Impreza charytatywna w Kafce: Powtórka 13 czerwca

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 02, 2010 18:01 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

ASK@ pisze:Miło mi było Was wszystkich poznać :1luvu: !
A pogoda była ok :ok:

Ja również bardzo się cieszę, że byłam.. spotkałam starych znajomych, poznałam w realu kilka nowych forumowiczek.. :D
Nabyłam sobie zegarek z kotem.. 8)
i na wlasne oczy widziałam kota ze smietanki na kawie.. :1luvu: mistrzostwo świata.. :D
Opowieści o moich kociastych..
viewtopic.php?p=3620054#3620054

aamms

Od: Czw lut 17, 2005 15:56

Post » Nie maja 02, 2010 20:24 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

ASK@ pisze:
Jana pisze:
Kocurro pisze:Fajnie było :)
Ja nie wiem po co komu dobra pogoda na taką impreze :wink:
Właśnie jak kiepska to miło posiedzieć w kawiarni, kupić koci gadźeci i wypiś dobrą kawę z narysowanym na śmietance kotkiem.
Swoją drogą zawsze myślałam, że to w ekspresie do kawy nastawia się program (jak w maszynie do haftowania), który robi te śliczne rysunki, a to człowiek patyczkiem robi.

O, właśnie!

Zdję-cia! Zdję-cia!

Miło mi było Was wszystkich poznać :1luvu: !

no tak, jak ktos sie nawet zimą obnaża... :D :mrgreen:
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Nie maja 02, 2010 21:38 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

nie obnaża tylko wdzięki ukryte pod szatami licznymi okazuje światu wielkiemu :mrgreen:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie maja 02, 2010 21:45 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

a tak w ogole to nie moge doczekac sie zdjec:D
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Nie maja 02, 2010 22:30 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

aamms pisze:
ASK@ pisze:Miło mi było Was wszystkich poznać :1luvu: !

Ja również bardzo się cieszę, że byłam.. spotkałam starych znajomych, poznałam w realu kilka nowych forumowiczek.. :D
Nabyłam sobie zegarek z kotem.. 8)
i na wlasne oczy widziałam kota ze smietanki na kawie.. :1luvu: mistrzostwo świata.. :D

aha, tylko trudno się przełamac, żeby tego kota... wypić? zlizać? :-)
Maja [2005 - 2017] i Gucio [2007 - 2017], Luśka i Tygrysek
Obrazek Obrazek Obrazek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=40312
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=67449

Regata

Od: Pt sie 26, 2005 18:46

Post » Pon maja 03, 2010 9:51 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

Zdję-cia! :twisted:

Jana

Od: Pt sty 03, 2003 19:59

Post » Pon maja 03, 2010 10:55 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

Dajcie spokój chwilowo ze zdjęciami :wink: Orchidka ma nowe maluśkie dzieciątko, wczoraj w nocy szczęśliwie złapane i musi jej matkować. Napisze na pewno coś o tym, robiąc pewnie równolegle wątek. W każdym razie z imprezy kafkowej Agnieszka wróciła do domu nieprzyzwoicie późno. Przez kilka godzin wygłodniałe dziecko miało w d. wchodzenie do transporterka, klatki łapki, za to dało się złapać w kocyk. Ma 6 tygodni, jest wychudzonym i przemiłym pingwinem gustującym w długotrwałym przebywaniu w silnikach samochodowych i karmieniu sobą pcheł. :1luvu:

A co do imprezy - to z jednej strony szkoda, że pogoda nas nie dopieściła, bo przy słoneczku na pewno odwiedziłoby nas więcej gości, może zeszłoby więcej gadżetów = znalazłoby się więcej pieniędzy w puszkach i byłoby mniej "forumowo", ale trudno, i tak nie można narzekać. Pogoda jak widać nie była potrzebna, by przez kilka godzin zachować dobry humor i dobrze się bawić w miłym gronie. Ogromnie wzruszona byłam takim "wspólnym pospolitym ruszeniem" kilku grup. No i niech ktoś powie, że się nie lubimy :lol: Wspólna kawa z kotem i pomieszane gadżety na koci/psi cel łączą jak nic innego na świecie. Nikt nie pytał z jakiej grupy są luzaccy Orlen i Frodzio czy rozdający buziaki Całus. Zwierzaki były nasze wspólne, tak jak wspólny cel. I tak właśnie powinno być :D

Ogromnie się cieszę, że spotkałam się ze starymi znajomymi i poznałam nowych. Nie wiem czy Was również, ale mnie zawsze najbardziej raduje poznawanie w realu tych, których się zna tylko wirtualnie. Z Joasia - Joluka przegadalam juz nieco, a dopiero wczoraj moglysmy sie usciskac :lol:
Ale pozdrawiam Was wszystkich równie serdecznie, niezależnie od dnia zapoznania czy stopnia zażyłości!
Ostatnio edytowano Pon maja 03, 2010 12:06 przez Kaprys2004, łącznie edytowano 1 raz

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon maja 03, 2010 11:12 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

Właśnie dzwoniłam do orchidki: dziewczyny, ale akcja!

Gratulacje!!!

(I podobno ruda, która dwa tygodnie temu straciła małe, od razu sobie przypomniała, jak to jest być mamusią i opiekuje się małą jak własnym kociakiem :) )
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Pon maja 03, 2010 11:14 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

o masz, a jakiej płci to nowe życie?:D
ciekawe w jakim aucie siedział, pewnie stad bedzie tradycyjnie imie;)

Kaprys, Twój makaron był lepszy niz moj, bo w Grawitacji do łososia dodaja oliwki, które u mnie absolutnie nie maja prawa do istnienia!
Btw. ach te standardy higieny i jedzenie jednego dania w 5 osob jednym widelcem :ryk:
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon maja 03, 2010 11:17 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

No co? U mnie w domu standardem higieny jest jedzenie jednej potrawy przez 1 osobę i 3 koty. Koty mają pierwszeństwo ...

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Pon maja 03, 2010 11:19 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

Satoru pisze:o masz, a jakiej płci to nowe życie?:D
ciekawe w jakim aucie siedział, pewnie stad bedzie tradycyjnie imie;)

Kaprys, Twój makaron był lepszy niz moj, bo w Grawitacji do łososia dodaja oliwki, które u mnie absolutnie nie maja prawa do istnienia!
Btw. ach te standardy higieny i jedzenie jednego dania w 5 osob jednym widelcem :ryk:

A właśnie miałam podziękować, za dokarmienie mnie oliwkami i karczochami.

Dobre były :oops: :twisted:

Kciuki za oseska :ok:

_kathrin

Od: Wto lip 31, 2007 16:53

Post » Pon maja 03, 2010 11:20 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

mi to tez nie przeszkadza, u mnie w domu nigdy nie było "jobla" na punkcie higieny, jadło sie po kims z talerza, oblizywało łyzki i nikt nie robił tragedii. W szkołach i pierwszej pracy było tak samo - jadlysmy z jednego talerza jednym widelcem bo tylko tyle było i nikt sie nie pochorował:)

W pracy obecnej mam niestety taka zaloge, ktora jak ma wlasnym widelcem z mojego talerza sie poczestowac to juz mam traktat o bakteriach i obrzydliwosci.

Chyba ludzie, ktorzy maja zwierzeta w domu, a co za tym idzie kocie/psie ryje w jedzeniu, klaki w powietrzu, mniej zwracaja uwage na takie rzeczy.
Koty chodzą mi po stole, jedza z mojego talerza, caluje je, mimo ze sobie oblizuja dupska, a w zyciu mi nic sie w ustach nie zrobilo:P
Obrazek
Obrazek

Satoru

Post » Pon maja 03, 2010 11:24 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

to jednak cholera siedziała w samocodzie!
gratulacje :ok:
o higienie sobie przypomniały kobity :roll: Kotów wam brakowało u talerzy stąd :mrgreen: te niezadowolenie
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon maja 03, 2010 12:09 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

Kobita siedziala (przepraszam za te cholerne czcionki :evil: ) glownie w mercedesie. "Mercedes" to wprawdzie imie zenskie, ale zaproponowalam - z pewna taka niesmialoscia - imie "Nocka" bo do nocy byla lapana maupa jedna..

Kaprys2004

Od: Śro kwi 02, 2008 15:53

Post » Pon maja 03, 2010 12:31 Re: Impreza charytatywna- majówka w Kafce: 01-02 maja

A może Merka...

Fajnie z Wami było! ja chcę jeszcze raz!
Tylko na mojej kawie nikt nie namalował kotka... ;(
Obrazek

Obrazek

teapot

Od: Nie maja 04, 2008 10:52

[poprzednia][następna]