Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 03, 2010 9:56 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Milińska zablokowała dostęp do wywiadu z nią na portalu Kobieta Puszysta :ryk: :ryk: :ryk:
wstawiłam tam wczoraj linka do tego wątku z krótkim, rzeczowym wprowadzeniem. :lol:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Pon maja 03, 2010 10:01 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:Milińska zablokowała dostęp do wywiadu z nią na portalu Kobieta Puszysta :ryk: :ryk: :ryk:
wstawiłam tam wczoraj linka do tego wątku z krótkim, rzeczowym wprowadzeniem. :lol:

O Ty niedobra kobieto :mrgreen: :mrgreen:
Ostatnio edytowano Pon maja 03, 2010 10:04 przez Dulencja, łącznie edytowano 1 raz

Dulencja

Od: Śro maja 27, 2009 13:44

Post » Pon maja 03, 2010 10:04 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

najlepsze, bo wczoraj jednak udało mi się rozgryźć facebooka na tyle, żeby dotrzeć do strony KM. Wczoraj był tam komentarz kogoś z naszych :lol: , dzisiaj bladym świtem nie było, a teraz znowu jest, trochę inny niż wczoraj, ale w tym samym duchu. Ciekawe, kiedy zniknie :mrgreen:
Milińska będzie miała pełne ręce roboty. :ryk:
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 10:05 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Milińska Milińską ale co z Tiką???? złapaliście ją i Spację ???
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon maja 03, 2010 10:05 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:najlepsze, bo wczoraj jednak udało mi się rozgryźć facebooka na tyle, żeby dotrzeć do strony KM. Wczoraj był tam komentarz kogoś z naszych :lol: , dzisiaj bladym świtem nie było, a teraz znowu jest, trochę inny niż wczoraj, ale w tym samym duchu. Ciekawe, kiedy zniknie :mrgreen:
Milińska będzie miała pełne ręce roboty. :ryk:

No cóż prowadzenie fundacji jest rzeczą trudną :roll: Nie wystarczy udzielać wywiadów :mrgreen:

Dulencja

Post » Pon maja 03, 2010 10:06 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

mar9 pisze:Milińska Milińską ale co z Tiką???? złapaliście ją i Spację ???

Mar9, jeszcze nie. Nie myśl, że tracę Tikę z oczu.

Dulencja

Post » Pon maja 03, 2010 10:14 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Dulencja pisze:
mar9 pisze:Milińska Milińską ale co z Tiką???? złapaliście ją i Spację ???

Mar9, jeszcze nie. Nie myśl, że tracę Tikę z oczu.

Wiem, że nie tracisz, słonko, wiem, ale dla mnie i tak KM to już przeszłość, uważam, że jej istnienie jest tylko kwestią czasu.
Po prostu tak jakoś mocno zaangażowałam się w sprawę Tiki i Spacji, że ciągle o nich myślę, martwię się.
Czasem widuję NA drodze ciałka kotków i boję się, aby któregoś dnia nie przeczytać TAKIEJ informacji o Tice albo Spacji, tfu, tfu... wiem, że nie uratujemy wszystkich kocich istnień ale jak już poznamy (choć wirtualnie) jakiegoś kota to mocniej nam leży na sercu jego "być albo nie być" ...
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon maja 03, 2010 10:17 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

mar9, uważam, że Dulencja poza wątkiem ma walczyć o odnalezienie Tiki i Spacji, a my tu musimy dokończyć sprawę z KM. Bo hydra za chwilę odrośnie.
Głowa hydry w sensie. :mrgreen: :ok:
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 10:26 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:mar9, uważam, że Dulencja poza wątkiem ma walczyć o odnalezienie Tiki i Spacji, a my tu musimy dokończyć sprawę z KM. Bo hydra za chwilę odrośnie.

rozumiem i mocno, mocno trzymam kciuki za dziewczynki :ok: :ok: :ok: , a co do głowy hydry to chyba nie odrośnie :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Pon maja 03, 2010 10:34 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

i za to :ok:
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 10:42 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Femka pisze:http://www.kociamama.pl/?forum-miau,1585

a tu kącik poświęcony miau.pl
i m.in wątek wrocławskiego schroniska

Nie mylmy schroniska jako takiego z wolontariuszami bo to dwa odrębne tematy (intensywnie pracujemy nad tym by był to jednak jeden wspólny temat, z różnym skutkiem ale zawsze ;) ).
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 03, 2010 10:49 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Dziewczyny ważne pytanie na przyszłość - gdy powiedzmy KM zakończyłaby swe istnienie w formie fizycznej czy jest jakieś zaplecze jeśli chodzi o koty które się tam znajdują? Trzeba też o tym pomyśleć. :roll:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon maja 03, 2010 11:07 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Gibutkowa pisze:
Femka pisze:http://www.kociamama.pl/?forum-miau,1585

a tu kącik poświęcony miau.pl
i m.in wątek wrocławskiego schroniska

Nie mylmy schroniska jako takiego z wolontariuszami bo to dwa odrębne tematy (intensywnie pracujemy nad tym by był to jednak jeden wspólny temat, z różnym skutkiem ale zawsze ;) ).

wyraziłam się nieprecyzyjnie oczywiście: chodziło mi o wątek wolontariuszy pracujących we wrocławskim schronisku.
Obrazek

Femka

Post » Pon maja 03, 2010 11:08 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

mar9 pisze:
Femka pisze:mar9, uważam, że Dulencja poza wątkiem ma walczyć o odnalezienie Tiki i Spacji, a my tu musimy dokończyć sprawę z KM. Bo hydra za chwilę odrośnie.

rozumiem i mocno, mocno trzymam kciuki za dziewczynki :ok: :ok: :ok: , a co do głowy hydry to chyba nie odrośnie :wink:

Dokładnie, bo zaraz jakaś ..... powstanie (mar9 masz pw)

Dulencja

Post » Pon maja 03, 2010 11:09 Re: Miała mieć dom-dostała podwórko! Kocia Mamo oddaj nam Tikę!!

Gibutkowa pisze:Dziewczyny ważne pytanie na przyszłość - gdy powiedzmy KM zakończyłaby swe istnienie w formie fizycznej czy jest jakieś zaplecze jeśli chodzi o koty które się tam znajdują? Trzeba też o tym pomyśleć. :roll:

koty znajdują się u wolontariuszek w DT. Wyobrażałam sobie, że znajdą domy obecnym tymczasom i ewentualnie podejmą działalność pod innym szyldem lub wycofają się z wolontariatu.
Obrazek

Femka

[poprzednia][następna]