Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Karena pisze: Rudziaszek to piękny dorodny kocur
Karena pisze:Nie, to nie był żart. Po prostu tak na zdjęciu wygląda.
kinia098 pisze:Wiem, że poddanie eutanazji byłoby lepszym rozwiązaniem, ale nie wiem, czy ja zaniosę te maleństwa... Jeszcze ich nie widziałam. Nawet nie miałam za bardzo czasu się jeszcze za nimi rozejrzeć. Łapanki.
Ona miała ogromny brzuch. Jak bania. Prawie zahaczała nim o ziemię.
A te hormony nie zaszkodzą kotce w ciąży?
martaslupsk pisze:Dzisiaj zadzwoniła do mnie kinia ,że ma maluchy.Po uzgodnieniu z wetem i długiej bardzo smutnej rozmowie maluchy zostałe poddane eutanazji.Trzeba było wybrać mniejsze zło.Straszny dzień.Kinia trzymaj się.
Karena pisze:Kingo, przykro mi, że musiałaś przeżyć coś takiego. To smutne, mi też szkoda kociaczków, ale na zdrowy rozsądek, wiesz jak jest. Jest zbyt wiele już bezdomnych, chorych.
Absolutnie nie wyrzucaj sobie niczego. I tak robisz baaardzo dużo dla kotów w swojej okolicy. Pomyśl o tych, które uratowałaś. Naprawdę podziwiam Cię za to, co robisz. Pomyśl, że uchroniłaś te maleństwa od bezdomności, może od śmierci pod kołami samochodu, od głodu i zimna.
Trzymaj się!
Dla maluszków [*]
XAgaX pisze:Kinguś, ja wiem, że Ci ciężko, bo sama musiałam podejmować podobne decyzje i nigdy nie było to miłe... wybrałaś mniejsze zło, a kota więcej nie będzie rodzić, co będzie dobre dla niej i dla Ciebie- oszczędzi Ci kolejnych dylematów...
gratuluję determinacji, odwagi, a na końcu udanej łapanki- jestem z Ciebie dumna!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 35 gości