Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majka2222 pisze:Takie małe a już rozrabiaja. Muszę to powiedzieć - jesteście dziewczyny niesamowite.
Agness78 pisze:Ale słodkie kluseczkia jak urosły
Rudaa pisze:To ja tu wkleję zdjęcia moich tymczasowych łobuzów bo nie wiem właściwie w którym wątku je mam umieścić. Dzieciaki są u mnie od ubiegłego piątku. Trafiły ze schronu razem z mamą do Beatki (to ten miot w którym była koteczka z chorą łapką). Teraz największe rozrabiaki są u mnie na DT. Zdjęcia są już trochę nieaktualne bo zrobione pierwszego dnia pobytu. Chłopaki jak widać usmarowane całe w mleku, bo sprawdzały czy jedzenie można też pobierać okiem, nosem albo uszami, albo czy może się przez osmozę przypadkiem nie wchłania w kotkaNo i oczywiście najlepiej jest jak po jedzeniu swój utytlany pyszczek wytarza się w żwirku.
Teraz oprócz mleka zajadają też gotowanego kurczaczka i paszteciki dla kociaków.W drugi dzień przez tego kurczaczka to nam się o mały włos biało-bury kiciuś na tamten świat nie wybrał
Zaczął strasznie wymiotować i padł plackiem, na szczęście po ok 3 godzinach powoli zaczął wracać do żywych. Teraz chłopaki jedzą, śpią, kuwetkują i roznoszą mi mieszkanie na strzępy, po czym cykl ten się powtarza.
Prowizoryczne imiona dla nich to Jimi dla biało-burego i Karolek (Carlos jak będzie duży
) dla białego z ogonem doczepionym od innego kota
Wiem, że imiona trochę obciachowe ale tak nam jakoś pasują, a do ogłoszeń adopcyjnych można zmienić. Aktualne zdjęcia zrobię i zamieszczę jak będę miała trochę czasu. Na razie musi wystarczyć to co jest.
![]()
![]()
![]()
Gibutkowa pisze:Do schroniska właśnie jadą 4 kociaki w wieku 1,5-2 miesiące znalezione na śmietniku...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 66 gości