Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
maxima161 pisze:Tak Urania już podlatuje i wali łapą małego po czym zwiewa hmm nie wiem co oo tym myśleć ale chyba jest już lepiej bo wcześniej buczała non stop a teraz tylko jak Kubuś jest blisko. Urania chodzi już swobodnie i wszystko obwąchuje bo siedziała pod łóżkiem. Nie wiem co robić bo mały ciągle ucieka za moje albo chłopaka nogi my odchodzimy powoli na bok żeby im nie przeszkadzać ale wtedy ucieka też Urania. Urek sie na mnie nie pogniewał gada do mnie troszkę się dziś bawiła i daje się mi głaskać. Martwi mnie to że maluch nie che jeść suchej karmy gotuje mu indyka z marchewką i jajko i to zjada ale suchej nie chce no chyba że dla Urani dla adulta i musze go pilnować żeby jej nie wyjadał. Mam tą samą karme co karmiła go Pani od której go wzięłam. Ile razy powinien jeść taki 7 tygodniowy kotek i jakiej wielkości porcje?
maxima161 pisze:A i jeszcze jedno pytanie Pani od której brałam Kubusia powiedziała, że mam zabrac go do weta w piątek na szczepienie a we wtorek dałam mu srodek na odrobaczenie po raz 3 a za 2 tytgodnie ma dostać jeszcze jedną dawkę. Wydawało mi się że kota szczepi się po odrobaczeniu jak to jest?
maxima161 pisze:ok dzięki za podpowiedz mi udało się skontaktować z Panią od której brałam kotka jutro jadę do weta na szczepienie bo wet stwierdził, że Kubuś jest już duży i powinniśmy go zaszczepić.
Ja sie zastanawiam nad tym mlekiem nigdy nie karmiłam rezydentki bo podobno kociaki mają po nim biegunkę. Ile się daje takiego mleka dla 7 tygodniowego maleństwa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości