Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Dulencja, zwierzałaś się lesnej, że bierzesz Tikę tylko na pół roku?![]()
o co chodzi w tym poście?
Ja-Ba pisze:lesna
a tak poważnie
to co nazywasz super zabawą z KM jest walką o życie kota
kota, którego KM wywaliła na podwórko
w pobliżu ruchliwej ulicy, jednej z najbardziej niebezpiecznych w Łodzi
zrozumiesz to wreszcie?
Dulencja pisze:Femka pisze:Dulencja, zwierzałaś się lesnej, że bierzesz Tikę tylko na pół roku?![]()
o co chodzi w tym poście?
Ja nie wiem o co chodzi Lesnej![]()
Kasia też nie, podobnie Ja-ba...
No nić, głupota nie boli...Podobno...
Ma ktoś migrenę? :mrgreen:
Dulencja pisze:Ja-Ba pisze:lesna
a tak poważnie
to co nazywasz super zabawą z KM jest walką o życie kota
kota, którego KM wywaliła na podwórko
w pobliżu ruchliwej ulicy, jednej z najbardziej niebezpiecznych w Łodzi
zrozumiesz to wreszcie?
Janeczko, spokojnie...
Jeszcze jak byłam kier. serwisu, wywiesiłam sobie taki napis na ścianie:
NIGDY NIE ROZMAWIAJ Z ....
NAJPIERW SPROWADZI CIĘ DO SWOJEGO POZIOMU
A POTEM POKONA DOŚWIADCZENIEM.
lesna pisze:Bawcie się dalej.. beze mnie, ja spojrzałam, tym kotom w oczka, tym przez was osobiście poldinkowanym...
Co do reszty, nie jestem głupia, bez względu na literówki.. To Wasza uczciwość podyktowała to czepianie się słówek, zamiast odpowiedzi na meritum sprawy poruszonej perze mnie .. jak w całej reszcie, tylko zauważcie, że tylko Wy tu się dobrze bawicie.. szkoda kotów, tych które nie są Tiką i Spacją, ale ponoć 'ktoś' (bo nie Wy) im pomoże... jeszcze raz gratuluje ratowania świata nie własnymi rękami, ja tak chyba cały mogłabym uratować, ale tylko takDbam o to na co mam wpływ i uczciwie, bez wzgleu na osobiste niedogodności...
Co do radosnego tonu.. ja wam paczki nie wyślę.. ale to chyba mało ważne :mrgreen: Poślę kotu, o którego nikt nie zadba w wyniku takich kłótni... nie prowadzę DT wiec piszę jak myśli reszta społeczeństwa... oby nigdy nie zajrzała na ten wątek i nie zniechęciła się do wspierania ludzi, którzy pomagają kotom...
p.s. miłej zabawy ze mnie .. mnie to pikuś
Pozdrawiam.
Ja-Ba pisze:często za cenę dosłownego odejmowania sobie od ust
ale co tam, wiesz lepiej
lesna pisze:Ja-Ba pisze:często za cenę dosłownego odejmowania sobie od ust
ale co tam, wiesz lepiej
Wiem bo daje mi DS
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, moniczka102 i 145 gości