Bubu czyli Maciek - uśmiech szczęścia :) Gabi ['] -pamiętamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto maja 04, 2010 5:45 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

:!:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto maja 04, 2010 8:48 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

do góry :!:
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto maja 04, 2010 8:49 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Gabi dziś uśmiechnie się do Ciebie los :ok:

Bubu wciąż czeka :(
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto maja 04, 2010 8:59 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

CoolCaty pisze:Super. Jestem w pracy od 10 do 20-ej. Przywiozę Gabi już na 10-tą i będzie do odbioru do 20-ej.

Mogłabym pomóc transportowo ... ale dopiero ok. 19.

Jakby co ... :oops: 8)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto maja 04, 2010 9:56 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Myszeńk@, dzięki.
Chciałabym odebrać Małą wcześniej, co ma się lecznicą stresować.

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto maja 04, 2010 10:00 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Lidka pisze:Sprobujcie je oglaszać razem. Może w gazecie
Nam sie udało znaleźć dom razem dwójce fivków. Od dziś są w nowym domu. Szkoda byłoby dokładać im stresu rozłączenia.
Trzymam kciuki za wspólny dom.

Wrzuć linki do ogłoszeń, jak jakieś zrobisz, żebym nie powielała.
Podajcie w 1-szym poście dane adresowe do ogłoszeń (schron, wolontariusze). Może się uda szybko chłopaka do stałego domku wyadoptować. Chorobę da się wyleczyć w schronie - depresję nie (u nas Kropek tez tak "znikał" - Dulencja, właśnie ten Kropek od Katarzyny). Kot jest w stanie zagłodzić się na śmierć :(
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto maja 04, 2010 10:09 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto maja 04, 2010 10:13 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Zgłosiłam Bubu do seniorów

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto maja 04, 2010 10:14 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Gibutkowa pisze:Zgłosiłam Bubu do seniorów

super!1

Bubulku musisz uwierzyć!! Zobaczysz, że domek się znajdzie! Musi!
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto maja 04, 2010 10:15 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Gibutkowa pisze:
Nam sie udało znaleźć dom razem dwójce fivków. Od dziś są w nowym domu. Szkoda byłoby dokładać im stresu rozłączenia.

Podajcie w 1-szym poście dane adresowe do ogłoszeń (schron, wolontariusze). Może się uda szybko chłopaka do stałego domku wyadoptować. Chorobę da się wyleczyć w schronie - depresję nie (u nas Kropek tez tak "znikał" - Dulencja, właśnie ten Kropek od Katarzyny). Kot jest w stanie zagłodzić się na śmierć :(

Wiem, Czarka vel Halinka też była tego przykładem :(

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Wto maja 04, 2010 10:19 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Dulencja pisze:
Gibutkowa pisze:

Wiem, Czarka vel Halinka też była tego przykładem :(

U Haliny przede wszystkim długotrwałe karmienie kilku miotów non stop dało skrajne wycieńczenie, które się przerodziło w depresję. Ona chyba nie była domowa ale tak wycieńczona (w końcu to był przedmiot do karmienia kolejnych maluchów w schronie), że nie chciała już żyć :( Wciąż pamiętam łzy w oczach mojego TŻ-ta kiedy trzymał tego jedno kilogramowego kościotrupka na rękach :cry:

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Post » Wto maja 04, 2010 10:21 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Jeszcze jeden banerek dla kotka :cry:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/hth3p][img]http://tnij.org/gqgw[/img][/url]

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto maja 04, 2010 10:43 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

podpinam banerek biedaka.
trzymaj się kotulku :ok:

piccolo

Od: Czw kwi 03, 2008 12:39

Post » Wto maja 04, 2010 10:48 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

Nic nie mogę powiedzieć na pewno, bo już mam w domu 2 koty, i właśnie czeka mnie w czw. wizyta przedadopcyjna w sprawie trzeciej kotki z forum, ale porozmawiam w jej trakcie czy wzięcie jeszcze 2 kotów jest dobrym pomysłem. I jeśli nie będzie większych przeciwskazań to chętnie wzięłabym oba kotki, bo serce się kroi, że po tym wszystkim miałyby jeszcze zostać ze sobą rozłączone. Ale niestety zabrać je mogłabym dopiero pod koniec maja :( . Może do tego czasu ktoś przechowałby i bubu? Jak tylko będę po rozmowie to napiszę czy to wciąż aktualne. A przy okazji, może ktoś napisałby mi jak to jest z większą ilością kotów w domu? sprzyja to większym konfliktom czy własnie wręcz przeciwnie?
Problem to okazja w przebraniu.

KMagda

Od: Śro kwi 28, 2010 10:36

Post » Wto maja 04, 2010 10:53 Re: Dałam mu na imię Bubu, na szczęście, zanim zniknie...

KMagda pisze:Nic nie mogę powiedzieć na pewno, bo już mam w domu 2 koty, i właśnie czeka mnie w czw. wizyta przedadopcyjna w sprawie trzeciej kotki z forum, ale porozmawiam w jej trakcie czy wzięcie jeszcze 2 kotów jest dobrym pomysłem. I jeśli nie będzie większych przeciwskazań to chętnie wzięłabym oba kotki, bo serce się kroi, że po tym wszystkim miałyby jeszcze zostać ze sobą rozłączone. Ale niestety zabrać je mogłabym dopiero pod koniec maja :( . Może do tego czasu ktoś przechowałby i bubu? Jak tylko będę po rozmowie to napiszę czy to wciąż aktualne. A przy okazji, może ktoś napisałby mi jak to jest z większą ilością kotów w domu? sprzyja to większym konfliktom czy własnie wręcz przeciwnie?

:)
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

[poprzednia][następna]