Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Specka - Ty weź się kobieto za sterylizację tych kotów i to błyskawicznie!!!
Klatkę mozesz wypozyczyć w lecznicy za kaucją 100zł. Polecam.
Skoro ktoś proponuje Ci sterylki za free to dziękuj Bogu ze masz farta![]()
Łapanie kotów na klatkę łapkę to zadna filozofia.
No i przepraszam ....nie uwierzę ze nie złapiesz 4 tygodniowych kociąt - więcej wiary w siebie.
Trzymam kciuki
MartynaP pisze:jak dzikuski to troszke drapiąale da się przezyc
![]()
sama łapałam cztery tak,gołymi rekami jeden dwa tygodnie sie ukrywal pozniej to juz jego ciałka szukałam bo mialy kk ale pojawił sie i juz mu nie odpuscilam
MartynaP pisze:w sumie jestem najblizej i w sumie tymczas mam wolny ale niemogemaz sie nie zgodzi na doroslego kota
po ostatniej kociej mamie ze schronu ktora wrzeszczala dzien i w nocy powiedzial maluchy owszem ale dorosle nie!!
bazyliszek pisze:MartynaP to może zabierzesz te miesięczne do siebie, skoro jedzą same to pora je oswoićA te maleństwa z mamusią może jakoś do mnie dojadą chociaż będzie ciężko ...
marija pisze:Prawdę powiedziawszy- lepiej![]()
skupić się na tych, które już są do wzięcia- tym miesięczym znaleźć tymczas, ogarnąć, wyadoptować. Dorosłe wysterylizować i wypuścić....
Specko, reflektujesz na moją propozycjęNie chciałabym robić z siebie idiotki przed kumplem....
A może ktoś inny ze Śląska chciałby skorzystać![]()
jeśli specka nie odezwie się dziś do mnie, niech ktoś inny wysterylizuje jakieś inne potrzebujące kocice. Dane lekarza podam na pw.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 304 gości