Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto kwi 27, 2010 10:21 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

kiche_wilczyca pisze:Inga, powinny, ale z reguły jest tak, że to co dozwolone to nie fajne, lapiej smakuje zakazane :P. Czasami siekają rolki, ale z reguły inne pudła i papiery, których NIE WOLNO im ruszać :mrgreen:

bo co? gryzą i rzucają się do gardła? :lol:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto kwi 27, 2010 10:22 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

Przepraszam, ale ty królików nie oczerniaj, one już pudeł prawie nie gryza, zresztą mają dużą konkurencję :twisted:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Wto kwi 27, 2010 10:23 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

Georg-inia pisze:
kiche_wilczyca pisze:Inga, powinny, ale z reguły jest tak, że to co dozwolone to nie fajne, lapiej smakuje zakazane :P. Czasami siekają rolki, ale z reguły inne pudła i papiery, których NIE WOLNO im ruszać :mrgreen:

bo co? gryzą i rzucają się do gardła? :lol:

Georg-inia a ty co myślałaś, królik mordercy :ryk:
Obrazek

Satyr77

Post » Wto kwi 27, 2010 10:26 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

Satyr77 pisze:Przepraszam, ale ty królików nie oczerniaj, one już pudeł prawie nie gryza, zresztą mają dużą konkurencję

rozumiem, że to do Kiche było? nie mogę z Wami :ryk:

ja tam nie wiem, czy mordercy, ale one ciągle się ruszają :roll: a nawet jak bez ruchu siedzą, to nos im lata still więc podejrzewam, że tylko czyhają, żeby się rzucić na człowieka :roll:

Georg-inia

Post » Wto kwi 27, 2010 10:26 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

Satyr77 pisze:Przepraszam, ale ty królików nie oczerniaj, one już pudeł prawie nie gryza, zresztą mają dużą konkurencję :twisted:

No w kuchni to nie one, bo tam się nie zapuszczają, ale kazdy papierek, kazde pudełko w dużym pokoju jest pogryzione, nie wspominając już o tym, jak załatwiły mi poprzedni plecak, ani o tym, jak Żaba przerabiała mi swetry w ażurek :P

Inga, króliki barco fajne som zwierzaki, ja nie rosumiem, czemu Ty ich nie kcesz :mrgreen:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto kwi 27, 2010 10:27 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

Georg-inia pisze:
Satyr77 pisze:Przepraszam, ale ty królików nie oczerniaj, one już pudeł prawie nie gryza, zresztą mają dużą konkurencję

rozumiem, że to do Kiche było? nie mogę z Wami :ryk:

ja tam nie wiem, czy mordercy, ale one ciągle się ruszają :roll: a nawet jak bez ruchu siedzą, to nos im lata still więc podejrzewam, że tylko czyhają, żeby się rzucić na człowieka :roll:

nie prawda, nie lata non stop :P

WarKotka

Post » Wto kwi 27, 2010 10:30 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

kiche_wilczyca pisze:nie prawda, nie lata non stop :P

niom, przestaje jak zasypiają... chyba...
poza tym CC mówiła, że zające ciężko się kłuje, to ja nie kcę ;)

Georg-inia

Post » Wto kwi 27, 2010 10:30 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

a czy to prawda, że króliki śpią czasem z otwartymi oczami??

Inga Ty to sobie kózkę spraw, będziecie mieli pięknie przystrzyżony trawniczek :mrgreen: a kozy fajne som. Takie cyborki z prostokątnymi źrenicami :mrgreen:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Wto kwi 27, 2010 10:33 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

Pudła w dużym też w większości obrabia Ten Który Chce Zostać Królikiem, pudło w małym jest już w stanie tragicznym, nawet parówek nie może się tam w spokoju ukryć.

Inga króliki som fajne chcesz Dymka
Obrazek

Satyr77

Post » Wto kwi 27, 2010 10:36 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

magdaradek pisze:a czy to prawda, że króliki śpią czasem z otwartymi oczami??

Tak :)

WarKotka

Post » Wto kwi 27, 2010 10:45 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

kiche_wilczyca pisze:

Magda, a co się dziwisz, koty przecież też :roll:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto kwi 27, 2010 10:46 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

kiche_wilczyca pisze:

ooo, do tego wampirze jakieś :roll: a zeżarłyby Wieśkowe kartoniki ze śrubkami?...? jak tak, to przemyślę :? ;)

kozę? a gdzie ją mam trzymać? w naszym obszernym domostwie, rozumiem? :twisted:

Georg-inia

Post » Wto kwi 27, 2010 10:49 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

Na wieśkowe kartoniki ze śróbkami polecam krowę, pewni i śróbki zeżre :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Post » Wto kwi 27, 2010 10:51 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

Gosiu, koty z otwartymi oczami śpią?? 8O :wink:

Inga, jeżeli będzie stało gdzieś w ukryciu, tak, nie na widoku to jak najbardziej tak, tylko ostrzegam - śrubek nie jedzą :P Jak co, możemy Ci jednego uszaka sprezentować, bardzo fajny, ładny, kochany (inaczej), łagodny (inaczej), odwazny (inaczej) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

WarKotka

Post » Wto kwi 27, 2010 10:53 Re: Pięć Ogonów i cztery Omyki - Skierniewicka banda

zwłaszcza to "łagodny inaczej" mnie podbudowuje :roll: nie, dziękuję, nie pakować. :mrgreen:

Georg-inia

[poprzednia][następna]