Kotki znalazły domek !!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto maja 04, 2010 18:02 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

trzeba szukac, ja niestety nie znam nikogo, kto by jechał katowice-warszawa,
a polaczenie warszawa inowrocław moge sprawdzic.

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Wto maja 04, 2010 19:39 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

Na watku transportowym jest informacja:
raz w miesiacu jadę na trasie Katowice - Toruń. Sadzę ze z Torunia do Inowrocławia juz bedzie bliżej. Sprawdźcie
Mój ukochany Biesik 3.04. - 16.12.09 za TM
Obrazek[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110295&start=0]

IKA 6

Od: Pon mar 30, 2009 18:31

Post » Wto maja 04, 2010 22:03 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

Specka - Ty weź się kobieto za sterylizację tych kotów i to błyskawicznie!!!

Klatkę mozesz wypozyczyć w lecznicy za kaucją 100zł. Polecam.
Skoro ktoś proponuje Ci sterylki za free to dziękuj Bogu ze masz farta :mrgreen:
Łapanie kotów na klatkę łapkę to zadna filozofia.

No i przepraszam ....nie uwierzę ze nie złapiesz 4 tygodniowych kociąt - więcej wiary w siebie.
Trzymam kciuki :ok:
MIKUŚ

Post » Wto maja 04, 2010 22:56 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

MIKUŚ pisze:Specka - Ty weź się kobieto za sterylizację tych kotów i to błyskawicznie!!!

Klatkę mozesz wypozyczyć w lecznicy za kaucją 100zł. Polecam.
Skoro ktoś proponuje Ci sterylki za free to dziękuj Bogu ze masz farta :mrgreen:
Łapanie kotów na klatkę łapkę to zadna filozofia.

No i przepraszam ....nie uwierzę ze nie złapiesz 4 tygodniowych kociąt - więcej wiary w siebie.
Trzymam kciuki :ok:

jak dzikuski to troszke drapią :twisted: ale da się przezyc :ryk:
sama łapałam cztery tak,gołymi rekami jeden dwa tygodnie sie ukrywal pozniej to juz jego ciałka szukałam bo mialy kk ale pojawił sie i juz mu nie odpuscilam :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Wto maja 04, 2010 23:01 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

MartynaP pisze:jak dzikuski to troszke drapią :twisted: ale da się przezyc :ryk:
sama łapałam cztery tak,gołymi rekami jeden dwa tygodnie sie ukrywal pozniej to juz jego ciałka szukałam bo mialy kk ale pojawił sie i juz mu nie odpuscilam :twisted:

I bardzo słusznie :lol: Takie maluchy trzeba wyłapywać, odławiać :wink:
No ale i mamuśkę od razu nalezy ciachnąć :lol:
Trzymam mocne kciuki.
MIKUŚ

Post » Wto maja 04, 2010 23:05 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

w sumie jestem najblizej i w sumie tymczas mam wolny ale niemoge :( maz sie nie zgodzi na doroslego kota :(
po ostatniej kociej mamie ze schronu ktora wrzeszczala dzien i w nocy powiedzial maluchy owszem ale dorosle nie!! :(
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro maja 05, 2010 6:15 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

MartynaP pisze:w sumie jestem najblizej i w sumie tymczas mam wolny ale niemoge :( maz sie nie zgodzi na doroslego kota :(
po ostatniej kociej mamie ze schronu ktora wrzeszczala dzien i w nocy powiedzial maluchy owszem ale dorosle nie!! :(

Zawsze mozesz powiedzieć mężowi, że to maluch gigant :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro maja 05, 2010 8:50 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

Iweta pisze:Zawsze mozesz powiedzieć mężowi, że to maluch gigant :wink:

:ryk: :ryk: :ryk:
MIKUŚ

Post » Śro maja 05, 2010 10:06 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

MartynaP to może zabierzesz te miesięczne do siebie, skoro jedzą same to pora je oswoić :D A te maleństwa z mamusią może jakoś do mnie dojadą chociaż będzie ciężko ...
Obrazek Obrazek Obrazek

bazyliszek

Od: Nie lis 15, 2009 11:33

Post » Śro maja 05, 2010 17:08 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

bazyliszek pisze:MartynaP to może zabierzesz te miesięczne do siebie, skoro jedzą same to pora je oswoić :D A te maleństwa z mamusią może jakoś do mnie dojadą chociaż będzie ciężko ...

a ile jest tych miesiecznych?
EDIT: doczytałam ze trzy??

czy nie lepiej bedzie skoro maluchy maja 3 dni uśpić slepy miot??? :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro maja 05, 2010 18:06 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

Prawdę powiedziawszy- lepiej :cry: :cry: skupić się na tych, które już są do wzięcia- tym miesięczym znaleźć tymczas, ogarnąć, wyadoptować. Dorosłe wysterylizować i wypuścić....
Specko, reflektujesz na moją propozycję :?: Nie chciałabym robić z siebie idiotki przed kumplem....
A może ktoś inny ze Śląska chciałby skorzystać :?: :?: jeśli specka nie odezwie się dziś do mnie, niech ktoś inny wysterylizuje jakieś inne potrzebujące kocice. Dane lekarza podam na pw.
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Śro maja 05, 2010 18:14 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

skoro tam tyle kotow to lepiej pomniejszyc to stado o te trzy :roll:
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Post » Śro maja 05, 2010 21:39 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

marija pisze:Prawdę powiedziawszy- lepiej :cry: :cry: skupić się na tych, które już są do wzięcia- tym miesięczym znaleźć tymczas, ogarnąć, wyadoptować. Dorosłe wysterylizować i wypuścić....
Specko, reflektujesz na moją propozycję :?: Nie chciałabym robić z siebie idiotki przed kumplem....
A może ktoś inny ze Śląska chciałby skorzystać :?: :?: jeśli specka nie odezwie się dziś do mnie, niech ktoś inny wysterylizuje jakieś inne potrzebujące kocice. Dane lekarza podam na pw.

Jezeli nie będzie to problemem to z chęcią Ja reflektuję. Mam 3 koty na cito - sterylki aborcyjne.
Wczoraj złapałam dzika dzicz totalna na klatę :wink:
Miały dziś jechać, jednakze Nasz wet się rozchorował :roll:

Jeśli byłaby taka mozliwość - to Ja w trybie natychmiastowym reflektuję :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Śro maja 05, 2010 21:45 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

A te 3-dniowe to osobiście uwazam ze powinno się uśpić.
Kotkę ciachnąć jak najszybciej. Te które juz mają otwarte oczy i patrzą Nam w oczy to wiadomo ze nie. Jednakze warto by pomyśleć o eutanazji tych maluchów póki nie jeste za późno.

Nie jestem mordercą, ale takie mam zdanie.
23 kwietnia pojechałam do schronu po miot kociąt z matką 3 sztuk, które 22. były jeszcze ślepe.
23 juz otworzyły oczy - wtedy juz ich nie uśpiłam - patrzały mi w oczy - są u mnie na odchowaniu. :mrgreen: Sumienie nie pozwalało mi na to.
Nie miałam na to wpływu. Gdyby były ślepe wybrałabym mniejsze zło.
MIKUŚ

Post » Śro maja 05, 2010 21:57 Re: Potrzebny dom dla kotki i 3ech 3dniowych kociaków!!! Czeladź

Mikuś-myślałam, że jesteś facetem :oops: tak to jest jak własny TŻ ma na imię Mikołaj :D jeśli dziś się specka nie odezwie, jutro do południa dam Ci pw co i jak :D tylko, że- gwoli przypomnienia- Marek jest z Chorzowa i tam trzeba dowieźć koty :P
Dzięki Ci serdeczne, dziewczę okazało się mało odpowiedzialne i kiedy trzeba by było się własnoręcznie wykazać- znikło :( skoro nie udało mi się pomóc kotom z Czeladzi, pomogę jakimś innym- nie dam ciała przed Przyjacielem, a sterylki uważam za priorytet....Szkoda, żeby choć jedna się zmarnowała :roll:
Pozdrawiam z Polski Centralnej :D
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

[poprzednia][następna]