Alsza-"kocia mamusia". Już znalazła swój DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 27, 2010 18:05 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Dostałam zaproszenie, wiec wpadam podnieść wątek 8) pomogę Wam trzymać kciuki za domek, kochana kiciunia, słodka :1luvu:

sisay

Od: Pon cze 18, 2007 12:18

Post » Wto kwi 27, 2010 18:43 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

sisay pisze:Dostałam zaproszenie, wiec wpadam podnieść wątek 8) pomogę Wam trzymać kciuki za domek, kochana kiciunia, słodka :1luvu:

Zapraszamy, zapraszamy Alszę z chęcią do domku oddamy :mrgreen: 8)
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Wto kwi 27, 2010 18:58 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Ale domek daleeeeko i nie ma tu kociąt do niańczenia :roll: :wink: są za to psy, koty, dzieci, ze spokojem to u nas krucho.
Przykro patrzeć, jak długowłose kolorowe koty są rozchwytywane, a te 'zwyczajne' buraski czekają i czekają... :|

sisay

Post » Wto kwi 27, 2010 20:31 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Off top - bazarek:
viewtopic.php?f=20&t=110448
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Wto kwi 27, 2010 23:58 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Marta, wszystko ok? bo taka cisza...
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro kwi 28, 2010 7:08 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Rakea pisze:Marta, wszystko ok? bo taka cisza...

Raczej wszystko w porządku :)
Obrazek

kinia098

Post » Śro kwi 28, 2010 11:11 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Jest ok:) Ala to kot którego nie ma:) Nie przeszkadza jej ,że psy szczekają ,że Diego ją zaczepia....czasami Tostera pogoni a tak to się wiecznie wyleguje na parapecie lub fotelu i .........KRADNIE ZUPĘ!!!!!Nieważne czy na obiad rosół , pomidorowa kalafiorowa itp ala włazi na stół i wyjada komuś obiad z talerza....całą miskę na raz........ona uwielbia zupy......teraz gotuję jej osobno bez przypraw :? .....dziwny kot.....mokrego nie ,suchego troszkę zupy duuuużo:)
sisay ala lubi dzieci:)mój brat może ją głaskac w nieskończoność.....psy też toleruje.....może jednak?? :twisted:

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Śro kwi 28, 2010 11:31 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Fajny opis :mrgreen:
Mam jeszcze trochę czasu na decyzję. Wątek obserwuję, więc w razie czego odezwę się. Ale ta odległosć trochę odstrasza; tu na Śląsku jest mnóstwo kotów do adopcji bez stawiania całego forum na nogi w kwestii transportu :roll: 8) już raz brałam kota z końca Polski i wiem jak to wyglądało :oops:

sisay

Post » Śro kwi 28, 2010 14:17 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

sisay pisze:Fajny opis :mrgreen:
Mam jeszcze trochę czasu na decyzję. Wątek obserwuję, więc w razie czego odezwę się. Ale ta odległosć trochę odstrasza; tu na Śląsku jest mnóstwo kotów do adopcji bez stawiania całego forum na nogi w kwestii transportu :roll: 8) już raz brałam kota z końca Polski i wiem jak to wyglądało :oops:

Warto postawić całe forum na nogi, żeby Ala, która wcześniej mieszkała na ulicy, marzła, rozmnażała się i kto wie- może głodowała, znalazła forumowy domek :D :twisted:
Nawet zaoszczędzisz na karmie :mrgreen: Bo jak będziesz gotować zupę dla siebie, to i Ala zje :mrgreen:
Obrazek

kinia098

Post » Śro kwi 28, 2010 15:03 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

kinia098 pisze:Nawet zaoszczędzisz na karmie :mrgreen: Bo jak będziesz gotować zupę dla siebie, to i Ala zje :mrgreen:

No dobra, jeśli jeszcze załatwia się do WC to biorę :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

(a tak poważnie, adopcja dopiero za jakiś miesiąc, będę miała kicię na oku, ale przyznam ze wybór jest cieżki, tyle kocich bied, niektórzy za chwilę wezmą mnie za jakiegoś trola bo pytam tu i tam o różne koty i nie mogę się zdecydować :oops: )

PS. Pisalaś na 10 stronie, ze Ala siedzi tylko w jednym miejscu. Dalej tak jest? Miałam taką koteczkę i jakoś mnie to poruszyło...

sisay

Post » Śro kwi 28, 2010 16:30 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

martaslupsk pisze:Jest ok:) Ala to kot którego nie ma:) Nie przeszkadza jej ,że psy szczekają ,że Diego ją zaczepia....czasami Tostera pogoni a tak to się wiecznie wyleguje na parapecie lub fotelu i .........KRADNIE ZUPĘ!!!!!Nieważne czy na obiad rosół , pomidorowa kalafiorowa itp ala włazi na stół i wyjada komuś obiad z talerza....całą miskę na raz........ona uwielbia zupy......teraz gotuję jej osobno bez przypraw :? .....dziwny kot.....mokrego nie ,suchego troszkę zupy duuuużo:)
sisay ala lubi dzieci:)mój brat może ją głaskac w nieskończoność.....psy też toleruje.....może jednak?? :twisted:

złodziejka zupy...no słodka dziewczynka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
dobrze, że Ala znalazła jedzeniową niszę, a Ty Marta jedzonko które ją wkręca :wink:

p.s. niewykluczone, że będę koło wejherowa w czerwcu więc mogę podjechać po Alę do Słupska i zabrać ją do Wawy - stąd już częściej latają do GLiwic :wink:
Obrazek Obrazek
PRZEPRASZAM ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW.

Rakea

Od: Śro lis 14, 2007 23:56

Post » Śro kwi 28, 2010 17:46 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Kciuki za adopcję :ok:
Fado [*] 27.02.2019 r., Rysiek [*] 15.10.2023 r.

Karena

Od: Czw wrz 20, 2007 20:09

Post » Śro kwi 28, 2010 19:13 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

sisay jesteś dla niej nadzieją na lepsze życie.
Ja wierzę, że podejmiesz słuszną decyzję, a wiara czyni cuda. :ok:

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Śro kwi 28, 2010 19:21 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

Ala nie jest kotem którego wszędzie jest pełno......jest to koteczka która za człowiekiem pójdzie na koniec świata ...pod warunkiem ,ze koniec świata jest w kuchni:P Przychodzi się pomiziać i tyle.Zrobi obchód ,sprawdzi czy wszystko na swoim miejscu i dalej idzie się wylegiwać;)Jest o niebo lepiej niz było;)

Właśnie gotuję Ali zupkę;):) podoba mi się taka oszczędna wersja kota:)

martaslupsk

Od: Sob paź 17, 2009 16:23

Post » Śro kwi 28, 2010 21:14 Re: Alsza-"kocia mamusia"szuka DS najlepiej z małym kociakiem :)

sisay pisze:
kinia098 pisze:Nawet zaoszczędzisz na karmie :mrgreen: Bo jak będziesz gotować zupę dla siebie, to i Ala zje :mrgreen:

No dobra, jeśli jeszcze załatwia się do WC to biorę :mrgreen: :mrgreen: :ryk:

(a tak poważnie, adopcja dopiero za jakiś miesiąc, będę miała kicię na oku, ale przyznam ze wybór jest cieżki, tyle kocich bied, niektórzy za chwilę wezmą mnie za jakiegoś trola bo pytam tu i tam o różne koty i nie mogę się zdecydować :oops: )

PS. Pisalaś na 10 stronie, ze Ala siedzi tylko w jednym miejscu. Dalej tak jest? Miałam taką koteczkę i jakoś mnie to poruszyło...

"Ala nie jest kotem którego wszędzie jest pełno......jest to koteczka która za człowiekiem pójdzie na koniec świata ...pod warunkiem ,ze koniec świata jest w kuchni:P Przychodzi się pomiziać i tyle.Zrobi obchód ,sprawdzi czy wszystko na swoim miejscu i dalej idzie się wylegiwać;)Jest o niebo lepiej niz było;)"
Obrazek

kinia098

[poprzednia][następna]