Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
OKI pisze:Cześć Tillku
tillibulek pisze:------------------------------------------------------------------------------
Ogolna moja konkluzja z powyzszych wywodow jest taka, ze rodzice mieli z nami zbyt malo przezyc, bo jesli kot to dla nich taki wielki problem, to znaczy, ze nie znaja prawdziwych problemow. Ale u nas cala rodzina (poza siostra mojej mamy) ma takie podejscie, ze zwierzak to problem i nic wiecej.![]()
![]()
![]()
![]()
:
tillibulek pisze:
Po calym tym spotkaniu, nastepnego dnia moja kochana Mamunia zadzwonila do mnie i mowi:
- No fajne te twoje kotki, Freya super, przypomina Kikunie, bo tez burasia.... Ale to jest obowiazek, z kotow sie sypie, ale jak tak chcialas, to tak masz.
- Tak, mam i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa.
No comment![]()
![]()
![]()
ewar pisze:Znam Twoje koty,zdążyłam przywyknąć,że są zjawiskowe,ale ostatnio pokazałam znajomym.Byli zauroczeni.
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:------------------------------------------------------------------------------
Ogolna moja konkluzja z powyzszych wywodow jest taka, ze rodzice mieli z nami zbyt malo przezyc, bo jesli kot to dla nich taki wielki problem, to znaczy, ze nie znaja prawdziwych problemow. Ale u nas cala rodzina (poza siostra mojej mamy) ma takie podejscie, ze zwierzak to problem i nic wiecej.![]()
![]()
![]()
![]()
:
To jest genialna konkluzja.![]()
Mała Dzikuska pisze:tillibulek pisze:
Po calym tym spotkaniu, nastepnego dnia moja kochana Mamunia zadzwonila do mnie i mowi:
- No fajne te twoje kotki, Freya super, przypomina Kikunie, bo tez burasia.... Ale to jest obowiazek, z kotow sie sypie, ale jak tak chcialas, to tak masz.
- Tak, mam i jestem z tego powodu bardzo szczesliwa.
No comment![]()
![]()
![]()
Ja dopiero teraz doczytałam. Tilli jesteś pewna, że nie jesteśmy siostrami?Jakbym słyszała moją mamę!
Trzeba zaciskać zęby, to w końcu nasze życie, nasze decyzje... i nikomu nic do tego!
Użytkownicy przeglądający ten dział: EmiEmi, Google [Bot] i 108 gości