Nowa82 pisze:Dorota Wojciechowska pisze:PANINowa82
pewnie że mogę pomóc.
Co prawda ja mam tylko kompa w pracy ale służę pomocą.
tak jak mnie kiedyś wytłumaczyli i teraz to pesteczka.
Zapraszam zatem - skontaktuj się to jakoś sie umówimy.
prześlę ci na pw nr telefonu.
ale dzwoń dopiero od jutra bo dzisiaj ups rozładował mi się
Witam ponownie, dziękuję za nr telefonuZadzwonię po długim weekendzie bo jutro i tak wyjeżdżam to nie mogę ruszyć z bazarkiem, ale fotki i opisy już sobie porobiłam
Chciałabym te pieniążki przeznaczyć na kocią chatkę.
Co do burego szkraba w piwnicy.... sprawdziłam i to dziewczynka (chyba że ja się na czymś nie znam), może uda mi się jutro fotkę jej zrobić. Nie boi się człowieka, okazało się że pod schodami w piwnicy ma swój kartonik z ręcznikiem w środku i własną miseczkę (ktoś musiał się nią zaopiekować) więc od dwóch dni ją dokarmiam i wcina kitekata aż jej się uszy trzęsą a chudzinka straszna. Nikt mi tutaj nie odpisał na pytanie jak z tym ciachaniem jej by mogło być
Gdzie znajdę taniego weta
Za to kontaktowałam się z wetami w Katowicach i może uda mi się jakoś załatwić
jej ciachnięcie po weekendzie majowym. Przydałaby mi się jednak klatka dla niej ale nie taka klatka do łapania bo ona za jedzeniem to pójdzie do transporterka ale taka do przetrzymania jej w domu dzień przed sterylką i ten tydzień czy ileś po (no chyba że to taka sama klatka). Czy ktoś by mógł mi ją pożyczyć (chociaż za kaucją
)?
Potem chciałabym szukać dla niej odpowiedniego domku bo skoro garnie się do człowieka to taka dzika do końca nie jest, nie wiem jak z kuwetowaniem będzie....
Kotkę można ciachnąc przez naszego weta,przypuszczam że będzie taniej.
A klatka do pożyczenia była na kociarni.Baśka stoi jeszcze klata w przedsionku?Wiem że kenelówkę wzięła Dorotka ale była królicza.U Kleo też jest klatka do pożyczenia.
Skontaktuj się na pw z Baśką