Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Izabela pisze:Gwarantuje, ze mu wlosy odrosna![]()
Aniu, a te gluty przy oczach to co to jest?a fuj...
Izabela pisze:Gwarantuje, ze mu wlosy odrosna![]()
Niestety na brzuchu i pod broda oraz na lopatkach mial taki filc, ze maszynka tego zlapac nie chciala. Na lato jak znalazl taki fryz![]()
Pieczarko, ja w Daniu widze tylko same pozytywywiecej na temat jego charakteru moze napisac Ania36, u ktorej pomieszkuje obecnie Dancio.
Danio to spelnienie moich marzen, tesknota za Kokim ale niestety nie moge sobie pozwolic na kolejnego kota. Moze kiedys...
Pieczarka pisze:Izabela pisze:Gwarantuje, ze mu wlosy odrosna![]()
Niestety na brzuchu i pod broda oraz na lopatkach mial taki filc, ze maszynka tego zlapac nie chciala. Na lato jak znalazl taki fryz![]()
Pieczarko, ja w Daniu widze tylko same pozytywywiecej na temat jego charakteru moze napisac Ania36, u ktorej pomieszkuje obecnie Dancio.
Danio to spelnienie moich marzen, tesknota za Kokim ale niestety nie moge sobie pozwolic na kolejnego kota. Moze kiedys...
Ja ostatnio bardzo chciałam egzotyka i to jest moje marzenie. Nawet kolor nie jest ważny tylko to coś w kocie. Ale pojawiła się 14 letnia persiczka z chorymi nerkami i podjeliśmy z TŻ decyzję żeby u nas została. Może kiedyś będzie egzotyk ....
Izabela pisze:Pieczarka pisze:Izabela pisze:Gwarantuje, ze mu wlosy odrosna![]()
Ja ostatnio bardzo chciałam egzotyka i to jest moje marzenie. Nawet kolor nie jest ważny tylko to coś w kocie. Ale pojawiła się 14 letnia persiczka z chorymi nerkami i podjeliśmy z TŻ decyzję żeby u nas została. Może kiedyś będzie egzotyk ....
A u mnie odwrotnieMam szylkretowa egzotyczke Coco
i 5 najzwyklejszych kocurow- lobuzow
do szczescia brakuje rudego persa...
Pieczarka pisze:Izabela pisze:Pieczarka pisze:
A u mnie odwrotnieMam szylkretowa egzotyczke Coco
i 5 najzwyklejszych kocurow- lobuzow
do szczescia brakuje rudego persa...
Ja miałam na tymczasie tak może ze trzy miesiące temu szylkretową exo. Jestem pod wielkim wrażeniem. To był niebieski szylkret jak mi wytłumaczyła znajoma. Takie to było puchate i mięciutkie. Taki fajny pompon. Wydałam do mamy mojego kolegi i jest nią zachwycona.
Siedem kotów to nie jest tak dużo. Zabieraj Danio bo potem będziesz żałować. Jest niesamowty. A te wąsiska
Jasmina pisze:Pieczarka pisze:Siedem kotów to nie jest tak dużo.[/quote]
Właśnie - przepraszam, że się znowu wcinam, ale 6 to nie jest dobra liczba ( no wiecie, 666 i inne takie) Za to SIEDEM - to musi być dobra karma ( 7 cudów świata, 7......grzechów głównych
- no, może to nie był najlepszy przykład
). Więc -
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pieczarka pisze:Jasmina pisze:Pieczarka pisze:Siedem kotów to nie jest tak dużo.[/quote]
Właśnie - przepraszam, że się znowu wcinam, ale 6 to nie jest dobra liczba ( no wiecie, 666 i inne takie) Za to SIEDEM - to musi być dobra karma ( 7 cudów świata, 7......grzechów głównych
- no, może to nie był najlepszy przykład
). Więc -
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Bardzo dobrze napisane![]()
![]()
![]()
![]()