» Śro kwi 28, 2010 19:48
Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj
Nie mam weny twórczej, nie potrafię pisać ogłoszeń, a że Najka jest charakterem baaaardzo podobna do Ashki, delikatnie przerobiłam ogłoszenie Ashy
Najka – urocza 12 tygodniowa koteczka. Urodziła się w domu, ale jako kociak została oddana do schroniska. Mała, bezbronna istotka, której nagle zawalił się świat, której zabrali mamę przy której czuła się bezpiecznie, przywieźli do zimnego, obcego miejsca i włożyli do klatki.
Siedziała w schroniskowej klateczce i tęsknie wypatrywała domku który Ją zabierze i pokocha na zawsze.
Została zabrana do domu tymczasowego, w którym szybciutko wróciła do formy. Najka jest zdrowym, radosnym kociakiem o bystrych oczkach, przyjacielskim i bardzo kontaktowym. Wita nas w drzwiach, gdy wracamy do domu, przychodzi, przytula swoją malutką główkę do człowieka i zaczyna rozkosznie mruczeć.
Najka uwielbia towarzystwo innych kotów. Jako bezproblemowy kotek potrafi się z nimi dogadywać i bawić. Koci aniołek, nie sposób Jej obrazić, zawsze wraca, jak bumerang. Porzuci najlepszą zabawę, gdy usłyszy, że jest wołana.
Ciągle w biegu, na nic nie ma czasu, ale po zabawie zawsze znajdzie choć chwilę żeby przyjść, przytulić swoją malutką główkę i pomruczeć do ucha. Uwielbia zabawy, piłeczką, myszką, papierową kulką, wędką, każda zabawka jest dobra żeby z nią powariować.
Koteczka doskonale korzysta z kuwetki, jest już odrobaczona, i zaszczepiona, ma aktualną książeczkę zdrowia. Posiada również czip identyfikacyjny.
Szukamy dla Najki domu wyjątkowego, odpowiedzialnego, troskliwego, przyjacielsko nastawionego do zwierząt. Domu, który Najkę pokocha od zaraz i na zawsze. Domu, w którym będzie mogła wariować jak każdy mały kociak. Domu z człowiekiem, do którego będzie się mogła przytulać i mruczeć mu do ucha kołysanki.
Najka jest do wydania wyłącznie za podpisaniem umowy adopcyjnej.
Kontakt:
Gosia – tel. .........................
e-mail: rogalskam@interia.plI wybrane fotki:

Madzia, czy mogę wysłać ogłoszenie + fotki do Ciebie na skrzynkę? Roześlesz do dziewczyn?
Ostatnio edytowano Czw kwi 29, 2010 8:43 przez
gosiaa, łącznie edytowano 1 raz