Burasek półroczny- jakie koszty?

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob maja 01, 2010 19:06 Re: Burasek półroczny- jakie koszty?

alix76 pisze:Dasz radę :mrgreen: tymczasowanie jest fajne :wink: pierwszy cennik kosmos, ale rozumiem, że czasem możesz nie mieć wyboru ... zobaczysz, jak to frajda, jak taki wychudzony ochłapek odpasa się i zaczyna mu błyszczeć futerko - widok wart wszelkiego wysiłku!

Mam nadzieję, że się odpasie:) we wtorek łapanko i wycinamy jajka!
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Nie maja 02, 2010 13:12 Re: Burasek półroczny- jakie koszty?

Nigdy, przenigdy nie było u nas kłopotów po Felo-vaxie, za to po pfizerowskiej szczepionce Helminek omal się nie przekręcił :evil:
ObrazekObrazekObrazek

marija

Od: Czw gru 28, 2006 22:44

Post » Nie maja 02, 2010 14:09 Re: Burasek półroczny- jakie koszty?

Mam lekką obsesję na punkcie szczepionek,szczepiłam ponad dwadzieścia kotów,niektóre przecież nie raz i mam nieco doświadczenia.Nie pozwolę wetowi na fel-o-vax,chociaż słyszałam,że "nigdy,przenigdy nie było kłopotów".U mnie były,u moich znajomych również.Z nobivackiem nie było nigdy problemów,teraz jeszcze wypróbowałam nobivac forcat.Super.Oczywiście szczepię w nóżkę,co też niektórzy uważają za przesadę.Pamiętam bardzo długą dyskusję na ten temat na jakimś wątku.Szczepienia nie są obojętne dla zdrowia.To takie mniejsze zło i należy uważać.Na pewno nie będę szczepić moich kotek co roku, jak się zestarzeją to w ogóle przestanę.A po co tej "smyczowej " kotce wścieklizna?
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon maja 03, 2010 8:56 Re: Burasek półroczny- jakie koszty?

no wet powiedział, że jak ona wychodzi na dwór, nawet na smyczy to muszę ją szczepić na białaczkę i wściekliznę...

Trzymajcie kciuki, jutro łapiemy buraska! :kotek:
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Pon maja 03, 2010 23:03 Re: Burasek półroczny- jakie koszty?

Kciuki bedą. Z tym szczepieniem - wściekliznę rozumiem, ale dziewczyny dość różnie piszą o szczepieniu przeciw białaczce, a to się roznosi przez seks, pokąsania i wspólne miski - na smyczy trudne do uprawiania
Ja osobiście swojej smyczowej na bialaczke nie szczepiłam - wet nie proponował nawet
"Koty trzeba chwalić, robia się od tego bardziej puchate"

taizu

Od: Śro gru 30, 2009 23:05

Post » Wto maja 04, 2010 6:17 Re: Burasek półroczny- jakie koszty?

Na 14 jestem umówiona z dziewczyną, która kiedyś się opiekowała kotem ( jak pracowała ). Nie mam co prawda klatki łapki ale laska powiedziała, że kot bez problemu przyjdzie na ręce jak zobaczy jedzenie... Więc biorę transporter duży i o 14 heja po kota:) mam nadzieję, że uda się go złapać...

ifciastu

Post » Wto maja 04, 2010 15:30 Re: Burasek półroczny- jakie koszty?

Niestety kotka nie złapałam. Tam na dworcu jest remont i jak malec już wchodził do kontenerka gdzie bylo jedzonko facet trzepnął młotem pneumatycznym, mały się przeraził i uciekł do piwnicy < ośrodek zdrowia ma tam piwnicę zawalona gratami i wybita szybka jest, ale mnie nie chcieli do środka wpuścić>.
Spróbuję wieczorem, jak zrobi sie tam ciszej....

ifciastu

[poprzednia]