Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marlon pisze:Mam 2 łapanki na sterylki w Gdańsku w piatek 7 maja, wioze koty na 17, musze czekać aż je zrobią i zabrać je na przetrzymanie do jednej pani w gdańsku, mogę w czasie jak je będą robić (pewnie z 2 godziny) podjechać z klatką do Ciebie i złapać Ci kota. ale co dalej? czy masz pieniadze na sterylkę? czy wiesz gdzie chcesz sterylizować, czy z jakas lecznica juz ustalilas sterylke i przetrzymanie kotki?
Ja ją złapie zawioze do weta ale mogłabyś się zająć tematem dalej? Jest też możliwość że wezmę ja do gdyni, i odwioze np po 2 dobach bo mam w gdansku zajecia w niedziele.
Marlon pisze:No właśnie nie wiadomo ze zdjęć, na niektórych totalna grubaska, na innych jeszcze nie tak źle, może podjadę w to miejsce po 17 w piątek i sama ją zobacze.
Marea ja łapałam w Gdańsku na Akademii Medycznej (z 6 złapałam) i na Politechnice (z 10 złapałam) oraz na takim podwórku blisko Matejki, a kotki sterylizowałam głównie w ramach darmowych sterylizacji właśnie na Matejki oraz z konta PKDT, niestety musze tam na Matejki jeszcze połapać a darmówki się skończyły no i konto PKDT też mało zasobne.
evalla pisze:gdzie w trojmiescie robia sterylki w sobote?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, dran, Niushonok, sylwiakociamama i 226 gości