Natknęłam się dopiero ( znam karmę ale mam psa uczuleniowca na kurczaka więc nigdy nie zwracałam na niąuwagi

) CHICKEN SOUP.
No skład + dawkowanie + cena = REWELACJA! Pytanie brzmi gdzie tkwi haczyk, ze nikt nia nie karmi skoro taka dobra?
A tak serio, poważnie rozważam jej zakup. Super ten skład, dawkowanie jeszcze lepsze no i przy 3 kotach wyszła by lepiej jak dobrze finansowo ( w porownaniu z jakoscia).
Ktos karmi koty obecnie?
CHICKEN SOUP adult
Kurczak, łosoś, mączka z mięsa kurczaka, tłuszcz z kurczaka (konserwowany witaminą E), kasza perłowa, ryż biały, płatki owsiane, pełny niełuskany ryż brązowy, słodkie ziemniaki (bez części zielonych), proso, indyk, kaczka, sproszkowana celuloza, siemię lniane, naturalny smak i zapach z kurczaka, mączka z mięsa ryb, jaja sproszkowane bez skorupki, marchew, groszek, jabłka (bez gniazd nasiennych), pomidory, borówka amerykańska, szpinak, odtłuszczone mleko w proszku, algi, sproszkowana żurawina, ekstrakt z rozmarynu, nać pietruszki, metionina, suszony korzeń cykorii, tauryna, Enterococcus faecium, Lactobacillus casei, Lactobacillus acidophilus, Sacharomyces cerevesiae fermentation solubles, dried Aspergillusoryzae fermentation extract, wyciąg z juki Schidigera, tiamina, biotyna, ryboflawina, kwas foliowy, wszystkie minerały i witaminy zalecane przez AAFCO w żywieniu kotów.
waga kota (kg) dawka dzienna (g)
3 - 5 24 - 32
5 - 10 32 - 64
10 - 15 64 - 72
15 - 20 72 - 119