sabina skaza pisze:ale duzo tych kotów. martwi mnie layla- kto pokocha takiego biednego ślepunka? u mnie w hoteliku jest pirat- na majówce, dziewczyna która go adoptoawała nie ma z tym żadnych problemów- chodzi o brak oka. są jednak ludzie, którym kalectwo nie przeszkadza. ja jednak zawsze mam obawy, szczególnie gdy w sprawie moich kotów ze stoczni nie miałam ani jednego telefonu- a masza i sajlor to okazy zdrowia i piękności. ludzie nie chcą zdrowych kotów, a co dopiero taką bezoka panienkęczy może jest juz kandydat dla niej choć na dt?
Sabinko a jak jej sytuacja obecnie, stan leczenia, kiedy operacja oczka i czy w ogóle...?
narazie niestety żadnych zgłoszeń, ale zdaję sobie sprawę że trzeba ja ogłaszać i ogłaszać i ktoś wkońcu napewno sie trafi, jesli do 12 maja nic nie wyjdzie a ona będzie juz do odbioru Pani Zdenka napewno zabierze ją do siebie choćby nie wiem co, jej b zależy na tej koteczce, może jak jej stan zdrowia będzie lepszy to i jej zwierzaki nie będą tak jej tępić, i będziemy dalej ogłaszać, narazie u pani Zdenki kołchoz w domu, rodzina, chrzciny, 15 osob zjechało...