kiche_wilczyca pisze:Inga, powinny, ale z reguły jest tak, że to co dozwolone to nie fajne, lapiej smakuje zakazane. Czasami siekają rolki, ale z reguły inne pudła i papiery, których NIE WOLNO im ruszać
bo co? gryzą i rzucają się do gardła?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kiche_wilczyca pisze:Inga, powinny, ale z reguły jest tak, że to co dozwolone to nie fajne, lapiej smakuje zakazane. Czasami siekają rolki, ale z reguły inne pudła i papiery, których NIE WOLNO im ruszać
Georg-inia pisze:kiche_wilczyca pisze:Inga, powinny, ale z reguły jest tak, że to co dozwolone to nie fajne, lapiej smakuje zakazane. Czasami siekają rolki, ale z reguły inne pudła i papiery, których NIE WOLNO im ruszać
bo co? gryzą i rzucają się do gardła?
Satyr77 pisze:Przepraszam, ale ty królików nie oczerniaj, one już pudeł prawie nie gryza, zresztą mają dużą konkurencję
Satyr77 pisze:Przepraszam, ale ty królików nie oczerniaj, one już pudeł prawie nie gryza, zresztą mają dużą konkurencję
Georg-inia pisze:Satyr77 pisze:Przepraszam, ale ty królików nie oczerniaj, one już pudeł prawie nie gryza, zresztą mają dużą konkurencję
rozumiem, że to do Kiche było? nie mogę z Wami![]()
ja tam nie wiem, czy mordercy, ale one ciągle się ruszająa nawet jak bez ruchu siedzą, to nos im lata still więc podejrzewam, że tylko czyhają, żeby się rzucić na człowieka
kiche_wilczyca pisze:nie prawda, nie lata non stop
magdaradek pisze:a czy to prawda, że króliki śpią czasem z otwartymi oczami??
kiche_wilczyca pisze:magdaradek pisze:a czy to prawda, że króliki śpią czasem z otwartymi oczami??
Tak
kiche_wilczyca pisze:magdaradek pisze:a czy to prawda, że króliki śpią czasem z otwartymi oczami??
Tak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 28 gości