Tweety pisze:kosma_shiva pisze:Aga, my oczywiście chętnie odpracujemy robienie zdjęć. Tylko prosze o info jaki kotie koty chca pozowac. niech zgłoszą się opiekunowie kotów modeli ;P
Wtedy będziemy się umawiać.
Czy u Ciebie Aga cos jest, tak?
A kiedy Ci pasuje, żeby przyjechać?
jutro możecie po pracy albo w sobotę. Jest Duśka, no i Penelopa, może zgodzi się łaskawie na foteczki. U kogo są tymczasy chętne do pozowania? Jest jeszcze z 5 miejsc, może 4 jak się Penelopa da ułaskawić. Znajdą się wraz ze swoją historią w naszym kalendarzu na przyszły rok. Zależy mi na czasie, bo czas sensownej oferty cenowej na wydruk jest dość ograniczony a jeszcze przecież musimy zrobić (weźmiemy i Marcin od katgral zrobi) projekt graficzny, z którym będzie jeszcze żebrał tzn prowadził negocjacje u potencjalnego sponsora aby pokrył część koszów wydruku więc to wszystko będzie trwało.
Patka_, nie wiesz czy Ci w Realu mają jeszcze punkt drukowania? Wysłałam tam zapytanie i cisza
Aga, BarbAnn zrobiła mi dzisiaj świetne zdjęcia Kikura. Jak mi przyśle, to coś wybiorę i mailnę do Ciebie. Bo Kikur dziś pozował.