Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:Kto zastąpi jutro _Namidę_? nie będzie jej ani rano ani wieczorem także pilnie jest ktoś potrzebny
lutra pisze:Koty za TM: Kłajska Zośka i jej dzieci, Ivan, Wisienka, Bakoma, kotki z grzegórzeckiej i Lulu, Lizus, Panda z Daszyńskiego, Ines - siostra Irmy, kotka z zapaleniem płuc. Szylkretka, która umarła na wielopolu. Brat Ivank, który miał chłoniaka, Franek z Podwawlskiego, Johny I Walker. Reszta chyba wymieniona...
kastapra pisze:lutra pisze:Koty za TM: Kłajska Zośka i jej dzieci, Ivan, Wisienka, Bakoma, kotki z grzegórzeckiej i Lulu, Lizus, Panda z Daszyńskiego, Ines - siostra Irmy, kotka z zapaleniem płuc. Szylkretka, która umarła na wielopolu. Brat Ivank, który miał chłoniaka, Franek z Podwawlskiego, Johny I Walker. Reszta chyba wymieniona...
Szylkretka to była Wera, umarła tez jej koleżanka, zaraz po wypuszczeniu jej przeze mnie, chyba w męczarniach, bo z pewnością FIP (btw w chwili łapania była dzikusem żadnym ludzkiej krwi, jak ją wypuszczałam to nie chciała wyjść z kontenerka, mogłam nie wypuszczać i "załatwić" jej bezbolesną śmierć, ale kto wiedział
)
lutra pisze:Z innej beczki, poprosiłam Zosię Bronowicką, żeby wrzuciła ogłoszenie o Negricie na gazetę.
mam nadzieję, że kota się znajdzie.
kosma_shiva pisze:Aga, my oczywiście chętnie odpracujemy robienie zdjęć. Tylko prosze o info jaki kotie koty chca pozowac. niech zgłoszą się opiekunowie kotów modeli ;P
Wtedy będziemy się umawiać.
Czy u Ciebie Aga cos jest, tak?
A kiedy Ci pasuje, żeby przyjechać?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Maryla mama Luli, MruczkiRządzą i 78 gości