Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gibutkowa pisze:IKA 6 pisze:A na tę łapke to miała jakąś rehabilitacje, naswietlania albo masaże
IKA a znasz jakieś domowe masaże na łapki, na stymulację mięśniową? Chodzi mi o cos takiego delikatnego, wspomagającego. Mietek miał i prześwietlenia i badania na te jego tylne nóżki i nic nie wyszło, wet podejrzewa uraz psychiczny powypadkowy, więc jedyne co możemy to jakoś może mięśnie wzmocnić jakąś rehabilitacją w sensie jakimiś masażami, ćwiczeniami. Jakbyś miała namiary na coś takiego - materiały instruktażowe, filmiki itp to poproszę
IKA 6 pisze:Dzisiaj wyśle zdjecia przesłane przez yosia do mojego chirurga. Ciekawe co powie. Bo na mój głupi rozum tam nie ma nic niepokojącego![]()
![]()
IKA 6 pisze:Gibutkowa pisze:IKA 6 pisze:A na tę łapke to miała jakąś rehabilitacje, naswietlania albo masaże
IKA a znasz jakieś domowe masaże na łapki, na stymulację mięśniową? Chodzi mi o cos takiego delikatnego, wspomagającego. Mietek miał i prześwietlenia i badania na te jego tylne nóżki i nic nie wyszło, wet podejrzewa uraz psychiczny powypadkowy, więc jedyne co możemy to jakoś może mięśnie wzmocnić jakąś rehabilitacją w sensie jakimiś masażami, ćwiczeniami. Jakbyś miała namiary na coś takiego - materiały instruktażowe, filmiki itp to poproszę
Poproszę moja znajoma masażystkę o jakieś materiały. Jak nie wyślę poczta to zeskanuje i wyślęmeilem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 316 gości