Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Leone pisze:miszelina pisze:kosma_shiva pisze:przyznam, że już od kilku miesięcy próbuję znaleźć kogoś, kto wziął by za mnie środę wieczór.
Mogę natomiast w sobotę, ale nie każda wpadać na Kocimską pomóc w generalnych porządkach.
Może zechciałaby Magda tę środę
Generalne porządki są w sobotę po południu![]()
No dobra, sobota rano może u mnie zostać, jak kiedyś nie dam rady, to będę krzyczeć. Chociaż trzy razy w tygodniu to na dłuższą metę trochę dużo.
Kurde, my też mieliśmy nadzieję na odciążenie weekendu. Grześ ma nową pracę, która bardzo Go pochłania, ja niebawem sesja. Poza tym od czerwca prawdopodobnie mieszkamy osobno, ja na lato wyjeżdżam, a po wakacjach nie wiadomo, co będzie..
Tweety pisze:hej, Magda miała przez półtora miesiąca 8 dyżurów w tygodniu, na które jeździła z Ruczaju albo busem z Radziszowa w weekendy więc trzeba jej dać trochę luzu....
Leone pisze:Tweety pisze:hej, Magda miała przez półtora miesiąca 8 dyżurów w tygodniu, na które jeździła z Ruczaju albo busem z Radziszowa w weekendy więc trzeba jej dać trochę luzu....
W porządku, w porządku. Tylko sygnalizuję, że od czerwca/lipca Grześ mieszka gdzie indziej, a ja jestem poza Polską. Chcielibyśmy sobie zostawić choć jeden dyżur, ale nie wiem jak będzie...
kosma_shiva pisze:o w morde z maluchami
tak mi przykro, ale nie uda mi się namówić Cicniana na cokolwiek ...
a tak mi brak malizny...
Apel do wszystkich babek!
Jeśli chodzicie po szmateksach i wpadnie wam w oko takieś takie, może być poniszczone prześcieradło satynowe w ciekawym (mocnym) kolorze, to kupcie!
Czasem takie coś już za 3-5pln można wyhaczyć.
Zapłacę, a będzie tło!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Darkmatter, Google [Bot], puszatek i 102 gości