Czarne Diabły Tasmańskie, Fabrycy ma DS!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro maja 05, 2010 5:42 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

Kochane kotki, witały mnie tak radośnie wieczorem … W nocy, o czwartej :twisted: , zrobiły tornado na trzy koty, ze szczególnym uwzględnieniem łóżka :twisted: … pewnie, na miękkim wygodniej się przewracać :twisted: …za to rano, jak już wstałam, poszły grzecznie i przykładnie spać :twisted: :twisted: :twisted: … no, Woalka najpierw trochę pobiegała i podgryzała mnie :kotek:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro maja 05, 2010 7:45 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

he he... klasyka :D
jak robię groźną minę w takich sytuacjach, to bezczelnie mi jeszcze ziewają prosto w twarz (że niby kto w nocy biegał? kto hałasował? przecie spałyśmy, nie?) :twisted:
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Czw maja 06, 2010 8:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

Kochane kotki zrobiły dziś powtórkę, w wersji light na szczęście :twisted: ... pogoda obrzydliwa, nie chciały mnie z domu wypuścić i miały rację, ale trzeba zarabiać na chrupki :twisted: . 2 minuty do wyjścia Zidane naprasza się głasków, jak rzadko a Bandido układa najsłodziej jak potrafi ... a Ty, podły człeku o kamiennym sercu, głaśniesz w biegu każdego i wychodzisz, pouczywszy w biegu: "grzeczne kotki, dużo jeść, dużo pić i dużo chodzić na kuwetkę ... i nie rozrabiać, nie rozrabiać!" To ostatnie szczególnie istotne, bo w nocy jakoś koc się sam zmierzwił a szuflada w kuchni sama otworzyła 8O

alix76

Post » Czw maja 06, 2010 11:01 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

czyżbyś miała duchy w domku ? :roll: :mrgreen: Obrazek
Obrazek ObrazekObrazekObrazek Obrazek

Pumeczku kochany... cały dom jest taaaki pusty bez Ciebie (*)

Basica

Od: Czw lis 27, 2008 20:37

Post » Czw maja 06, 2010 12:37 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

Szkoda, że kuwety nie chcą same się sprzątać, co nie? :mrgreen:
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Czw maja 06, 2010 14:50 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

ktoś kiedyś zbije majątek na takim wynalazku ;)

tylko że kuwetki są zazwyczaj jak wykopaliska dla archeologa - kopalnią informacji o kocie, więc samosprzątające kuwetki tak - ale z podręcznym laboratorium i wydrukiem stanu na dany dzień poproszę :D
ObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Zapraszam na bazarek Kotów i Spółki :) http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=144346

Poddasze

Od: Śro sty 18, 2006 19:07

Post » Czw maja 06, 2010 14:58 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

Taa, nie ma to jak sekcja pawia albo qupala, w miarę możności z rana, żeby człowiek wiedział, że żyje :twisted: ... i ta gonitwa myśli pod hasłem "czyje to?!" przy bardziej niepokojących kawałkach :twisted:

alix76

Post » Pt maja 07, 2010 5:38 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

Zdecydowanie mam w domu duchy :twisted: - wyspecjalizowały się w otwieraniu dolnej szuflady w kuchni :twisted: . Dobrze, że tam nie ma nic ostrego :roll: .
Ponieważ wczoraj było dosyć zimno a ja wracałam do domu wieczorem, poprosiłam Tatę, żeby zajrzał do mnie i ewentualnie zamknął okno, żeby przypadkiem kotecki nie zmarzły :twisted: . Rzecz udała się połowicznie - Tata zajrzał, okno znalazł bez trudu po czym dostałam telefon "wiesz, chciałem zamknąć okno, ale coś dużego, czarnego i włochatego wbiegło po siatce na framugę okna i teraz siedzi, patrzy na mnie z góry i bezczelnie mruży oczy ... w pokoju jest ponad 19 stopni to chyba wytrzymają, co? a drugi wlazł mi na kark i mruczy do ucha ..." no więc wizyta była udana :ryk: . Koty oczywiście przeżyły do wieczora, dzięki czemu mogły się napraszać o smakołyk :twisted:

alix76

Post » Pt maja 07, 2010 6:13 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

:lol:

Moje koty też bezczelnie mrużą oczy :ok:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pt maja 07, 2010 7:25 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

_kathrin pisze::lol:

Moje koty też bezczelnie mrużą oczy :ok:

i udają, że to nie one, przecież taaakie grzeczne kotecki nie potrafią coś tak obrzydliwego zmajstrować, nawet jak kłaki od dywanu wystają im z pyszczydeł :mrgreen:

Basica

Post » Pt maja 07, 2010 7:43 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

Nie mam dywanów ... przewidująca byłam :twisted: ... ale poza tym, to wszystko się zgadza :lol:

alix76

Post » Sob maja 08, 2010 21:53 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS POMOCY JOKOTOWI!!!

No, mamy mały sukcesik ... ponieważ Zidane na samą moją myśl o umyciu mu zębów Stomą chowa się w innym wymiarze, woziłam się z myślą o Orozyme ... główne moje rozterki zawierały się w pytaniu: "jak to kupię, takie drogie a ten @#$%^& z piekła rodem nie będzie chciał jeść??" Już z pasta odkłaczającą jest cała heca :roll: . No ale dzisiaj się przemogłam, kupiłam w zaprzyjaźnionym sklepie, żeby popierać lokalny handel ... no i taaaa-taaam! Wieczorem udało się podać WSZYSTKIM kotom, chociaż Zidane, tradycyjnie, na widok tubki wskoczył na kaloryfer w kuchni (umieszczony pod sufitem :twisted: ). Zwabiony jednak zapachem zszedł na dół, zlizał porcyjkę i szukał jeszcze :lol: . Oby mu się nie odmieniło :roll: to inwestycja jest udana.
No i mam zdjęcia Woalki w tymianku, ale to już jutro ...

alix76

Post » Nie maja 09, 2010 20:21 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS czekamy na gościa!

Zdjęcia będą, jak fotosik łaskawie przyjmie do wiadomości, ze wykupiłam abonament :twisted:
Jutro wieczorem spodziewamy się nowego tymczasa - rudzielec z Serocka ... trochę mi nieklawo w środku tygodnia, ale damy radę. Kathrin obiecała go wstępnie "obrobić" i sprawdzić, czy nie zagrzybiony ... no, niestety, obawiam się, że z grzybicą sobie nie poradzę :oops: ... ale ponoć "tylko" zaflukany ... na razie na TDT, na dwa tygodnie, zobaczymy jak to będzie dalej ... tam jest 50 kotów, którym trzeba pomóc a ja biorę 1 - 2% ... wiem, wszystkich nie uratuję, ale może tego 1 i na tym trzeba się skupić ...

alix76

Post » Pon maja 10, 2010 5:15 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS czekamy na gościa!

No, kuchnia już naszykowana na izolatkę, koty uprzedzone :mrgreen: , wieczorem operacja "Rudzielec"!

alix76

Post » Pon maja 10, 2010 7:33 Re: Czarne Diabły Tasmańskie, Woalka szuka DS czekamy na gościa!

Koty uprzedzone....ale napisz nam jakie zajęły stanowisko w tej sprawie? :mrgreen:

Basica

[poprzednia][następna]