S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw kwi 29, 2010 7:49 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Nowa82 pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:PANI :D Nowa82 :D pewnie że mogę pomóc.
Co prawda ja mam tylko kompa w pracy ale służę pomocą.
tak jak mnie kiedyś wytłumaczyli i teraz to pesteczka.
Zapraszam zatem - skontaktuj się to jakoś sie umówimy.
prześlę ci na pw nr telefonu.
ale dzwoń dopiero od jutra bo dzisiaj ups rozładował mi się :oops:

Witam ponownie, dziękuję za nr telefonu :ok: Zadzwonię po długim weekendzie bo jutro i tak wyjeżdżam to nie mogę ruszyć z bazarkiem, ale fotki i opisy już sobie porobiłam :D Chciałabym te pieniążki przeznaczyć na kocią chatkę.

Co do burego szkraba w piwnicy.... sprawdziłam i to dziewczynka (chyba że ja się na czymś nie znam :roll:), może uda mi się jutro fotkę jej zrobić. Nie boi się człowieka, okazało się że pod schodami w piwnicy ma swój kartonik z ręcznikiem w środku i własną miseczkę (ktoś musiał się nią zaopiekować) więc od dwóch dni ją dokarmiam i wcina kitekata aż jej się uszy trzęsą a chudzinka straszna. Nikt mi tutaj nie odpisał na pytanie jak z tym ciachaniem jej by mogło być :? Gdzie znajdę taniego weta :roll: Za to kontaktowałam się z wetami w Katowicach i może uda mi się jakoś załatwić 8) jej ciachnięcie po weekendzie majowym. Przydałaby mi się jednak klatka dla niej ale nie taka klatka do łapania bo ona za jedzeniem to pójdzie do transporterka ale taka do przetrzymania jej w domu dzień przed sterylką i ten tydzień czy ileś po (no chyba że to taka sama klatka). Czy ktoś by mógł mi ją pożyczyć (chociaż za kaucją :oops: )?
Potem chciałabym szukać dla niej odpowiedniego domku bo skoro garnie się do człowieka to taka dzika do końca nie jest, nie wiem jak z kuwetowaniem będzie....

Kotkę można ciachnąc przez naszego weta,przypuszczam że będzie taniej.
A klatka do pożyczenia była na kociarni.Baśka stoi jeszcze klata w przedsionku?Wiem że kenelówkę wzięła Dorotka ale była królicza.U Kleo też jest klatka do pożyczenia.
Skontaktuj się na pw z Baśką :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw kwi 29, 2010 8:54 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Dzięki martika :1luvu: Napiszę za chwilę do Basi na pw.
I poproszę chociaż kontakt do tego weta na pw :roll: albo napiszcie mi na jaką kwotę muszę być przygotowana wtedy, to pewnie zależy czy to chłopiec czy dziewczynka ale jednak stawiam na dziewczynkę :|

P.S. Przepraszam ale która to Basia? :oops: :?
Obrazek

Nowa82

Od: Czw mar 18, 2010 12:41

Post » Czw kwi 29, 2010 9:09 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Nowa82 pisze:Dzięki martika :1luvu: Napiszę za chwilę do Basi na pw.
I poproszę chociaż kontakt do tego weta na pw :roll: albo napiszcie mi na jaką kwotę muszę być przygotowana wtedy, to pewnie zależy czy to chłopiec czy dziewczynka ale jednak stawiam na dziewczynkę :|
P.S. Przepraszam ale która to Basia? :oops: :?

Masz pw

mar_tika

Post » Czw kwi 29, 2010 10:04 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

terenia1 pisze:Dziewczyny ja w tej chwili w sprawie lokalu nie mam co i jak zdzialac :( Basia jestes na L 4 moze bys dygnela obejrzec co i jak , jesli chodzi o czynsz to w tej chwili placimy 400zl za mniejszy lokal i bez okna :( wiec Basiu nie gadaj glupot :mrgreen: sorki ze tak pisze ale mam brak niektorych polskich liter

Za przeproszeniem Teresa ale sztuką nie jest robienie dużej ilości szumu i rabanu, wyręczając się cudzymi łapkami :? To nie fair i dobrze wiesz ze nie chodzi mi tylko o lokal ale i parę innych spraw.

A jeżeli uważasz że priorytetem jest światło, czynsz i większa powierzchnia a nie bezpieczeństwo kotów no to jestem w szoku :? Jeżeli napisałam że dzieciaki będą wybijać szyby, koty pouciekają, że będą się tłuc i dobijać to myślisz że wyssałam to sobie z palca? Tak po prostu będzie, tak się składa, że widzę to na codzień :roll:

I proszę nie pisz mi że głupoty gadam.

Bądźmy realistami, marzenie o oknie, wypuszczaniu kotów do wolier jest NIEREALNE. Chyba że ktoś udostępni swój teren prywatny :wink:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 29, 2010 11:26 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Oli pozdrawia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

bw22

Od: Czw paź 08, 2009 11:30

Post » Czw kwi 29, 2010 11:37 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

BONIU OLI CUD MIÓD :1luvu:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Czw kwi 29, 2010 11:44 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

bw22 pisze:Obrazek

Ale cudny jest i szczęśliwy :1luvu:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Czw kwi 29, 2010 11:47 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Ależ piekny kociak :1luvu:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw kwi 29, 2010 13:28 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Piękne zdjęcia - widać fach w rączkach :wink:
MIKUŚ

Post » Czw kwi 29, 2010 13:47 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

no proszę jakie szczęśliwe kocio :) :1luvu: :ok:
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Czw kwi 29, 2010 15:29 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Nowa82 pisze:
Dorota Wojciechowska pisze:PANI :D Nowa82 :D pewnie że mogę pomóc.
Co prawda ja mam tylko kompa w pracy ale służę pomocą.
tak jak mnie kiedyś wytłumaczyli i teraz to pesteczka.
Zapraszam zatem - skontaktuj się to jakoś sie umówimy.
prześlę ci na pw nr telefonu.
ale dzwoń dopiero od jutra bo dzisiaj ups rozładował mi się :oops:

Witam ponownie, dziękuję za nr telefonu :ok: Zadzwonię po długim weekendzie bo jutro i tak wyjeżdżam to nie mogę ruszyć z bazarkiem, ale fotki i opisy już sobie porobiłam :D Chciałabym te pieniążki przeznaczyć na kocią chatkę.

Co do burego szkraba w piwnicy.... sprawdziłam i to dziewczynka (chyba że ja się na czymś nie znam :roll:), może uda mi się jutro fotkę jej zrobić. Nie boi się człowieka, okazało się że pod schodami w piwnicy ma swój kartonik z ręcznikiem w środku i własną miseczkę (ktoś musiał się nią zaopiekować) więc od dwóch dni ją dokarmiam i wcina kitekata aż jej się uszy trzęsą a chudzinka straszna. Nikt mi tutaj nie odpisał na pytanie jak z tym ciachaniem jej by mogło być :? Gdzie znajdę taniego weta :roll: Za to kontaktowałam się z wetami w Katowicach i może uda mi się jakoś załatwić 8) jej ciachnięcie po weekendzie majowym. Przydałaby mi się jednak klatka dla niej ale nie taka klatka do łapania bo ona za jedzeniem to pójdzie do transporterka ale taka do przetrzymania jej w domu dzień przed sterylką i ten tydzień czy ileś po (no chyba że to taka sama klatka). Czy ktoś by mógł mi ją pożyczyć (chociaż za kaucją :oops: )?
Potem chciałabym szukać dla niej odpowiedniego domku bo skoro garnie się do człowieka to taka dzika do końca nie jest, nie wiem jak z kuwetowaniem będzie....

w Katowicach jest akcja darmowej sterylizacji mozna u dr Skolika (polecam) lub dr Czogaly :| . Jesli chodzi o transport i pomoc mozna do mojego meza Piotrka 501 245 892. Nie wiem jednak czy nie lepiej kotki troszke odkarmic przed zabiegiem? to jednak powana operacja. Ja bede w Polsce po 8 maja.
Marta mam cos dla Ciebie :)
a ja tu mam akcje pod tytulem lapanie do klatki main coona. jak mi sie uda to wam opisze co i jak.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw kwi 29, 2010 17:27 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

bw22 OLi poprostu cudo :ok: :1luvu: Nie wspomnę o fotkach :wink:

Ewa ty wiesz że cię lubię za to co masz dla mnie :mrgreen: A tak na serio .To dlaczego ciachają w Katowicach za darmo?Coroczna akcja sterylizacji to chyba była w marcu,a z puli miasta to ciachają tylko bezdomne koty z katowic ,czyli musisz mieć meldunek w Katowicach?
No chyba że się mylę :roll:

mar_tika

Post » Czw kwi 29, 2010 17:45 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

mar_tika pisze:bw22 OLi poprostu cudo :ok: :1luvu: Nie wspomnę o fotkach :wink:

Ewa ty wiesz że cię lubię za to co masz dla mnie :mrgreen: A tak na serio .To dlaczego ciachają w Katowicach za darmo?Coroczna akcja sterylizacji to chyba była w marcu,a z puli miasta to ciachają tylko bezdomne koty z katowic ,czyli musisz mieć meldunek w Katowicach?

zrozumialam ze kotka jest z Katowic, tak to prawda, trzeba byc z Katowic. Nie doczytalam.

Filomen

Od: Sob lut 10, 2007 17:20

Post » Czw kwi 29, 2010 18:43 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

Filomen pisze:
mar_tika pisze:bw22 OLi poprostu cudo :ok: :1luvu: Nie wspomnę o fotkach :wink:

zrozumialam ze kotka jest z Katowic, tak to prawda, trzeba byc z Katowic. Nie doczytalam.

W sumie to ja nie wiem gdzie mieszka Nowa82 ,ponieważ jeszcze tego nie ujawiniła.Ale pomyślałam że jak chce nam pomagać to może mieszka w okolicach Sosnowca :wink:Zobaczymy może w niedługim czasie tajemnica zostanie ujawniona

mar_tika

Post » Czw kwi 29, 2010 19:23 Re: S-ec K.Chatka-pomoc w ogłoszeniach potrzebna str. 87

MIKUŚ pisze:Wstrętne baby. MIKUŚ płakać będzie.:placz:

Ale to nic obok mnie siedzi mój obrońca Król Maciuś I vel. MIKUŚ a z nim lepiej nie zacierać :twisted: :wink:

Obrazek

A ja takie koty najbardziej lubię, mają to co prawdziwy kot musi mieć ( albo się musi dorobić) TAJEMNICĘ.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]