Naja i Frotka - szczęśliwe w naj domku :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon kwi 26, 2010 10:36 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, jak zaczarować ludzia...

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon kwi 26, 2010 18:53 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, jak zaczarować ludzia...

U nas dzisiaj popołudniowo deszczowo i burzowe ale obiecane zdjęcia Najki w promieniach słońca są :)

Obrazek

*

Obrazek

*

Obrazek

*

Obrazek

*

Obrazek

*

Obrazek

*

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro kwi 28, 2010 20:11 przez gosiaa, łącznie edytowano 1 raz

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon kwi 26, 2010 19:21 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, jak zaczarować ludzia...

Ciocia nam mydli oczy obłędnymi zdjęciami Najki a dzie ogłoszenie??? :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pon kwi 26, 2010 19:35 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, jak zaczarować ludzia...

Już prawie wybrałam fotki do ogłoszenia :mrgreen:

gosiaa

Post » Pon kwi 26, 2010 19:41 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, jak zaczarować ludzia...

gosiaa pisze:Już prawie wybrałam fotki do ogłoszenia :mrgreen:

:twisted: :mrgreen: :twisted: :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Post » Pon kwi 26, 2010 20:18 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, jak zaczarować ludzia...

No ja nie mogę... Jaki słodziak :1luvu:
Ciotka... ty faktycznie takich fot nie wklejaj, bo mi dziwne rzeczy zaczynają po głowie chodzić :twisted:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon kwi 26, 2010 21:40 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, jak zaczarować ludzia...

łapulki i ogonki 8O , kocham łapulki i ogonki kocie i zaraz resztę słabego wzroku stracę na wgapianie się! (czy poduszka jest by ciocia Magija, czy się mylę?).

ciotka59

Od: Sob sie 15, 2009 15:32

Post » Pon kwi 26, 2010 22:01 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj

Tak, tak, to super Magijowe podpupki, udało nam się kiedyś wywalczyć :)

gosiaa

Post » Wto kwi 27, 2010 10:40 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj

Ciocia zaczyna mnie wkurzać...

Sobie dzisiaj wymyśliła, że idziemy do lekarza, bo kicham 8O Stanowczo protestuję.

Byliśmy tam ostatnio i wcale mi się nie podobało. Nie powiem, ta Ciocia w zielonym to bardzo fajna jest, ale zdecydowanie bym wolała, jak by do mnie przyszła i się ze mną pobawiła, albo poprzytulała, zamiast kłuć mnie w tyłek. Byłam twarda, ale przyjemne to to nie było.

Ale szczepienie, to szczepienie, w końcu zaczepiła mnie żebym była zdrowa, przynajmniej tak mówiła, a tym czasem znowu chce mnie ciągnąc do lekarza.

Tłumaczę cioci, że nic mi nie jest, że przecież normalnie biegam, wariuję, jem, przytulam się, a że czasami sobie kichnę. W nocy dałam im popalić, żeby udowodnić, że to tylko kichanie i nigdzie nie trzeba iść :mrgreen: Wujek broni mnie i powtarza cioci to samo, a ona, niby przyznaje, że w sumie to mamy rację, ale widzę, że do końca przekonana to nie jest.

Sama ciągle kicha, a do lekarza jakoś nie chodzi. Mówi, że to uczulenie. Najczęściej kicha rano i mówi wujkowi że jest uczulona na ranne wstawanie :roll:

Dzisiaj jest szansa że mi się upiecze, bo Ciocia w zielonym ma wolne, ale w środę może już się nie udać. Trzymajcie kciuki ciocie i wujkowie. Wytłumaczce tej ciotce że katar sam przejdzie.

Najka

gosiaa

Post » Wto kwi 27, 2010 10:42 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj

Najka to jedyne wyjście - przestać kichać do środy!!!!!!! :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

Post » Wto kwi 27, 2010 10:49 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj

powiedz Ciotce, żeby Ci dała rutinoscorbinu po troszku, a nie będzie Cię ciągać do Zielonej Ciotki :twisted: ;)
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 27, 2010 10:51 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj

rutinoscorbin Ciocia mi daje, jeden na dzień, i jeszcze sok aloesowy, dzięki za rady, postaram się przestać kichać :)

gosiaa

Post » Śro kwi 28, 2010 8:46 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj

Ojojoj, jaka słodka psikawka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
A jak zdrówko? Czy wizyta u Zielonej Cioci aktualna?
Trzymamy kciuki baaardzo mocno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Śro kwi 28, 2010 19:48 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj

Nie mam weny twórczej, nie potrafię pisać ogłoszeń, a że Najka jest charakterem baaaardzo podobna do Ashki, delikatnie przerobiłam ogłoszenie Ashy :oops:

Najka – urocza 12 tygodniowa koteczka. Urodziła się w domu, ale jako kociak została oddana do schroniska. Mała, bezbronna istotka, której nagle zawalił się świat, której zabrali mamę przy której czuła się bezpiecznie, przywieźli do zimnego, obcego miejsca i włożyli do klatki.
Siedziała w schroniskowej klateczce i tęsknie wypatrywała domku który Ją zabierze i pokocha na zawsze.
Została zabrana do domu tymczasowego, w którym szybciutko wróciła do formy. Najka jest zdrowym, radosnym kociakiem o bystrych oczkach, przyjacielskim i bardzo kontaktowym. Wita nas w drzwiach, gdy wracamy do domu, przychodzi, przytula swoją malutką główkę do człowieka i zaczyna rozkosznie mruczeć.

Najka uwielbia towarzystwo innych kotów. Jako bezproblemowy kotek potrafi się z nimi dogadywać i bawić. Koci aniołek, nie sposób Jej obrazić, zawsze wraca, jak bumerang. Porzuci najlepszą zabawę, gdy usłyszy, że jest wołana.

Ciągle w biegu, na nic nie ma czasu, ale po zabawie zawsze znajdzie choć chwilę żeby przyjść, przytulić swoją malutką główkę i pomruczeć do ucha. Uwielbia zabawy, piłeczką, myszką, papierową kulką, wędką, każda zabawka jest dobra żeby z nią powariować.

Koteczka doskonale korzysta z kuwetki, jest już odrobaczona, i zaszczepiona, ma aktualną książeczkę zdrowia. Posiada również czip identyfikacyjny.

Szukamy dla Najki domu wyjątkowego, odpowiedzialnego, troskliwego, przyjacielsko nastawionego do zwierząt. Domu, który Najkę pokocha od zaraz i na zawsze. Domu, w którym będzie mogła wariować jak każdy mały kociak. Domu z człowiekiem, do którego będzie się mogła przytulać i mruczeć mu do ucha kołysanki.

Najka jest do wydania wyłącznie za podpisaniem umowy adopcyjnej.

Kontakt:
Gosia – tel. .........................
e-mail: rogalskam@interia.pl

I wybrane fotki:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Madzia, czy mogę wysłać ogłoszenie + fotki do Ciebie na skrzynkę? Roześlesz do dziewczyn?
Ostatnio edytowano Czw kwi 29, 2010 8:43 przez gosiaa, łącznie edytowano 1 raz

gosiaa

Post » Śro kwi 28, 2010 19:57 Re: Naja - 10 tygodniowa koteczka, szuka domku, takiego naj

Gosia jasne - rozsyłaj :D Najka jest bossska :1luvu:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]