K-ów, i znowu maluchy, i znowu, i znowu. Na pomoc!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 06, 2010 20:35 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:Aga, my oczywiście chętnie odpracujemy robienie zdjęć. Tylko prosze o info jaki kotie koty chca pozowac. niech zgłoszą się opiekunowie kotów modeli ;P
Wtedy będziemy się umawiać.
Czy u Ciebie Aga cos jest, tak?
A kiedy Ci pasuje, żeby przyjechać?

jutro możecie po pracy albo w sobotę. Jest Duśka, no i Penelopa, może zgodzi się łaskawie na foteczki. U kogo są tymczasy chętne do pozowania? Jest jeszcze z 5 miejsc, może 4 jak się Penelopa da ułaskawić. Znajdą się wraz ze swoją historią w naszym kalendarzu na przyszły rok. Zależy mi na czasie, bo czas sensownej oferty cenowej na wydruk jest dość ograniczony a jeszcze przecież musimy zrobić (weźmiemy i Marcin od katgral zrobi :twisted: ) projekt graficzny, z którym będzie jeszcze żebrał tzn prowadził negocjacje u potencjalnego sponsora aby pokrył część koszów wydruku więc to wszystko będzie trwało.

Patka_, nie wiesz czy Ci w Realu mają jeszcze punkt drukowania? Wysłałam tam zapytanie i cisza :(

Aga, BarbAnn zrobiła mi dzisiaj świetne zdjęcia Kikura. Jak mi przyśle, to coś wybiorę i mailnę do Ciebie. Bo Kikur dziś pozował.
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Czw maja 06, 2010 20:36 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

Zuzia dzisiaj pierwszy raz przyszła do pokoju zwiedziła obwąchała kąty
ale i tak co chwila wpadała do kuchni sprawdzając co słychać u dziatwy
Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek Obrazek
MRUCZUŚ ,JULKA (*)

markopolo00

Od: Pt cze 27, 2008 19:02

Post » Czw maja 06, 2010 20:48 Re: K-ów, zbieramy na czytnik czipów, prosimy o wsparcie.

miszelina pisze:
Tweety pisze:
kosma_shiva pisze:Aga, my oczywiście chętnie odpracujemy robienie zdjęć. Tylko prosze o info jaki kotie koty chca pozowac. niech zgłoszą się opiekunowie kotów modeli ;P
Wtedy będziemy się umawiać.
Czy u Ciebie Aga cos jest, tak?
A kiedy Ci pasuje, żeby przyjechać?

jutro możecie po pracy albo w sobotę. Jest Duśka, no i Penelopa, może zgodzi się łaskawie na foteczki. U kogo są tymczasy chętne do pozowania? Jest jeszcze z 5 miejsc, może 4 jak się Penelopa da ułaskawić. Znajdą się wraz ze swoją historią w naszym kalendarzu na przyszły rok. Zależy mi na czasie, bo czas sensownej oferty cenowej na wydruk jest dość ograniczony a jeszcze przecież musimy zrobić (weźmiemy i Marcin od katgral zrobi :twisted: ) projekt graficzny, z którym będzie jeszcze żebrał tzn prowadził negocjacje u potencjalnego sponsora aby pokrył część koszów wydruku więc to wszystko będzie trwało.

Patka_, nie wiesz czy Ci w Realu mają jeszcze punkt drukowania? Wysłałam tam zapytanie i cisza :(

Aga, BarbAnn zrobiła mi dzisiaj świetne zdjęcia Kikura. Jak mi przyśle, to coś wybiorę i mailnę do Ciebie. Bo Kikur dziś pozował.

to może i kikur popozuje cincianowi? bo do kalendarza to muszą być specjalne. Ale wyślij, wrzucimy na stronę

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Czw maja 06, 2010 20:53 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

Ja w sumie moge za namidę jutrzejszy poranek wziąć, tylko własnie nie poranek, a juz tak ok 12.00, bo zaczynam jutro o 7.30 i z rana nie dam rady - szczegolnie, ze Buraska z oczkiem zajmuje mi strasznie dużo czasu... Napiszcie proszę tu na wątku czy taka zamiana jest ok - w pracy rzucę okiem na forum :)

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Czw maja 06, 2010 20:56 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

milu pisze:Ja w sumie moge za namidę jutrzejszy poranek wziąć, tylko własnie nie poranek, a juz tak ok 12.00, bo zaczynam jutro o 7.30 i z rana nie dam rady - szczegolnie, ze Buraska z oczkiem zajmuje mi strasznie dużo czasu... Napiszcie proszę tu na wątku czy taka zamiana jest ok - w pracy rzucę okiem na forum :)

dziękuje, "wrobiłam " już Tunisię w ten dyżur :oops:

Tweety

Post » Czw maja 06, 2010 20:57 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

W sprawie zdjęć napiszę: maluchy u Renaty, Miuti, Marka, p. W.Papież...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Czw maja 06, 2010 21:03 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

lutra pisze:W sprawie zdjęć napiszę: maluchy u Renaty, Miuti, Marka, p. W.Papież...

jest szansa, że one pewnie znajdą domy zanim kalendarz się ukaże :) ale jeżeli nie będzie innych chętnych ...
A jak Frida? może ona? a może Pipi? a może nasze staruszki z Lubelskiej? Tola, Pola?

Tweety

Post » Czw maja 06, 2010 21:05 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

Będę jutro w Krakowie tak po 15-tej. Z kim się kontaktować w sprawie odbioru Matiego.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Czw maja 06, 2010 21:08 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

Pieczarka pisze:Będę jutro w Krakowie tak po 15-tej. Z kim się kontaktować w sprawie odbioru Matiego.

jak bardzo po 15-stej? bo to taka pora, że wszyscy w pracy. Nie wiem jak Miszelina, bo ma jutro dyżur na Kocimskiej ale nie wiem, o której może podejść

Tweety

Post » Czw maja 06, 2010 21:16 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

Mam pytanie jak w przyszłym tygodniu będzie dr. Roman - nie koniecznie chodzi mi o dyżur.
Muszę mu 3 sztuki pokazać........

Tweety spoko jak Pani zależy to poczeka jak nie to nie.......

Solangelica co z Sabinką ?? martwię się o nią - mam nadzieję ze to nic poważnego...

Dzisiaj prawie cały dzień spędziłam w drodze do Myślenic, w Theriosie i w drodze powrotnej......

Padam na twarz.... jeszcze tylko podłącze suszarki do butów, rozdam leki stworkom i idę spać...
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Czw maja 06, 2010 21:17 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

Tweety pisze:
Pieczarka pisze:Będę jutro w Krakowie tak po 15-tej. Z kim się kontaktować w sprawie odbioru Matiego.

jak bardzo po 15-stej? bo to taka pora, że wszyscy w pracy. Nie wiem jak Miszelina, bo ma jutro dyżur na Kocimskiej ale nie wiem, o której może podejść

Mam sprawę na al. Słowackiego. Mogę być na Kocimskiej 16-17.

Pieczarka

Od: Wto lip 15, 2008 12:23

Post » Czw maja 06, 2010 21:19 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

moje to bardziej do ogloszen a nie do kalendarza
do kalendarza to trzeba kikurowi dupcię kropelką na ładnym tle...
;)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Czw maja 06, 2010 21:25 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

Tweety pisze:
lutra pisze:W sprawie zdjęć napiszę: maluchy u Renaty, Miuti, Marka, p. W.Papież...

jest szansa, że one pewnie znajdą domy zanim kalendarz się ukaże :) ale jeżeli nie będzie innych chętnych ...
A jak Frida? może ona? a może Pipi? a może nasze staruszki z Lubelskiej? Tola, Pola?

Jak najbardziej.
Kiedy będą robione te zdjęcia?
W Arwecie do wtorku-środy siedzi jeszcze Penelopowa Matyldzia.

queen_ink

Od: Nie lis 20, 2005 17:45

Post » Czw maja 06, 2010 21:29 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

Plamka żre jak smok.
Jej opiekunka jutro nabywa dla niej karmę.
Maluchy po prostu cudne.

Uśmiechnijcie się!
http://video.interia.pl/obejrzyj,film,123234
Obrazek Amelki już nie ma...

Miuti

Od: Pt lis 30, 2007 12:03

Post » Czw maja 06, 2010 22:23 Re: K-ów, Negrita wytropiona!!:-) życie toczy się dalej ....

queen_ink pisze:
Tweety pisze:

Jak najbardziej.
Kiedy będą robione te zdjęcia?
W Arwecie do wtorku-środy siedzi jeszcze Penelopowa Matyldzia.

To wszystko zależy też od czasu cinciana.

Kosma, Akima, a w tę sobotę jesteście w radio?

Tweety

[poprzednia][następna]