wstawiłam tam wczoraj linka do tego wątku z krótkim, rzeczowym wprowadzeniem.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Milińska zablokowała dostęp do wywiadu z nią na portalu Kobieta Puszysta![]()
![]()
![]()
wstawiłam tam wczoraj linka do tego wątku z krótkim, rzeczowym wprowadzeniem.
Femka pisze:najlepsze, bo wczoraj jednak udało mi się rozgryźć facebooka na tyle, żeby dotrzeć do strony KM. Wczoraj był tam komentarz kogoś z naszych, dzisiaj bladym świtem nie było, a teraz znowu jest, trochę inny niż wczoraj, ale w tym samym duchu. Ciekawe, kiedy zniknie
![]()
Milińska będzie miała pełne ręce roboty.
mar9 pisze:Milińska Milińską ale co z Tiką???? złapaliście ją i Spację ???
Dulencja pisze:mar9 pisze:Milińska Milińską ale co z Tiką???? złapaliście ją i Spację ???
Mar9, jeszcze nie. Nie myśl, że tracę Tikę z oczu.
Femka pisze:mar9, uważam, że Dulencja poza wątkiem ma walczyć o odnalezienie Tiki i Spacji, a my tu musimy dokończyć sprawę z KM. Bo hydra za chwilę odrośnie.
Głowa hydry w sensie.![]()
Femka pisze:http://www.kociamama.pl/?forum-miau,1585
a tu kącik poświęcony miau.pl
i m.in wątek wrocławskiego schroniska
Gibutkowa pisze:Femka pisze:http://www.kociamama.pl/?forum-miau,1585
a tu kącik poświęcony miau.pl
i m.in wątek wrocławskiego schroniska
Nie mylmy schroniska jako takiego z wolontariuszami bo to dwa odrębne tematy (intensywnie pracujemy nad tym by był to jednak jeden wspólny temat, z różnym skutkiem ale zawsze).
mar9 pisze:Femka pisze:mar9, uważam, że Dulencja poza wątkiem ma walczyć o odnalezienie Tiki i Spacji, a my tu musimy dokończyć sprawę z KM. Bo hydra za chwilę odrośnie.
Głowa hydry w sensie.![]()
rozumiem i mocno, mocno trzymam kciuki za dziewczynki![]()
![]()
, a co do głowy hydry to chyba nie odrośnie
Gibutkowa pisze:Dziewczyny ważne pytanie na przyszłość - gdy powiedzmy KM zakończyłaby swe istnienie w formie fizycznej czy jest jakieś zaplecze jeśli chodzi o koty które się tam znajdują? Trzeba też o tym pomyśleć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, szalucpol1970 i 72 gości