Gda.Aisha w DS :) Hallera wyciachane, NewPort w toku...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 27, 2010 9:22 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Oczywiście :!: jakieś sugestie gdzie ogłaszać? wrzuce na trojmiasto.pl gumtree, kupsprzedaj, gratke, anonse
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Wto kwi 27, 2010 11:45 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Koteczki po wczorajszych zabiegach juz wypuszczone na swoje miejsce, były bardzo szcześliwe ze wróciły do domku, zostały wylizane przez resztę stadka, czują się b dobrze, pojadły popiły a nawet pakowały się spowrotem do transporterków 8O ...to jeszcze dzieci a jedna już miała wielki brzuchol :cry: ta z chorymi oczkami..po zastrzyku wczorajszym na te oczka, wyraznie widac poprawę w 1nym oczku, zakropliłam jej kropelki przepisane przez weta, Pani będzie kontynuować zakraplanie. Póżniej przyszła ich mamusia, która urodziła w kamienicy obok w piwnicy gdzies, bardzo się do niej tuliły i żaliły na zły los :mrgreen: że jakas brzydka Pani je więziła :lol:
Obrazek

Marea

Post » Wto kwi 27, 2010 18:07 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Podniosę wątek..może ktoś do nas zajży :ok:
Obrazek

Marea

Post » Wto kwi 27, 2010 19:59 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

ta kicia to straszny miziak.
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Wto kwi 27, 2010 21:50 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Dziś znów byłam u kici, miziała się do mnie jak zwykle, eeehhh gdybym nie była tak zakocona, a w sumie gdyby nie te moje pieski, jednego ślepaczka mojego już nie akceptują i chcą go wyeliminować :( Chciałabym aby kicia trafiła do kogoś o wielkim sercu! Jest tu taki na forum ? :)
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Wto kwi 27, 2010 22:07 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Marea pisze:Oczywiście :!: jakieś sugestie gdzie ogłaszać? wrzuce na trojmiasto.pl gumtree, kupsprzedaj, gratke, anonse

cafeanimal.pl , Allegro... :ok: :ok: :ok:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro kwi 28, 2010 2:12 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Marlon pisze:Dziś znów byłam u kici, miziała się do mnie jak zwykle, eeehhh gdybym nie była tak zakocona, a w sumie gdyby nie te moje pieski, jednego ślepaczka mojego już nie akceptują i chcą go wyeliminować :( Chciałabym aby kicia trafiła do kogoś o wielkim sercu! Jest tu taki na forum ? :)

Dużo jest takich ludzi. :D
Wszystkie "moje" ślepaczki trafiły do najlepszych domów. :aniolek:
Często znajdowały domy szybciej niż zdrowe kociaki. Nawet te zupełnie niewidzące.
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Śro kwi 28, 2010 7:37 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Ogłoszenia w toku, poczekamy zobaczymy, może znajdzie się ktos kto da jej dom, trzeba wierzyc

Ma allegro, anonse, gumtree, trojmiasto.pl puki co....
Obrazek

Marea

Post » Śro kwi 28, 2010 11:26 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

jesteśmy z nią wszyscy :ok:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Śro kwi 28, 2010 11:57 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Mam jej nowe zdjecia

Obrazek
Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

Marlon

Od: Pon paź 26, 2009 19:01

Post » Śro kwi 28, 2010 12:35 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

:1luvu: Bidulinka, jak ładnie sobie leży na moim ręczniczku :-) ... bardzo bym chciała by tego drugiego oka jej nie usuwano, nawet niech nie widzi na nie, bądź widzi tylko cienie...niech ma błonkę, byle się nie babrało, i sie zagoiło tak by nic złego się tam nie działo...kotek mojej mamy ma podobne oko, powieka 3 nachodzi ale żyje i ma się świetnie, wierzę że i ona choć jedno oczko zachowa... w razie co będziemy kontynuować leczenie w Gda...
widać na zdjęciach że oczka przestały jej tak ropieć....
Ta mała z tego podwórka która w Pn była na sterylce oczko juz w lepszym stanie, skontroluje w przyszłym tyg. i w razie co pojadę z nią do Pikiela ponownie na konsultacje i po leki...tak mi szkoda tej malutkiej też, takie to małe i chude...można ją złapać podać kropelki, zero agresji...

Kotka o imieniu "Łatka" krówka która urodziła w piwnicy, ok 3 tyg temu jak Pani Zdenka mi powiedziała, podejrzanie długo przebywa na podwórku, wczoraj latał za nią kocur, czyżby już ruja? co z maluchami...? cyce ma wyciągnięte więc chyba karmi...martwię sie o te maluchy, ona zresztą nigdy nie była dobrą matką jak Pani Zdenka mówiła, często zaniedbywała maluchy

Inna czarna urodziła w bloku obok, gdzies w piwnicach, podobno jest najlepsza mama pod słońcem (to matka 2ch koteczek które były w Pn na sterylkach) jak kiedys jej maluchy zlikwidowano, płakała 3 dni pod piwnicą :cry:

Agatka mówiła że kotka buraska od niej z podwórka juz lada lada dzień urodzi...

Widziałam wczoraj kolejne 3 koty, w ogródkach graniczacych z podwórkiem P. Zdenki, córkę rosyjskiej niebieskiej, dzikuska straszna, popielata, whiskasowa kotka, oko w tragicznym stanie, nie wiadomo czy urodziła czy w ciąży, one rzadko wychodzą na podwórko, to matka naszej ślepinki, inną która na bank urodziła, + kocurek

P. Zdenka ma na działce też kotki które dokarmia, 2 kotne kotki, jedno trikolorka, podobno ma boskie maluchy zawsze: rude, trikolorki ale jak już urodzi gdzies na tych działkach mało które przeżywa...;/ i druga jakas czekoladowo czarna...w tym tyg. jeszcze umowie sie z P.Zdenka i obejrze kotki czy nadają sie na sterylki...
Obrazek

Marea

Post » Śro kwi 28, 2010 20:19 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Podniosę wątek, może ktoś do nas zajży :kotek:
Obrazek

Marea

Post » Czw kwi 29, 2010 7:39 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Może ktoś zechce nas wesprzeć choć małym datkiem? :oops:
Obrazek

Marea

Post » Czw kwi 29, 2010 8:09 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Podrzucę - ważne!

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Czw kwi 29, 2010 8:29 Re: GDA Agatka lat 13 i jej koty. PILNIE Pomoc dla ślepej kotki!

Marea pisze:Podniosę wątek, może ktoś do nas zajży :kotek:

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=110459][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/4629/43333692.jpg[/IMG][/url]

Na razie taki. Wieczorem posiedzę nad ruchomym.
Obrazek

Mała Dzikuska

Od: Czw lut 04, 2010 14:22

[poprzednia][następna]