OTW2-Chorujemy:-(?! Zapraszam na cz.3.Nowa bieda:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 6:20 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Kostuś śpi.Pojadł i wygłaskała sie.Ale wszystko w obrębie klatki. Niestety koopale nie mozemy do końca "ustabilizować" :wink: .Apetyt jest.
Bianka bez zmian. Tylko szaleje jak mały chuligan nawołując wujaszków do zabawy.Czasem da sie pogłaskać.Staramy sie robić to jak najczęściej.
Pingusia zaczęła lać na powrót po krótkim okresie spokoju.Własciwie to kwestia czasu, mam takie przeczucie. Trzymajcie jednak kciuki.Tam czasu tzreba a chyba dom nie będzie chciał tak długo walczyć. BuryPikuś lał 4 m-ce a teraz jest jedynym który nie leje.Reszta okazuje swoje niezadowolenie z obecności kolejnego dorosłego w jedyny znany sobie sposób.Ale rozwijaja sie i znajduję coraz to nowe pomysły do olewania.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon maja 03, 2010 7:56 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Strasznie mi smutno z powodu Pingusi.... :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Pon maja 03, 2010 9:36 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

:cry:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon maja 03, 2010 16:19 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

kciuki za kostusia Biankę i pingusię :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Pon maja 03, 2010 19:11 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Z Kostka znów sie leje...a juz było ok. Cholera wie od czego.Siedzi nieszczęsliwy a mnie ręce opadły.Byliśmy uw eta.zastrzyki do srody bo mimo,ze lepiej to jeszcze w oskrzelach świszczy.Moze to antybiotyki?Jedzenie takie jak zwykle, nic nie zmienialismy...Idę kuraka drobić i ryż gotować.
Kciuki za wszystkie zwierzaki.
W sprawie Pingusi jutro będe rozmawiac z behawierystą (mogłam lit.poplątać :oops: )Azylu i ew skontaktuję rodzine z nim.
Obrazek

ASK@

Post » Pon maja 03, 2010 22:32 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Kostuś, smyku odpuść już, co... bo cię ASK@ będzie męczyć jakimiś paskudnymi lekami, zobaczysz :mrgreen:
Za Pingusię! Za wszystkich... :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Wto maja 04, 2010 7:00 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

:love: :love: :love: :love: :love:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto maja 04, 2010 7:05 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

z Kostka sie leje troche mniej.Zwolnię się dziś z pracy i pójdę do domu.Leżał rano wycieńczony bardzo.Ale nie jest chyba tak źle bo naprychał na mnie jak mu doopinkę myłam :mrgreen:
Obleciałam sklepy raniutko, nie ma piersi z kurczaka :cry:
Bianka dziś obtarła mi sie o nogi i niby pzrypadkiem o rękę jak kroiłam im jedzenie.Potem uwaliła sie i wyglądało to na chęć mizianek.jednak zdryfiła.
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 04, 2010 16:45 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

jest lepiej ale w dalszym ciągu nieciekawie to wygląda.Mały tylko lezy i na nasz widok przebiera łapkami.Ale apetyt ma,wstaje do jedzenia.Głodomorek taki z niego straszny.
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 04, 2010 19:41 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Mocne kciuki za Kostusia :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Wto maja 04, 2010 20:56 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Dobrze, że ma apetyt. Biedny dzieciak! :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Wto maja 04, 2010 21:57 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

jemu nawet ugotowany ryż bez niczego smakuje. Żołądek moze nie wytrzymał, może leki swoje zrobiły ...U zagłodzonego kota ciężko dojść jaka przyczyna.
Pingusia ma wzloty i upadki.Bardzo sie przywiązała do Dużej.Wyraźnie ja adoruje i wyróżnia.Z jej opisów to zupełnie inny kot. Siedzący an kolanach, aportujący zabawki, bawiący sie jak szlony ,pzrytulajacy do rezydenta...
Moze to psychika kici siada.Od 20 lutego wiele przeszła i odreagowuje.Strasznie mi nawet myśleć o...I nie będę.
Skontaktowałam sie z behawerystą i dałam namiary domkowi na niego.Moze on coś podpowie.

PikusiaBurego wyleczyłam :wink: z sikania cierpliwością i pochwałami. Ale trwało troche zanim przełamałam sie i niechęć schowałam głeboko w kieszeń. Sikał 4 m-ce.Homeopatia tez poszła w ruch.

Z Bianeczki chuligan okropny sie robi. Wszędzie jej pełno, zwala co wpadnie jej w łapki.Trzeba tuszu, błyszczka ,strzykawki z lekami ...pilnowac bo potem za diabła nie znajdziesz. Zachęca wujków do zabawy.Wczoraj Wojcio chciał sie z nia bawić i Pikuś w jednym czasie.Pobili sie a dziewucha poleciała z jakimś papierkiem.Podchodzi już trochę pod ręke na głaski.Tak wstydliwie :oops: Przepięknie mruczy :lol:
Za Pingusię proszę trzymac kciuki cały czas!
Dziewuniu jesteśmy z Tobą, postaraj sie,pozwól sobie pomóc :1luvu:
Obrazek

ASK@

Post » Wto maja 04, 2010 22:43 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Pewnie się wymądrzam, ale próbowałaś mu podawać jakiś Trilac, lub inną florę bakteryjną osłonowo? Przy antybiotyku to ważne.

ASK@ pisze:Wszędzie jej pełno, zwala co wpadnie jej w łapki.Trzeba tuszu, błyszczka ,strzykawki z lekami ...pilnowac bo potem za diabła nie znajdziesz.
Kardamoś? :ryk:

Za Pingusię trzymam, trzymam, trzymam – z całych sił!
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Post » Śro maja 05, 2010 6:20 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Pingusiu jestem z Tobą !!! :love: :love: :love:
Kostusiu, zdrowiej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Bianeczka, łobuzie, daj się oswoić :lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek
ObrazekObrazek

zuzzik

Post » Śro maja 05, 2010 7:14 Re: OTW2-Jest okrągła sumka!Dziękuję:)Koci koszmarek z lasu str3

Kostus otrzymuje florę bakteryjną i espumisan dodatkowo bo mocno zagazowny+nifuroksazyd.Jak zwykle nie ma nic łatwo.Po początkowej poprawie nastąpiło pogorzenie.Ale czego oczekiwać od kota, który nie wiadomo jak długo nie jadł a jak jadło to cholera wie co.Jest osłabiony, tylko lezy.Nie zawsze trafia do kuwety.Zagazowny brzunio nie wytrzymuje dobrego jedzenia. Dostaje kurczaczka i ryż.Ale dziś kupiłam kleik ryżowy, ma witaminy i jest łatwo strawny. Jeszcze sie trochę pomęczymy znając nasze szczęście w tej dziedzinie :mrgreen:
Mały dziś wołał rano i podjął próby wyjścia na pzredpokój,ale przy drzwiach zdryfił.Uszy na razie nie czyszczone bo cieknie z niego i nie chcę dodatkowo męczyć.Ma tylko wpuszczaną maść.Jutro do weta.
TZ w domu dziś to go pzrypilnuje.On taki głodny ciągle.Nie interesuje sie zabawkami tylko śpi.Ale mruczy troszkę i wykłada brzuszek.Nie pzrytył wg mnie wcale.

Bianeczka leżałą w nogach łóżka w nocy.Pięknie i głośno mruczy.Uwielbia inne koty. Powoli przychodzi do nas szczególnie do TZ-ta.Lubi gdy pzresuea sie ręką po grzbiecie i kończy pzrytrzymaniem ogonka.Tak wdzięcznie wygina sie.Powoli,powoli...Gdyby była na swoim to tak jak Fioneczka szybko by sie oswoiła. A u nas wujków dostatek, to po co ludź?
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]