Ja już nie mam siły

Feliway na Leona nie działa, agresja Maszeńki wydaje mi się teraz spowodowana nadpobudliwością Leona...
Znowu coś spadło, nawet nie chce mi się ruszyć, żeby zobaczyć co...
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dulencja pisze:RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już nie mam siłyJest święto, a ja nie mam nawet kawałka srajtaśmy, bo Leon w nocy postanowił papier toaletowy przerobić..
katarzyna1207 pisze:Dulencja pisze:RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już nie mam siłyJest święto, a ja nie mam nawet kawałka srajtaśmy, bo Leon w nocy postanowił papier toaletowy przerobić..
No to, jakby to delikatnie powiedzieć ... masz przes....ne![]()
A ja mam noc nieprzespaną ... Miszczuniu postanowił nauczyć 3 kocie mordy zabawy w policjantów i złodziei ... o 2 w nocy ... Uczyli się do 5 rano ...O 6 rano mordki zaczęły drzeć te, co się nie bawiły ...
katarzyna1207 pisze:Koffana... za późno ...Miszczunia proponowałam Ci tydzień temu ... A teraz "Mój on ci jest"...
Z całą jego pomysłowością ... co obawiam się, że niebawem przełoży się u mnie na 3 koty "demolujące"
![]()
![]()
![]()
A papier se jutro kupisz... nawet jak Ci się żołądek naprawdę "rozstroi" ...
Ps. A szef na forum nie bywa:mrgreen:
Dulencja pisze: Mam sznyty na pleckach, bo szanowny pan kotecek postanowił się przemieścić![]()
Dulencja pisze:RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja już nie mam siłyJest święto, a ja nie mam nawet kawałka srajtaśmy, bo Leon w nocy postanowił papier toaletowy przerobić... Nudziło mu się w nocy, więc wspinaczka po pałkach bambusowych, drainkach, strzelanie łapą w doniczkę, dopóki się nie przewróci... Zasikał mój służbwy telefon, nawet nie mam jak oddać do naprawy... Dyr mnie zabije, jak włączy się alarm a ja nie odbiorę tel od ochrony... I on dostanie owy telefon jak jest na śląsku...
Feliway na Leona nie działa, agresja Maszeńki wydaje mi się teraz spowodowana nadpobudliwością Leona...
Znowu coś spadło, nawet nie chce mi się ruszyć, żeby zobaczyć co...
Gibutkowa pisze:Dulencja pisze: Mam sznyty na pleckach, bo szanowny pan kotecek postanowił się przemieścić![]()
A ja mam na twarzy i wyszarpany pazurem kawałek dolnej wargi od środkaZamienimy się?
![]()
Na wojnie muszą być ofiary
Dulencja pisze:Małe Bure nadal w namiocie![]()
Bylismy z Paćkiem na spacerku, narwaliśmy bzu.
Uwielbiam pachnący, kwitnący bez
Dulencja pisze:Małe Bure nadal w namiocie![]()
Uwielbiam pachnący, kwitnący bez :D
kinga w. pisze:Dulencja pisze:Małe Bure nadal w namiocie![]()
Uwielbiam pachnący, kwitnący bez
A jakie szanse przetrwania ma wazon z bzem? Ryzykujesz?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 156 gości