Szaraki - kotki - wszystkie mają DS

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob maja 01, 2010 18:37 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

Nie ma za co :) Jak się nazbiera jeszcze to podrzucę :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob maja 01, 2010 19:12 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

kotka maluszki przyjęła, jednakże te starsze już musiały pojechac do innych dt
teraz trzeba bardzo uważać przy tych najmniejszych, aby niczego z ulicy nie przywlec - one są naprawdę maciupkie, Beatka będzie do nich zaglądać, są w osobnym pokoju, nie mają stycznosci z innymi kotami

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob maja 01, 2010 21:37 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

gdyby było potrzeba to ja mam poduszkę elektryczną, trzeba tylko zorganizować jakieś podkłady, u Beatki już wszystko "wyszło"

jessi74

Post » Nie maja 02, 2010 5:14 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

Trzymam kciuki za maluszki. A swoją drogą to mamce należy się order :1luvu:
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Nie maja 02, 2010 9:00 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

jessi74 pisze:gdyby było potrzeba to ja mam poduszkę elektryczną, trzeba tylko zorganizować jakieś podkłady, u Beatki już wszystko "wyszło"

To znaczy jakieś materialowe? Kocyki reczniki te sprawy? Ja zostawiłam Beatce paczkę kilogramową takich podkladów higienicznych, ale jak rozumiem to nie bardzo wystarczy?

babazgaga

Od: Czw kwi 29, 2010 20:51

Post » Nie maja 02, 2010 11:43 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

babazgaga pisze:
jessi74 pisze:gdyby było potrzeba to ja mam poduszkę elektryczną, trzeba tylko zorganizować jakieś podkłady, u Beatki już wszystko "wyszło"

To znaczy jakieś materialowe? Kocyki reczniki te sprawy? Ja zostawiłam Beatce paczkę kilogramową takich podkladów higienicznych, ale jak rozumiem to nie bardzo wystarczy?

pewnie wystarczą, ja nie wiedziałam nic o podkładach, ostatni raz byłam tam w piatek wieczorem - jeszcze maluszków nie było

jessi74

Post » Nie maja 02, 2010 12:00 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

Mam info od Beaty, po naszym wyjściu kotka zawołała kociaki, wylizała itede tepe.
Zawiozę jeszcze dzisiaj żwirek w ilości hurtowej, torbę ręczników i wiadro miłości:) i posiedzę z nimi, pomasuję, pomiziam:)

babazgaga

Post » Nie maja 02, 2010 12:03 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

Figaro52 pisze:Trzymam kciuki za maluszki. A swoją drogą to mamce należy się order :1luvu:

dokładnie :ok: karmimy ją specjalną karmą weterynaryjną dla kotek karmiących RC i saszetkami RC Kitten, to wysokokaloryczne produkty, ale mimo wszystko boje się o kicię, czy da radę

jessi74

Post » Nie maja 02, 2010 12:05 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

babazgaga pisze:Mam info od Beaty, po naszym wyjściu kotka zawołała kociaki, wylizała itede tepe.
Zawiozę jeszcze dzisiaj żwirek w ilości hurtowej, torbę ręczników i wiadro miłości:) i posiedzę z nimi, pomasuję, pomiziam:)

super że pomożesz Beatce :1luvu: :1luvu: z tym mizianiem to proponowałabym ostrożnie, kotka jest dzikawa i bardzo stresuje się ludźmi, dla maluchów to frajada - ale pomyślmy o kotce

jessi74

Post » Nie maja 02, 2010 12:08 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

ciesze się że się udało :!: dla tych maluszków najmniejszych to była sprawa życia i śmierci
babazgaga napisz mi na PW jakie to osiedle, gdzie znaleźliście kociaki

jessi74

Post » Nie maja 02, 2010 12:10 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

Nie no jasne, nie będę łap pchała do klatki, szanuję Kotkę bo jest Wielka. Pomasuję paszczaki jak będzie trzeba, no i co najważniejsze mam samochód, więc mogę Beacie przywieźć cięższe paczki tzn żwiry.
Ja wczoraj wykupiłam wszystkie RC dla kociaków i Convalescenty w Doranie jako zaopatrzenie dla Stada:) Więc niestety jakby ktoś chciał, to musi czekać do wtorku po południu:)

babazgaga

Post » Nie maja 02, 2010 12:12 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

ja wszystko w piątek wykupiłam w Arce na Więckowskiego, dzisiaj Rudaa pobiegła do Pasażu Grunwaldzkiego i dla dwóch zabranych od mamki maluszków kupiła mleko za 40zł 8O

jessi74

Post » Nie maja 02, 2010 18:32 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

Dziewczyny, chyle czoło. Od początku do końca doskonale zorganizowana akcja :ok:
Babozgago - niezły debiut :D . Wielkie miziaki dla mam-kocicy :1luvu: Trzymam kciuki za zdrówko rodzinki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Nie maja 02, 2010 22:04 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

Melduję
Zostałam owarczana przez Kotę, bo miałam czelność masować brzuszki starszym kociakom (Beata wskazała dwa twardawe, z jednego "wycisnęłam" nawet co było trzeba). Niemąż podkarmił butlą najżarłoczniejsze maluchy i dał się osikać. Kota w stanie ogólnym bez zarzutu, kociaki zaakceptowane.
Oby tak dalej:):)

babazgaga

Post » Nie maja 02, 2010 23:54 Re: Znalezione kotki ślepe i głuche - potrzebna mamka Wrocław

babazgaga pisze:Melduję
Zostałam owarczana przez Kotę, bo miałam czelność masować brzuszki starszym kociakom (Beata wskazała dwa twardawe, z jednego "wycisnęłam" nawet co było trzeba). Niemąż podkarmił butlą najżarłoczniejsze maluchy i dał się osikać. Kota w stanie ogólnym bez zarzutu, kociaki zaakceptowane.
Oby tak dalej:):)

Czyli ulżył maluchom :mrgreen:
:ok: :ok:

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

[poprzednia][następna]