Mam nadzieje, ze wizyta bedzie udana i mala wariatka znajdzie swoje miejsce na ziemi.
A dzis wracajac z miasta zobaczylam kota kolo apteki niedaleko mojego bloku- z bardzo silna niezbornoscia ruchowa, taki biedaczek, ze szok

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:terenia1 pisze:Dziewczyny ja w tej chwili w sprawie lokalu nie mam co i jak zdzialacBasia jestes na L 4 moze bys dygnela obejrzec co i jak , jesli chodzi o czynsz to w tej chwili placimy 400zl za mniejszy lokal i bez okna
wiec Basiu nie gadaj glupot
sorki ze tak pisze ale mam brak niektorych polskich liter
Za przeproszeniem Teresa ale sztuką nie jest robienie dużej ilości szumu i rabanu, wyręczając się cudzymi łapkamiTo nie fair i dobrze wiesz ze nie chodzi mi tylko o lokal ale i parę innych spraw.
A jeżeli uważasz że priorytetem jest światło, czynsz i większa powierzchnia a nie bezpieczeństwo kotów no to jestem w szokuJeżeli napisałam że dzieciaki będą wybijać szyby, koty pouciekają, że będą się tłuc i dobijać to myślisz że wyssałam to sobie z palca? Tak po prostu będzie, tak się składa, że widzę to na codzień
![]()
I proszę nie pisz mi że głupoty gadam.
Bądźmy realistami, marzenie o oknie, wypuszczaniu kotów do wolier jest NIEREALNE. Chyba że ktoś udostępni swój teren prywatny
Filomen pisze:Basiu, prosilas o ulotki. Jest ich cala masa ma kociarni. czy ktos moze sie zajac dystrybujcja?
terenia1 pisze:Baska generalnie to nie wiem o co Ci chodzi, czytaj moze ze zrozumieniem to co inni piszaczy ja sie wyreczam cudzymi lapkami
czy robie jakis szum i raban
![]()
terenia1 pisze:co mam przepraszac ze mam urlop i musze wypoczac,
terenia1 pisze: nie chcesz nie mozesz nie idz nie ogladaj wroce to sama podjade, czy ja napisalam ze nie jest dla mnie priorytetem bezpieczenstwo kociakow, a bylas widzialas ten lokal ze tak piszesz ze nie bedzie bezpieczny dla kotow![]()
terenia1 pisze: zreszta malo wazne jestesmy w trakcie szukania i moze trwac to dlugo i nie musimy decydowac na juz , ale jak w tej chwili tylko Malgosia zajela sie tym i szuka chce nam pomoc, bo my nie mamy na to czasu niestety wiec moze wiecej zrozumienia i dobrej woli bo niestety ludzie nie wala do nas oknami i drzwiami zeby pomagac naszym kociakom, tyle na ten temat
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 634 gości