Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mjs pisze:Przelałam 95zł na konto AFN:
35zł mjs bazarek noemik
35zł Marcelibu ( -5zł przesyłka, znowu zapomniałam potrącić, zrobię to następnym razem))
25zł adopcja Bercika za maj
Armelle1 wpłaciła na konto AFN pieniądze za laserek, w tytule nie podała, że to na koty KRK - Tweety zwróć uwagę na ten przelew, proszę.
Tweety pisze:no to potrzebny ktoś na poranek 1 maja.
Queen_ink, Ty jesteś w poniedziałkowy poranek?
Tweety pisze:ażeby było jeszcze kolorowo to ... zaczyna się![]()
Queen_ink dzwoniła, że spóźniła się z łapanką kocicy, która nie wyglądała "groźnie" a tu w budce siedzi sobie jedno tri i jedno rude i mają z tydzień. Negocjuję tymczas u Renaty.
_namida_ pisze:Tweety pisze:Jutro zawozimy do domu Murkę
A można wiedzieć gdzie i co to za dom? (Ja jestem w Murce taka trochę zakochana)
Tweety pisze:Nasi pacjenci wracają właśnie z Myślenic.
queen_ink pisze:Tweety pisze:no to potrzebny ktoś na poranek 1 maja.
Queen_ink, Ty jesteś w poniedziałkowy poranek?
Jestem, więc 3 maja mamy już obstawiony, tak?Tweety pisze:ażeby było jeszcze kolorowo to ... zaczyna się![]()
Queen_ink dzwoniła, że spóźniła się z łapanką kocicy, która nie wyglądała "groźnie" a tu w budce siedzi sobie jedno tri i jedno rude i mają z tydzień. Negocjuję tymczas u Renaty.
Krasnale złapane. Ale jest ich 5: tri, coś, co wyglądało jak srebrno-kremowa szylkretka, rudasek, czarny i czarno-biały pingwinkowaty.
Nie wiem, jakim cudem, bo i kota drobna, i nie wyglądała ani na bliską rozsypkę, ani na taki miot (była następna w kolejce do łapania, bo odkąd zrobiło się ciepło, trudno było ją spotkać na karmieniu). Jedynym usprawiedliwieniem jest pokrewieństwo z Penelopą.
Na ile zdołałam zrozumieć opis (różniący sie odrobinę słownictwem od tych z którymi miałam do czynienia), to u Mysza ok oprócz nerek, które - po prostu mają swoje lata. Przy najbliższej okazji zrobię kociuchowi badania nerkowe i pokażę opis wetowi - bo jednak co oko fachowca, to nie moje. Wyniku Melvinka nie dostałam, ma być wydrukowany jutro. Stąd prośba do kogoś, kto będzi odbierał jutrzejsze koty o zabranie też tego wynikuTweety pisze:Karaluchu, dzwoniłam aby dopytać się o wyniki Melvina i Mysza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 335 gości