosiaa, dzięki :D :D :D
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Sob maja 08, 2010 21:50 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

jerzykowka pisze: będę miała jeszcze kilka pytań 8) :wink:

Joaśka nie przeginaj twój limit jest na wyczerpaniu :wink: :P :D
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Sob maja 08, 2010 21:59 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Małgorzata Pękała pisze:
jerzykowka pisze: będę miała jeszcze kilka pytań 8) :wink:

Joaśka nie przeginaj twój limit jest na wyczerpaniu :wink: :P :D

Tego się obawiałam :twisted: Ale tak łatwo się nie poddam 8) :lol:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Sob maja 08, 2010 22:34 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Pozwalam sobie zacytować post, który znalazłam w zaprzyjaźnionym wątku.
Może akurat, któraś z Dobrych Dusz zaglądających do Koloruska będzie mogła jakoś pomóc...
Sytuacja jest naprawdę tragiczna :cry: Dwa koty w strasznym stanie w ciemnej komórce...

"Przepraszam za OT ale jakaś masakra... i kompletnie patowa sytuacja. Jak możecie to podrzućcie, może ktos coś wymyśli
viewtopic.php?f=1&t=109673&start=180"
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie maja 09, 2010 21:15 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Tadam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wygląda na to, że Kolorusek znalazł swoją Dużą...
Dzisiaj odwiedziła nas pani Kasia z przyjaciółką - współlokatorką. Pięknot zaprezentował się w pełnej krasie 8) Pomiział się, pokazał jak bardzo lubi zabawę i pięknie pozował do zdjęć :wink: Myślę, że przypadł dziewczynom do serca, to przecież koci skarb :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Rozmawiałyśmy długo i bardzo starałam się nie być zołzą - pewne pytania zadawałam tylko z 15 razy, a pewne kwestie powtarzałam tylko ze 19 razy :roll: Pani Kasia dzielnie wszystko zniosła i wszystko co trzeba przegadałyśmy. Poczytała już o wielu ważnych kwestiach na naszym forum, wygląda na to, że odpowiedzialnie podjęła decyzję.
No naprawdę nie ma się do czego przyczepić :mrgreen: :wink:
Ja oczywiście zawsze będę służyła jej pomocą i radą.
Wygląda więc na to, że mój całuśny Kolorusek trzeciego czerwca przeprowadzi się do własnego domku :D :D :D By wreszcie być pępkiem świata i mieć kochającą Dużą tylko dla siebie :piwa:
Jestem bardzo wzruszona :kotek:

Spokój wizytki zakłóciła tylko szalona Mela :roll: , ale mam nadzieję, że zostanie nam to wybaczone :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Nie maja 09, 2010 21:22 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asiu-ciesze się bardzo!!!!!!!!
Jednak co bezposrednia wizyta znaczy!!!!
A że zadawałas pytania to chyba oczywiste!-w końcu to przyszłośc Koloruska!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie maja 09, 2010 21:36 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

:dance:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie maja 09, 2010 22:00 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

:ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie maja 09, 2010 22:07 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Czyżby trzeci FIV-ek znalazł dom? Bardzo się cieszę i trzymam ogromne :ok:

osspdg

Od: Wto sie 05, 2008 9:09

Post » Nie maja 09, 2010 23:22 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

Asiu, cieszę się ogromnie :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon maja 10, 2010 7:31 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

:piwa: Aśka, super-hiper-bomba! strasznie się cieszę, bardzo, bardzo :ok: :mrgreen:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon maja 10, 2010 7:57 Re: Kolorusek-fivek z Katowic. Czy znajdzie własnego ludzia...

:dance: :dance2:

suuuuuuuuuuuuuuper :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

[poprzednia][następna]